הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אכלתם היום - LBS VS WHYEAT

היו פה ושם תגובות מצחיקות. אבל אני לא מבין למה אתם באמת חושבים, שתצליחו לשכנע אותם שדרך החיים שלהם היא לא נכונה. זה כמו שיבוא לפה בחור ויגיד שלאכול 5K קלוריות ביום זה לא בריא, ישר כל הפורום קופץ עליו ובסוף הוא מקבל באן מקולדפייר או דאוס בטענה שהוא "ליצן", אתם לא תתיחסו אליו ברצינות, מהבחינה הזו הם פועלים באותה צורה אנחנו סתם עוד טרולים בשבילם.

http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=169497&postcount=99

אני לא מנסה להסביר להם ש"מה שהם עושים זה לא נכון"
אני דיברתי על הפורום בפני עצמו, במקום להיות חולים ביחד, לנסות לצאת מזה ביחד
ושה GOOD DAY שלהם יהיה היום שבו עלו במשקל ..
והם אכן, מודעים לכך שהם חולים, אבל בוחרים להשאר במצב שלהם במקום לנסות לצאת מזה! כי זה יותר קל! קראתי על מישהו שלקח 5 שנים עד שיצא מהמחלה והגיע למצב גוף מרשים!
אז "למה לי לעשות את זה, אין כוח"
והם לפחות, מרוצנם האישי בוחרים להשאר חולים במקום לעשות משהו עם עצמם!
לא אמרתי שאם צחקנו עליהם או משהו זה יעזור ..
כי אתה תמיד, אבל תמיד, בוחר בדרך הנכונה? ובכן, גבר גבר, מצב העברית שלך מחפיר. הדרך הקלה היא להמשיך לכתוב כמו ניאנדרטל חסר כשרון, אבל אני בטוח שתבחר בדרך הנכונה ותפסיק להלאות את כולנו בהגיגך הסתומים עד אשר תלמד לכתוב ברמה גבוהה משל ילד בכיתה ב'.

כי אתה תמיד, אבל תמיד, בוחר בדרך הנכונה? ובכן, גבר גבר, מצב העברית שלך מחפיר. הדרך הקלה היא להמשיך לכתוב כמו ניאנדרטל חסר כשרון, אבל אני בטוח שתבחר בדרך הנכונה ותפסיק להלאות את כולנו בהגיגך הסתומים עד אשר תלמד לכתוב ברמה גבוהה משל ילד בכיתה ב'.

אני לא אמרתי שאנשים לא טועים, ושהם תמיד בוחרים בדרך הנכונה,
אבל העובדה שהם מתבכיינים ביחד על זה שהם חולים, ובמקביל ממשיכים לחיות עם המחלה שלהם, במקום לנסות לצאת מזה, זה מה שעצוב ומעצבן.

זה לא ממש יעזור מה שאתם עושים, מבחינתכם זה נראה טרוויאלי מה למה לצום אבל מבחינתם זה כמו שיגידו לכם לא לעשות סקוואט כי זה דופק את הבריכיים ואתם יודעים את ה"אמת" אז זו "האמת" שלהם, יצא לי להתעסק עם כמה אנורקסיות בעבר, הצלחתי עם רובם אבל זו עבודה מאוד קשה ופרטנית שלא פותרים באינטרנט.

הבעייה עם הפורום שלהם זה שהם מעודדים אחד את השני ליהיות אנורקסים. לעזור להם לצאת מזה לא נצליח אבל לפחות שישנו את הגישה של הפורום, הם יודעים שזה לא בסדר אז למה הם מעודדים את זה וגוררים משתמשים למצב עוד יותר גרוע?

חחחחחח כן!!!! איזה מצחיק!!! בוא נלך אחרי זה לפורום קטועי גפיים ונגיד להם שיפסיקו להיות כאלה עצלנים ויקומו כבר מהכיסא גלגלים. מה?? הם לא הבינו את הבדיחה?? איזה כבדים!!!

הם סה"כ ניסו להצחיק.שום דבר לא היה בכוונה.אתה לא צריך להתרגש כל כך.

אני לא אמרתי שאנשים לא טועים, ושהם תמיד בוחרים בדרך הנכונה,
אבל העובדה שהם מתבכיינים ביחד על זה שהם חולים, ובמקביל ממשיכים לחיות עם המחלה שלהם, במקום לנסות לצאת מזה, זה מה שעצוב ומעצבן.
מסכים, בדיוק כמו רוב היהודים במחנות ההשמדה והגטאות. התבכיינו על זה שהם הולכים למות ושהם רעבים, מבלי לעשות שום דבר בנוגע לזה.

מסכים, בדיוק כמו רוב היהודים במחנות ההשמדה והגטאות. התבכיינו על זה שהם הולכים למות ושהם רעבים, מבלי לעשות שום דבר בנוגע לזה.

כל דבר אתם פשוט מקצינים למקום אחר לגמרי..
במחנות ההשמדה אם הם היו מדברים הם היו מקבלים כדור בראש או שבכל מקרה היו מתים!!
פה זה תופעה שהולכת וגוברת כתוצאה של בנות מפגרות שלא מבינות שמגזינים זה חרטא!! ומפה צומחת התופעה של האנורקסיות המפגרת.. מוזר איך פעם לא היו כל כך הרבה מקרים!!
הן פשוט מפונקות שאין להן בעיות בחיים והן מחפשות את הבעיות..

נערך לאחרונה:
זה לא ממש יעזור מה שאתם עושים, מבחינתכם זה נראה טרוויאלי מה למה לצום אבל מבחינתם זה כמו שיגידו לכם לא לעשות סקוואט כי זה דופק את הבריכיים ואתם יודעים את ה"אמת" אז זו "האמת" שלהם, יצא לי להתעסק עם כמה אנורקסיות בעבר, הצלחתי עם רובם אבל זו עבודה מאוד קשה ופרטנית שלא פותרים באינטרנט.
צודק ב1000000000000 אחוז!
זה כמו שמאמנים בשקל באים אליכם ואומרים "לא חבל על הגב" ובלה בלה בלה...
אתם יודעים מה אתם עושים ו"חיים" על פי זה... ככה הם ..רק שאצלם זה לא נכון 😃

תגיד אתה דפוק??
איך אתה משווה את שתי הדברים האלה???????? "היהודים התבכיינו" ?? אתה לא מתבייש??!!?
ניראה אותך אוכל לחם ביום , עובד כמו חמור, מרביצים לך כל הזמן וניראה אם יש לך כוח לעשות משהו ועוד שלהם יש נשקים ולך אין...

נערך לאחרונה:

זה מה שמראה ששני המקרים לא דומים.
יש מחקרים שמראים שסקוואט ודדליפט וכל השאר לא הורסים כלום כל עוד אתה מבצע אותם נכון
יש מחקרים שמראים שלאכול 4 קלוריות ביום זה לא הורס את הגוף ?

רק חשוב לי לציין,ש90% מהבחורות שם לא אנורקסיות,כלומר אין להן מחלה נפשית שגורמת להן לראות את עצמן בתור שמנות.
רוב הבחורות שם פשוט רוצות להרזות,ולא יודעות איך.
אז מה חברי הפורום שלהם אומרים להם?תצומי.
מה שקורה משם זה כבר בהשפעת חברי הפורום בלבד.
בגלל זה חשתי צורך עז להטריל אותם קצת.

יש מחקרים שמראים שסקוואט ודדליפט וכל השאר לא הורסים כלום כל עוד אתה מבצע אותם נכון
המשפט בסוף זה היה "אוף דה רקורד" יעני "בנינו"
ובטח שיש מחקרים על כמה זה רע להיות אנורקס שאוכל 4 קלוריות ביום....

שאלה כמובן רטורית, והתשובה היא לא.

---------- התגובה התווספה ב 01:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:24 ----------

רק חשוב לי לציין,ש90% מהבחורות שם לא אנורקסיות,כלומר אין להן מחלה נפשית שגורמת להן לראות את עצמן בתור שמנות.
רוב הבחורות שם פשוט רוצות להרזות,ולא יודעות איך.
אז מה חברי הפורום שלהם אומרים להם?תצומי.
מה שקורה משם זה כבר בהשפעת חברי הפורום בלבד.
בגלל זה חשתי צורך עז להטריל אותם קצת.

Now that's Anorexia

http://www.whyeat.net/forum/threads/14663-How-much-weight-should-I-lose

אם אתה שם לב, כל שאר התגובות לא מעידים על כך, אלא אם יש "רמות" אנורקסיה, לא יודע.

אז מה אכלנו היום?
כמעט כלום, אבל הוזמנו כרגע 2 לאפות שוארמה, טוב אני קורא לזה שוארמה אבל זה בעצם Durum

האמצעי (רק תורידו את הסלט כמובן)
durum%20copy.jpg

נערך לאחרונה:
היו פה ושם תגובות מצחיקות. אבל אני לא מבין למה אתם באמת חושבים, שתצליחו לשכנע אותם שדרך החיים שלהם היא לא נכונה. זה כמו שיבוא לפה בחור ויגיד שלאכול 5K קלוריות ביום זה לא בריא, ישר כל הפורום קופץ עליו ובסוף הוא מקבל באן מקולדפייר או דאוס בטענה שהוא "ליצן", אתם לא תתיחסו אליו ברצינות, מהבחינה הזו הם פועלים באותה צורה אנחנו סתם עוד טרולים בשבילם.
אבל לנו יש --- סימוכין ---, ניצחנו.

אנשים כאלו לא מקשיבים למשפחה שלהם, למה שייקשיבו לכם?
אתם סתם עושים יותר נזק מאשר מועילים האמת
אנחנו כריזמטים.

אז מה אכלנו היום?
כמעט כלום, אבל הוזמנו כרגע 2 לאפות שוארמה, טוב אני קורא לזה שוארמה אבל זה בעצם Durum

האמצעי (רק תורידו את הסלט כמובן)
durum%20copy.jpg

סיום המשפט סותר את הפתיחה.:120ag:

נערך לאחרונה:

תגיד אתה דפוק??
איך אתה משווה את שתי הדברים האלה???????? "היהודים התבכיינו" ?? אתה לא מתבייש??!!?
ניראה אותך אוכל לחם ביום , עובד כמו חמור, מרביצים לך כל הזמן וניראה אם יש לך כוח לעשות משהו ועוד שלהם יש נשקים ולך אין...

אתה די טיפש, אמרו לך את זה פעם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית