הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מפסיק עם שקילות מזון

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
אני חושב שזה קצת יותר מדי בשבילי, אני צריך להפסיק. אני רואה המון אנשים שמגיעים לתוצאות יפות מאוד בלי.
בכללי, אני מאוד בקיא בערכים של כמעט כל מוצר שאני אוכל. כרגע, מתחיל סוג אימונים חדש, ששורף הרבה קלוריות. המטרה שלי בעצמי עדיין לא ברורה לי.
טיפים מאנשים שהפסיקו לספור בעצמם?

אני חושב שזה קצת יותר מדי בשבילי, אני צריך להפסיק. אני רואה המון אנשים שמגיעים לתוצאות יפות מאוד בלי.
בכללי, אני מאוד בקיא בערכים של כמעט כל מוצר שאני אוכל. כרגע, מתחיל סוג אימונים חדש, ששורף הרבה קלוריות. המטרה שלי בעצמי עדיין לא ברורה לי.
טיפים מאנשים שהפסיקו לספור בעצמם?

לא הבנתי,
אני שוקל אוכל כדי לאכול דברים שהם לא חזה עוף ואורז.

לא רואה איך אתה יכול לשער קלוריות ומשקל של כל המגוון מאכלים שלך.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי,
אני שוקל אוכל כדי לאכול דברים שהם לא חזה עוף ואורז.

לא רואה איך אתה יכול לשער קלוריות ומשקל של כל המגוון מאכלים שלך.

מה הכוונה שלך?
התכוונתי לכך שאני יודע +- את הכמויות שאני אוכל ובטח שבטח את הקלוריות.
פשוט תמשיך לעקוב אחר המשקל שלך.

אתה בעצם אומר לאכול בערך כמות דומה לאורך הימים ולהישקל ולפי מגמת המשקל לקבוע לכאן או לכאן, לגמרי מקובל.
כמה פעמים ממליץ? הפרש ימים? זה בשביל שאקבל את האינדיקציה הטובה ביותר.

מה הכוונה שלך?
התכוונתי לכך שאני יודע +- את הכמויות שאני אוכל ובטח שבטח את הקלוריות

במידה ואתה אוכל דברים קבועים זה לגמרי אפשרי.

במידה ואתה אוכל כל פעם משהו אחר אז יהיה לך קשה לעקוב.

• פותח/ת השרשור
במידה ואתה אוכל דברים קבועים זה לגמרי אפשרי.

במידה ואתה אוכל כל פעם משהו אחר אז יהיה לך קשה לעקוב.

אני מבין. אבל לרוב אוכל את אותם הדברים.
האמת שבן הציע רעיון שאני רוצה ומסוגל לעשות, תוכל לענות על השאלות שם?

אני מבין. אבל לרוב אוכל את אותם הדברים.
האמת שבן הציע רעיון שאני רוצה ומסוגל לעשות, תוכל לענות על השאלות שם?

אם אתה לא מכוון למסה נקייה / חיטוב איכותי מאוד זה יכול לעבוד.

במידה וכן הדקויות האלו יקשו עלייך את התהליך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מכוון למסה נקייה / חיטוב איכותי מאוד זה יכול לעבוד.

במידה וכן הדקויות האלו יקשו עלייך את התהליך.

האמת שמהיום, שהגוף ילך לאן שהוא רוצה. באמת, מהיום יש ככ הרבה פרמטרים לחישוב שזה ככ מקשה עלי. האם 2 שקילות בשבוע מספיק לראות איפה אני עומד?

האמת שמהיום, שהגוף ילך לאן שהוא רוצה. באמת, מהיום יש ככ הרבה פרמטרים לחישוב שזה ככ מקשה עלי. האם 2 שקילות בשבוע מספיק לראות איפה אני עומד?
לא
תשקל כל יום בבוקר איך שאתה קם, אופטימלי פעמיים ביום.
פעמים בשבוע לא יתן לך שום אינדיקציה

אני לא סופר בכללי, רק כשאני רוצה לרדת במשקל.
אני משתדל לסמוך על התאבון שלי ולאכול מזון בעל ערך קלורי נמוך.
אוכל הרבה סיבים, שותה הרבה מים. נמנע מסוכר ומשקאות מתוקים וקמח לבן.

נערך לאחרונה:

זה בסדר, כל עוד אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שאתה לא מחפש מסה נקייה / חיטוב תחרותי הכל יהיה בסדר.

אגב,
אני עשיתי חיטוב תחרותי עם שקילות של פעמיים בשבוע.

נערך לאחרונה:
אתה בעצם אומר לאכול בערך כמות דומה לאורך הימים ולהישקל ולפי מגמת המשקל לקבוע לכאן או לכאן, לגמרי מקובל.
כמה פעמים ממליץ? הפרש ימים? זה בשביל שאקבל את האינדיקציה הטובה ביותר.

זה לא כזה משנה כל עוד אתה נשאר עקבי אחר המשקל שלך בסופו של דבר, כי זה מה שחשוב.
עדיף להישקל כל בוקר לפחות לתקופה מסוימת עד שתשתפשף ותצבור יותר ניסיון

לא
האמת שלא מדוייק, זה הכרחי בתחילת מסה לראות שאתה עולה בצורה מתונה, אבל אפשר להסתדר תקופה שאתה נשקל אמצע ובסוף השבוע, רק כדי לקבל אינדיקציה שאתה בעלייה, שאתה רואה שאתה נתקע אתה חוזר לעוד שבוע-שבועיים של שקילה יום יומית בשביל לבדוק ממוצע.

האמת שלא מדוייק, זה הכרחי בתחילת מסה לראות שאתה עולה בצורה מתונה, אבל אפשר להסתדר תקופה שאתה נשקל אמצע ובסוף השבוע, רק כדי לקבל אינדיקציה שאתה בעלייה, שאתה רואה שאתה נתקע אתה חוזר לעוד שבוע-שבועיים של שקילה יום יומית בשביל לבדוק ממוצע.

כדי לקבל הבנה לגביי ההכנסה הקלוריות אתה צריך לראות כמה אתה עולה/יורד/נשאר אותו דבר לאורך זמן. לכן שקילה בבוקר ואם אפשר גם בערב הכרחי. משקילה אחת פה ושקילה אחת שם אתה לא באמת תדע.
אח''כ אפשר להסתדר גם עם פחות
בכל מקרה הקטע הוא שאין בעיה עם לא לספור קלוריות, אבל אם אתה לא אוכל אותו דבר במשך חודשים בלי מעקב אחרי המשקל יכולות להיות טעויות בדרך.

כדי לקבל הבנה לגביי ההכנסה הקלוריות אתה צריך לראות כמה אתה עולה/יורד/נשאר אותו דבר לאורך זמן. לכן שקילה בבוקר ואם אפשר גם בערב הכרחי. משקילה אחת פה ושקילה אחת שם אתה לא באמת תדע.
אח''כ אפשר להסתדר גם עם פחות
בכל מקרה הקטע הוא שאין בעיה עם לא לספור קלוריות, אבל אם אתה לא אוכל אותו דבר במשך חודשים בלי מעקב אחרי המשקל יכולות להיות טעויות בדרך.
זה ממש לא אומר שאני צריך להישקל כל יום.
תקבע שני ימיים קבועים בשבוע שאתה נשקל ופה זה מסתיים, כשאתה נתקע במשקל תוסיף 100-200 קלוריות.
אם אתה חושב שבילדרים מקצועיים שוקלים את עצמם 365 פעמים בשנה אתה טועה.

מבין למה זה יכול להעיק עליך, אם אתה מרגיש שזה לא עושה לך טוב אתה יכול לארגן מראש ארוחות פשוט לפי כמות ידועה מראש ואז לא תצטרך לשקול. אתה גם יכול עם הזמן פשוט להעריך לבד את הערך של מה שאתה אוכל מבלי לשקול אותו ולהגיע לסך יומי די מדוייק

זה ממש לא אומר שאני צריך להישקל כל יום.
תקבע שני ימיים קבועים בשבוע שאתה נשקל ופה זה מסתיים, כשאתה נתקע במשקל תוסיף 100-200 קלוריות.
אם אתה חושב שבילדרים מקצועיים שוקלים את עצמם 365 פעמים בשנה אתה טועה.
לא יודע איך אתה הסקת את המשפט האחרון מהדברים שאמרתי, ואת מי מעניין בילדרים או לא
שקילה פעמיים בשבוע - לא אינדיקציה מספיק טובה. יכולים להיות מלא סיבות להבדלים במשקל בתדירות כזאת שהם לא קשורים להכנסה קלורית.

לא
למה לא יתן? לאורך זמן יתן אחלה אינדיקציה.
פעמיים ביום בכלל מוגזם לגמרי - שתית מים? אתה שוקל יותר, הלכת לשירותים - אתה שוקל פחות, אכלת יותר מלח - אתה שוקל יותר וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית