הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אף אחד לא מדבר על GME?

• פותח/ת השרשור Banned
  • פורסם בתאריך
אז מה הבעיה באלגו טריידינג תסביר לי שוב?
שרוב האלגו טריידינג נכשלים לטווח הארוך. כל אלגו טריידינג שדורש תשלום תמורת שימוש בו עושה את רוב הכסף שלו מאנשים שמשלמים ולא מהצלחה במניות. האלגו טריידינג שנותנים למשקיעים חיצוניים להיכנס אליהם גם נכשלים בטווח הארוך מהסיבה הפשוטה שאלגו טריידינג מצליחים לא צריכים אף אחד ולא רוצים לשתף אף אחד ברווחים שלהם. מה גם שווליום גבוה יפגע באלגו טריידינג כי בסופו של דבר מדובר פה במשחק סכום אפס (חוץ מהעלייה במדד שהיא ממש זניחה במסחר יומי)

שרוב האלגו טריידינג נכשלים לטווח הארוך. כל אלגו טריידינג שדורש תשלום תמורת שימוש בו עושה את רוב הכסף שלו מאנשים שמשלמים ולא מהצלחה במניות. האלגו טריידינג שנותנים למשקיעים חיצוניים להיכנס אליהם גם נכשלים בטווח הארוך מהסיבה הפשוטה שאלגו טריידינג מצליחים לא צריכים אף אחד ולא רוצים לשתף אף אחד ברווחים שלהם. מה גם שווליום גבוה יפגע באלגו טריידינג כי בסופו של דבר מדובר פה במשחק סכום אפס (חוץ מהעלייה במדד שהיא ממש זניחה במסחר יומי)
איזה חברות אלגו טריידינג נותנות למשקיעים חיצוניים להכנס?

אני לא יודע מאיפה הנתון "רוב האלגוטריידינג נכשלים לטווח הארוך", אולי זאת ההגדרה שלך לאלגוריתם שילד שסיים קורס פייתון ביודמי כתב אבל זה ממש לא עובד ככה.
ראשית כל אלגוריתמי מסחר שעובדים בפועל בשוק הם הסוחרים הכי מוצלחים ובפער עצום ממקביליהם האנושיים, ודבר שני אף מפתח של אלגו טרייד חצי מוצלח בשוק לא יחשוף לעולם אפילו פסיק ממנו (כי איזה אינטרס יש להם לחשוף אלגוריתם שמדפיס כסף?), ע"ע ג'ים סימונס לדוגמה. ככה שאין לי מושג על מה אתה מדבר בנושא הספציפי הזה של אלגו טריידינג.
בסופו של דבר קרנות הגידור המוצלחות ביותר והכוחות הכי חזקים שמניעים את השוק הזה הם אלה שמחזיקים באלגוריתמי המסחר הכי מתקדמים והכי מתוחכמים, והתקרה של מי שמחזיק בכלים האלה היא הרבה יותר גבוהה מכל תקרה שמשקיע אנושי אי פעם יוכל להגיע אליה, בין אם פרטי או ברוקראז'.

אני לא יודע מאיפה הנתון "רוב האלגוטריידינג נכשלים לטווח הארוך", אולי זאת ההגדרה שלך לאלגוריתם שילד שסיים קורס פייתון ביודמי כתב אבל זה ממש לא עובד ככה.
ראשית כל אלגוריתמי מסחר שעובדים בפועל בשוק הם הסוחרים הכי מוצלחים ובפער עצום ממקביליהם האנושיים, ודבר שני אף מפתח של אלגו טרייד חצי מוצלח בשוק לא יחשוף לעולם אפילו פסיק ממנו (כי איזה אינטרס יש להם לחשוף אלגוריתם שמדפיס כסף?), ע"ע ג'ים סימונס לדוגמה. ככה שאין לי מושג על מה אתה מדבר בנושא הספציפי הזה של אלגו טריידינג.
בסופו של דבר קרנות הגידור המוצלחות ביותר והכוחות הכי חזקים שמניעים את השוק הזה הם אלה שמחזיקים באלגוריתמי המסחר הכי מתקדמים והכי מתוחכמים, והתקרה של מי שמחזיק בכלים האלה היא הרבה יותר גבוהה מכל תקרה שמשקיע אנושי אי פעם יוכל להגיע אליה, בין אם פרטי או ברוקראז'.
מה לעשות שעל כל אחד מוצלח יש אלף בוטים "שילדי פייתון" תכנתו. לפחות אתה מבין את העניין אז אין לי יותר מידי מה להגיב
איזה חברות אלגו טריידינג נותנות למשקיעים חיצוניים להכנס?
הרבה.

המוצלחות באמת לא יתנו

אפשר שמות של כמה מהגדולות?
לא מספיק מעניין אותי חברות כאלה שנותנות לך להשקיע בדיוק מהסיבות לעיל. חברה מצליחה באמת לא תיתן לך להשקיע. חברה שמוכרת לך חלומות ואולי שיחקו אותה והביאו כמה שנים מוצלחות של רווחים אך בטווח הארוך יפסידו לא כזאת מעניינת
קרן מוצלחת של אלגו טריידינג שמתעסקת במסחר יומי שהוכיחה את עצמה במשך עשרות שנים(אם אני לא טועה 30+) מכיר רק אחת והיא סגורה למשקיעים. יש להם עשרות מיליארדים אם לא יותר והם נותנים רק לעובדים ולקרובי משפחה שלהם להשקיע.

• פותח/ת השרשור
אתה מבין שמתישהו אנשים צריכים למכור? נכון? ואז המנייה תחזור להיות 3 דולר נכון?
אתה יודע מתי זה יקרה? כי אם כן שתף אותי ואת שאר הפורום שכולנו נוכל להרוויח מיליונים

היה שורט שזה התחיל לא עכשיו החברות שעשו שורט לא ישארו רק כדי שתרוויח מהם הם יצאו (והם כבר עשו את זה) וילכו לעשות כסף במקום אחר

אתה כותב שטויות כאילו יש לך ידע זה לא סתם פקודות שעושות קנייה מכירה לכל פקודה כזו יש סיבה והחברות האלו עושות מיליונים ושוות מיליארדים
אנשים לא צריכים למכור, הקרנות גידור צריכות לקנות.. ובעלי המניות שלא מוכרים יקבעו את המחיר
זה יקרה מתי שכבר לא ישתלם לקרנות גידור לשלם FEES
גבר הקרנות גידור עדיין בפנים לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע שלך

אנשים לא צריכים למכור, הקרנות גידור צריכות לקנות.. ובעלי המניות שלא מוכרים יקבעו את המחיר
זה יקרה מתי שכבר לא ישתלם לקרנות גידור לשלם FEES
גבר הקרנות גידור עדיין בפנים לא יודע מאיפה אתה מביא את המידע שלך

Hedge fund Melvin Capital has closed GameStop position: spokesman

לקחתי 100 מניות בשער 9.5.

• פותח/ת השרשור
a spokesman for the firm said on Wednesday.
תכנס לאתר שמראה את האחוז השורט ותראה שזה לא נכון, הדבר הזה גם הופרך ברדיט, CNBC אפילו עשו על זה פרסומות!!

לא באמת מעניין,
התבצע שורט סקוויז על GME.

אחוז השורטיסטים מתעדכן אחת לכמה ימים.

בfinviz eite אולי יותר מעודכן אבל גם לא בטוח.

• פותח/ת השרשור
לא באמת מעניין,
התבצע שורט סקוויז על GME.

אחוז השורטיסטים מתעדכן אחת לכמה ימים.

בfinviz eite אולי יותר מעודכן אבל גם לא בטוח.
we shall see, תסתכל על הVOLUME שהיה אתמול לדוגמה, הקרנות ניסו להוריד את המחיר, השורט סקוויז עדיין לא קרה, וגם כשהוא יקרה זה לא בשניה נגמר אלא כמה ימים

אני גם מתקשה להבין איך אתה מרוויח כסף ממסחר יומי.
אם זה משחק סכום אפס, ואם יש שחקנים עם מידע מקדים/בוטים/משאבים יותר חזקים משלך - למה שאתה תצליח להרוויח עליהם כסף?

או לא משחק סכום אפס, אלא משחק סכום הצמיחה בשוק, שהייתה מקבל מאיזו קרן עוקבת בעמלה אפסית

למה שאתה תצליח להרוויח עליהם כסף?
כי אני באופן אישי נכנס לפוזיציות של כמה שניות וזהו.
רוכב על טרנדים.
בחיים לא מחזיק פוזיציה פתוחה יותר משתי דקות.

אני גם מתקשה להבין איך אתה מרוויח
על כל אחד שמפסיד,יש מישהו אחר שמרוויח. זה פשוט מאוד.
הרוב המוחלט של סוחרי יום מפסידים כי אין להם מושג מה הם עושים,הם לא יודעים כלום בסטטיסטיקה ומתמטיקה,אין להם מושג איך נראים דפוסים או היסטוריה התנהגותית.
וברגע שאתה יודע את הדברים האלה ואנשים אחרים לא יודעים,יש לך יתרון.

קח לדוגמה בלאק ג'ק, אם תשקיע כמה שבועות בללמוד את זה,אתה כבר מבין בזה יותר מ90% מהאוכלוסיה. אתה לא חושב שיש לך יתרון ?
(בלאק ג'ק זה המשחק הכי רחוק מהימורים שיש בקזינו. המון המון המון המון המון המון המון מתמטיקה וסטטיסטיקה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית