הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רפואה סינית וקופאין

Agata1992

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
7
3
1
היי רציתי להתייעץ לגבי קופאין, התחלתי לעשות דיקור סיני והמדקר שלי אמר לי דבר ראשון להוריד קופאין , הוא אמר לי שברגע שהתחיל להוריד קופאין ככה אני יוריד גם במשקל, הוא אמר שקופאין גורם שהגוף לא יכול להתאמץ לשרוף שומן לבד , אבל לפי המחקרים שתמיד הייתי עוקבת מעולם לא ראיתי דבר כזה

באופן אישי אין לי משהו נגד דירוג סיני. למרות שעשיתי את זה מספר פעמים, אך לא הרגשתי מזה שיפור. אבל אני מכיר הרבה אנשים שדיקור סיני ממש עזר להם.

אני גם סבור שצריכת קפאין הוא הרגל לא בריא. גם בגלל שזה תלות מיותרת, זה גורם להפרשת אדרנלין מיותרת, זה בא על חשבון השינה לרוב האנשים ולפעמים על חשבון ארוחות.

עם כל זאת, אני לא רואה קשר בין קפאין, למשקל גוף ולדיקור סיני.

אני יכול לציין שטיפלתי בדיקור סיני וגם קוריאני במשך שנה שלמה לבעיות שינה..
וזה היה ביזבוז זמן וכסף..

אם הוא אומר קופאין ככל הנראה הוא כבר לא אחד שכדאי לך להקשיב לו

בכל מקרה, בולשיט גמור וכמו כל הרפואה הסינית והמקצוע שלו אין לזה ביסוס מדעי.

תגידי לו שכסף זה דבר מזוהם וחומרי וחוסם את הצ'אקרת הבסיס...
ואת מעדיפה לשלם לו באנרגיות לצאקרת הלב!!!

מעניין מה תהיה התגובה שלו...?
🙄

הוא בידיוק יקבל מסר מהעולם הבא שהכסף בסדר ואפשר לקחת

כל הצניות בצד לרגע. לואי סימונס השתמש בדיקור סיני לפציעות המטורפות שלו. יש בזה משהו שעובד. רוב המדקרים שפגשתי היו אנשים נחמדים והוגנים. חוץ מאחד שהיה מדבר על עצמו בגוף שלישי.

אין צורך ללכלך על אנשים שלא פגשתם בחיים. מי שיש לו הכרות עם מדקרים גרועים, בבקשה תשתפו לתועלת הכלל, אבל תנסו לרגע לצאת מההכללות והשפיטות.

כל הצניות בצד לרגע. לואי סימונס השתמש בדיקור סיני לפציעות המטורפות שלו. יש בזה משהו שעובד. רוב המדקרים שפגשתי היו אנשים נחמדים והוגנים. חוץ מאחד שהיה מדבר על עצמו בגוף שלישי.

אין צורך ללכלך על אנשים שלא פגשתם בחיים. מי שיש לו הכרות עם מדקרים גרועים, בבקשה תשתפו לתועלת הכלל, אבל תנסו לרגע לצאת מההכללות והשפיטות.
מה זה אומר בנאדם נחמד והגון ועל מה זה מעיד?

מה זה אומר בנאדם נחמד והגון ועל מה זה מעיד?
כלום, רק תגובות בסגנון שיורדים על האשיות של אנשים שלא פגשו, עושים לאלחנן לא טוב בעין (אני שונא כשהוא מדבר על עצמו בגוף שלישי).

אני לא נגד דיקור סיני... אני פשוט חושב שזה אפקט פלצבו קלאסי
תחשוב בנאדם שסובל מכאבי ראש וסטרס ולחץ.. מפנה פעם בשבוע אפילו פעמיים בשביל להגיע לקליניקה בשביל לשכב על מיטה..
משמיעים לו מוזיקה מרגיע , יש גם ריחות נעימים של נרות ושמנים אתריים..

כבר פתרת לו את הבעיה בלי שום דיקור סיני!!

הוא אמר שקופאין גורם שהגוף לא יכול להתאמץ לשרוף שומן לבד

תבקשי ממנו הסבר ותראי איך הוא מגמגם. לשאלתך, שטויות במיץ. הגוף לא צריך עזרה בשריפת שומן. הגוף צריך גרעון קלורי לשריפת שומן.

אני לא נגד דיקור סיני... אני פשוט חושב שזה אפקט פלצבו קלאסי
תחשוב בנאדם שסובל מכאבי ראש וסטרס ולחץ.. מפנה פעם בשבוע אפילו פעמיים בשביל להגיע לקליניקה בשביל לשכב על מיטה..
משמיעים לו מוזיקה מרגיע , יש גם ריחות נעימים של נרות ושמנים אתריים..

כבר פתרת לו את הבעיה בלי שום דיקור סיני!!
תבוא לרופא עם גלימה לבנה שמשמיע באזניך על לימודיו והישגיו, עם תעודה מפוארת וחצי אוזן קשבת תוך כדי הקלדה נמרצת במחשבו. עם קול מודאג הוא יביא לך אנטיביוטיקה שלא קשורה בקילומטר לכאב ראש שלך.
זה חביבי פלצבו.

כמו שד"ר מנדלסון אמר, בלימודיו להיות רופא, הפרופסור שלו אמר "אלוקים יודע שרוב החולים יחלימו לבד, אבל אתם צריכים לקחת קרדיט על זה".
והוא הוסיף "אמא תסרב לעזוב את המשרד שלי אם לא אביא לילד שלה משהו".

גם דיקור סיני זה לא פלצבו.
איך מוכיחים את זה?
כמו שד"ר מנדלסון אמר, בלימודיו להיות רופא, הפרופסור שלו אמר "אלוקים יודע שרוב החולים יחלימו לבד, אבל אתם צריכים לקחת קרדיט על זה".
ספר את זה למצחיקים שאחרי הליך רפואי ארוך ומייגע מודים לאלוהים(;
[

תבוא לרופא עם גלימה לבנה שמשמיע באזניך על לימודיו והישגיו, עם תעודה מפוארת וחצי אוזן קשבת תוך כדי הקלדה נמרצת במחשבו. עם קול מודאג הוא יביא לך אנטיביוטיקה שלא קשורה בקילומטר לכאב ראש שלך.
זה חביבי פלצבו.
ואז אתה תוהה למה אנשים חושבים שאתה מתנגד לרפואה ולמדע 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית