הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רפואה סינית וקופאין

Agata1992

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
7
3
1
היי רציתי להתייעץ לגבי קופאין, התחלתי לעשות דיקור סיני והמדקר שלי אמר לי דבר ראשון להוריד קופאין , הוא אמר לי שברגע שהתחיל להוריד קופאין ככה אני יוריד גם במשקל, הוא אמר שקופאין גורם שהגוף לא יכול להתאמץ לשרוף שומן לבד , אבל לפי המחקרים שתמיד הייתי עוקבת מעולם לא ראיתי דבר כזה

איך מוכיחים את זה?
תנסה, אם זה עזר לך, מצויין, תמשיך עם זה. בדיוק כמו עם רפואה מודרנית.
ואז אתה תוהה למה אנשים חושבים שאתה מתנגד לרפואה ולמדע 🙄
מתנגד? זה קצת חריף. בסך הכל מביע ביקורת.
לא חסר ביקורת על רפואות אלטרנטיביות.
יש לי המון ביקורת על רפואה אלטרנטיבית, אבל בפלטפורמה הסוגדת בעיוורון לממסד הרחוקה ממושלמת לדעתי, ודורסת בלי שום ידע או נסיון אנשי מקצוע ראויים, אני נשמע קיצוני.
אם היה שוויון בכבוד ובביקורת כלפי השניים, כנראה הייתי נשמע אחרת.

כלום, רק תגובות בסגנון שיורדים על האשיות של אנשים שלא פגשו, עושים לאלחנן לא טוב בעין (אני שונא כשהוא מדבר על עצמו בגוף שלישי).
הוא אמר שקופאין גורם שהגוף לא יכול להתאמץ לשרוף שומן לבד

הוא אמנם לא תזונאי, אבל מי שאומר דברים כאלה ממעמד של מטפל-מטופל אני לא רוחש לו יותר מידי אמפטיה.
וזה עוד כלום לעומת חירטוטים שבעלי מקצוע נותנים לאנשים.

• פותח/ת השרשור
לגבי הדיקור אין לי שום תלונות להפך אני ממש מרוצה זה עזר לי מאוד , רציתי בסך הכל רק להבין אם זה נכון או שמישהו שמע על דבר כזה, אבל הבנתי את התשובה כמו שחשבתי מזל שלא הפסקתיתודהה לכולם

וזה עוד כלום לעומת חירטוטים שבעלי מקצוע נותנים לאנשים.
כן, כמו רופא לפני כמה שנים שאמר לחברה שלי דאז שאבקות חלבון זה לא בריא וכשאני אפסיק לשתות אותן אז השרירים יהיו מידלדלים, בגללו אז היא ממש רבה איתי שאני לא אשתה את "הדברים האלה"
@elchonon זה היה אגב רופא עם חלוק לבן ותעודות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית