הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי אתה באמת מר מאסטרון?

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אחרי תקופה ארוכה של חוסר פעילות התפנה לי זמן וחשק והחלטתי לשפוך קצת אור על דרוסטנלון.
עשיתי את זה בעבר על גרסתו האוראלית, סופרדרול ואצרף לפה את הקישור. ואולי אעשה את זה בהמשך על טרן,נראה.

סופרדרול -
טוב אני צריך לשרוף חצי שעה בהמתנה למשהו אז ננבור קצת למעמקי הסופרדרול 😉

זה יהיה ממש בקצרה(כמעט מבטיח) וננסה להבין קצת מי זה הבחור הזה שנקרא
2a,17a-dimethyl-5a-androst-3-one-17b-o

סופרדרול פותח ב2005 כdesigner steroid, ז"א "סטרואיד מעצבים".
במילים אחרות,הוא מהסטרואידים הבודדים(ואפשר לספור על כף יד אחת) שלא פותחו למטרה רפואית/וטרינרית.
עד 2008 שווק באופן חופשי לגמרי על המדפים כפרו-הורמון.
פרו-הורמון זה חומר שנצרך בכדור,ובתוך הגוף,לאחר תהליך אנזימטי מסויים הופך לסטרואיד פעיל.
בארה"ב יש קצת בעיה עם המילה "סטרואיד" לכן הוא שווק כפרו-הורמון למרות שהוא אינו כזה ואינו היה כזה מעולם.
ב2008 התחיל הסופרדרול לרדת מהמדפים,עד 2012 שכבר נכנס לרשימת החומרים האסורים בארה"ב
ומאז מיוצר אך ורק במעבדות ug.
אין,וכנראה לא יהיה לעולם סופרדרול רפואי.

סופרדרול בפשטות הוא מאסטרון אוראלי ומחזיק בהרבה תכונות שיש למאסטרון,הוא מתאים למסה,לחיטוב,recomp,ואפילו לאירובי..כן כן,אירובי.

ההבדל במבנה הכימי בין מאסטרון לסופרדרול,זה ביטול האסטר(של מאסטרון) בפחמן ה-17 והוספת אלקילציה.
האלקילציה היא הוספה של קבוצת אתיל או מתיל לשרשרת הפחמנים,במקרה של סופרדרול זה מתיל.
קבוצת המתיל זה בעצם קשר כימי חזק שהכבד לא מצליח לפרק,לכן הפעילות האנזימטית בכבד מתגברת וכך גם הנזק לכבד.
עד שהאנזימים מצליחים לפרק את הקשר,החומר כבר נכנס לדם ומתחיל לעבוד.
ככה בעצם עובד כל סטרואיד אוראלי.

סופרדרול מאופיין בדרך כלל בעלייה במסה מאוד יבשה,כוח ועלייה במספר כדוריות הדם האדומות
ההמרה שלו לאסטרוגן נמוכה מאוד עד כדי שאפשר להחשיב אותה ללא קיימת(כמו רוב נגזרות dht)
ככה שאגירת נוזלים לא אמורה להיות בעיה

אבל כמובן לא מדבר במכרה זהב..
תופעות הלוואי לא קלות בכלל וכוללות
לחץ דם גבוה מאוד
דופק גבוה
פגיעה בכבד בשימוש ארוך
עלייה בכולסטרול
כאבי ראש
בחילות
ועוד מגוון חוויות שונות ומשונות

ועכשיו לגרסתו המוזרקת והשונה לגמרי , מאסטרון.

מאסטרון הוא אגוניסט לקולטנים אנדרוגנים אבל גם מחזיק ביכולות אנטי אסטרוגניות מרשימות, הוא בכלל פותח בתחילת המאה ה-20 כתרופה לטיפול בסרטן השד בנשים (masteril) בגלל היכולת שלו להיקשר לE2 ונגזרות נוספות ובתקווה שזה ייאט התפשטות גידולים שניזונים מאסטרוגן. יש מחקרים רבים בנושא החל מ1944 ולמעשה עד היום, כשהאחרון היה ב2020.
שימושו הרפואי הופסק לאחר שהתגלו אמצעים יעילים יותר עם פחות תופעות לוואי(למשל נולבדקס).

מאסטרון הוא הגרסה "הקצרה" של דרוסטנולון להזרקה,נגזרת DHT שמאופיינת ביכולות אנטי אסטרוגניות די נדירות.מעבר לעובדה שDHT מומר לאסטרוגן באחוז קטן ביותר ולא מורגש(מה שמונע תופעות לוואי אסטרוגניות כגון ג'ינו וצבירת נוזלים) מאסטרון באופן ספציפי גם מתחרה על קולטני ארומטאז ונקשר באחוז גבוה לSHBG(בדומה לפרווירון). מה שעל הנייר אמור לייעל אפקטיביות של טסטוסטרון שנלקח ביחד עם המאסטרון ולהפחית משמעותית המרה לאסטרוגן.

יש דיונים רבים סביב הנושא של שימוש במאסטרון במקום AI (ארימידקס,לטרו) ואין תשובה חד משמעית בנושא, אני תומך בדעה שזה יכול לעבוד באחוזי שומן סבירים אך כדאי תמיד שיהיה AI בכיס לכל מקרה.

אז בשכלול של כל המידע ביחד, מעצם היותו DHT מצד אחד וסוג של אנטי אסטרוגני מצד שני,הוא בהחלט יכול להיות תוספת נפלאה לטסטוסטרון ולתרום למראה רזה ווסקולרי ייחודי שלא מאפיין אנאבולים רבים. אך כמובן שהכל תלוי בגנטיקה ואחוז שומן

שורה תחתונה
- הוא יכול למנוע המרות אנדרוגניות ברמה מסויימת אך לא לבנות רק על זה. להחזיק AI. הוא יכול להחליף פרווירון אבל לא AI.
- אין דבר כזה מאסטרון רפואי ולא יהיה. השימוש הרפואי הופסק מזמן והוא מייוצר UG בלבד

עוד לא ניסיתי אותו עלי,אבל כנראה שהוא ייכנס לי לגוף בסבב האנאבולי הבא.
מוזמנים לשתף חוויות שלכם

מי שחושב שאנאבר חומר חלש לא עשה אנאבר אמיתי מימיו,אותו כנל לגבי סארמס.
אנחנו עדים לשירת הברבור של הסטרואידים הותיקים ותודה לאל על זה .

מי שחושב שאנאבר חומר חלש לא עשה אנאבר אמיתי מימיו,אותו כנל לגבי סארמס.
אנחנו עדים לשירת הברבור של הסטרואידים הותיקים ותודה לאל על זה .

אחי די, אתה לא באמת מאמין שסארמס ואנאבר זה חומר חזק...

אני חושב שהוא התכוון ביחס למה שחושבים...
עשיתי סארמס עם תוצאות טובות מאוד, אבל לעומת סייקל טסט׳ בסיסי אין מה לשבר בכלל. טסט׳ מחרבן על סארמס. עם זאת חייב לקחת בחשבון את המינונים. לגד׳ אתה תריך 10 מ״ג ביום כלומר 70 מ״ג בשבוע לעומת טסט שהרוב מריצים 500 מ״ג שבועי.

אני חושב שהוא התכוון ביחס למה שחושבים...
עשיתי סארמס עם תוצאות טובות מאוד, אבל לעומת סייקל טסט׳ בסיסי אין מה לשבר בכלל. טסט׳ מחרבן על סארמס. עם זאת חייב לקחת בחשבון את המינונים. לגד׳ אתה תריך 10 מ״ג ביום כלומר 70 מ״ג בשבוע לעומת טסט שהרוב מריצים 500 מ״ג שבועי.

טסט זה אוברייטד , הורמון פרימיטיבי ומלוכלך .
לפני שרצים לקחת חומרים חשוב להבין את התפקיד של כל אחד מהם .
אני עושה סייקלים על 200-300 טסט ,אין שום סיבה לקחת יותר מחצי גרם טסט (בעיני יותר מידי) די להקשיב לדילרים טיפשים ומיתוסים מהתקופה שוורצנגר היה מר אולימפיה.
אנאבר במינון גבוה 60+ יתן לך כוח שלא נופל מאנדרול או סופר דרול ( לא מדבר בכלל על דיבול ימח שמו)במינונים קלאסיים רק מבלי לשנוא את החיים ולהרגיש חרא בסוף הסייקל,למסה לא הייתי נשען עליו אלה אם הכיס מאפשר זאת.
וסארמס זה העתיד תתחילו להתרגל לזה
ראד 140 חומר מדהים שעושה סימנים שהולך לעבור את אישור הfda .
ושיש לך חומר עם דירוג אנאבולי אנדרוגיני של 80:1 שלא מעלה אנזימי כבד גם על 150 מג ביום (מוזמנים לקרוא את המחקרים) לא מציק לכליות,לא פוגע בתיאבון אז איזה סיבה יש לך להמשיך לגעת בכל החרא הישן הזה ? סתם נשמעים הזויים כמו מתנגדי חיסונים .
ראד חזק יותר מטסט וזאת לא דעה אלה עובדה ,
מישל דיבר על זה כמה פעמים בלוג ובערוץ יוטיוב שלו.
לסיכום המאמן שלי (מפתח גוף מוכר מאוד ) ממליץ לכל המתאמנים שלו בן אם הם מתחרים או חובבנים רק על ראד 140/אנאבר/פרימו כולם נראים טירוף בלי לקצר שנים מהחיים עם טרן ושאר הזבל.

באמת מעניין לדעת מי "המתחרה המוכר בארץ"
שהגיע לגדולתו ללא טסט בכלל כי זה הורמון פרימיטי
אלא רק על ראד, אנבר ופרימו ....

יכול להיות שגילנו פה משהו חדש ...
מי בכלל צריך טסט

שהגיע לגדולתו ללא טסט בכלל כי זה הורמון פרימיטי
אלא רק על ראד, אנבר ופרימו ....

יכול להיות שגילנו פה משהו חדש ...
מי בכלל צריך טסט
הרבה ליצנים יש פה הא...

• פותח/ת השרשור
שהגיע לגדולתו ללא טסט
הרבה ליצנים יש פה הא...

בלי לציין שמות אני מכיר את הבחור המדובר, אף אחד לא טען שהוא הגיע לרמה שלו בלי טסט. מדובר על מה שהוא ממליץ למתאמנים תחתיו ועל פרוטוקולים שהוא מבצע בעצמו כרגע.(שזה במקסימום 500מג טסט לשבוע)

ובוודאי שהוא משתמש בטסט,תפסיקו לסלף כל דבר.
הוא פשוט במינונים יחסית נמוכים ונמנע לחלוטין מטרן ודיבול וכו.
טסט זה אוברייטד , הורמון פרימיטיבי ומלוכלך .
לא הייתי אומר את זה אחי

שהוא מבצע בעצמו כרגע
אתה חיי איתו ??? זה שהוא אומר שהוא על 500 טסט זה אומר שהוא על 500 טסט ??

בשביל להיות בודי בילדר ברמה בארץ כמו שתיארו אותו הוא לא יכול להיות כזה עם הוא רץ על סייקל טסט 500 מג למשך 12 שבועות פעמיים בשנה... כן בוא נהיה ריאליים....

יכול להיות שהוא מה שנקרא "אחרי השיא" והוא משמר את מה שהשיג בשנות ה 20-30 בחייו . אז הוא מרשה לעצמו לשייט על 500 טסט בשבוע וזה בהנחה שהוא דובר אמת.
וסביר להניח כדי להגיע לשיא הוא היה גם מזריק 2 גרם חומרים שונים בשבוע + gh וכו.... מה שנקרא בפרוטוקול הקבוע של הבידלרים
מטרן ודיבול
שוב.. יכול להיות שהיום נמנע ובעבר חיי על זה

• פותח/ת השרשור
הוא לא יכול להיות כזה עם הוא רץ על סייקל טסט 500 מג למשך 12 שבועות פעמיים בשנה...
ואם הוא חי על זה רצוף? למה קבעת לו שהוא עושה סייקל של 12 שבועות?
הוא לא היה צריך יותר מזה בשביל להגיע לטופ. הוא היה צריך gh ואינסולין כנראה, ואת הטסט רק כבסיס הורמונאלי תחזוקתי בזמן שהוא נותן חיזוקים של פרימו או מאסטרון.

לא צריך מינונים מטורפים בשביל להראות ככה, צריך את המבנה גוף המתאים ואת הdna המתאים.

קח לדוגמה את לארי ווילס,שמשתמש במינונים נמוכים יותר מרוב האנשים בפורום,או את ארנולד שהיה לו גוף פצצה במינונים שהיום הם נחשבים לכלום ושום דבר
יכול להיות שהיום נמנע ובעבר חיי על זה
זה בוודאי

בלי לציין שמות אני מכיר את הבחור המדובר, אף אחד לא טען שהוא הגיע לרמה שלו בלי טסט. מדובר על מה שהוא ממליץ למתאמנים תחתיו ועל פרוטוקולים שהוא מבצע בעצמו כרגע.(שזה במקסימום 500מג טסט לשבוע)

ובוודאי שהוא משתמש בטסט,תפסיקו לסלף כל דבר.
הוא פשוט במינונים יחסית נמוכים ונמנע לחלוטין מטרן ודיבול וכו.

לא הייתי אומר את זה אחי

תודה שציינת את המובן מאליו ,כן ברור שיש בסיס טסט ,אבל יותר קל לעוות מילים.
אני הגעתי לפורום הזה לפני כמעט שמונה שנים , הקשבתי לכל האגדות האורבניות והמיתוסים שזקני השבט היו מפזרים פה ,אחרי שלוש שנים של מחקר החלטתי לעשות סייקל ולקחתי לייעוץ את מי שהיה אחד המנהלים פה בפורום ,מלא מוניטין ,המלצות
נתן לי סייקל של
450 npp
40 דיבול
בלי ארימדקס(כי זה הורס את התוצאות של הסייקל עחייי) ו750 טסט אנטט(כי חצי גרם זה מינון ילדים הרי וצריך רק לעלות כל סייקל ‍♂️)
סיימתי עם ג'ינו ודיכאון שגרם לי להפסיק להתאמן .
שורה תחתונה הקשבתי לכל הממבו ג'מבו שרץ פה רובו פשוט לא נכון /מעודכן .
טסט זה בסיס, צריך המרה לאסטרו (במידה מסויימת) לתפקוד תקין של הגוף ,להשען עליו כתוספת אנאבולית לסייקל זה פשוט לא להבין מה שאתה עושה ומכניס אותך למרדף אחרי עוד ועוד ai.
ואני בחיים לא אבין למה כל כך קשה לאנשים להפנים שעם גנטיקה עילאית לא צריך טרן או מינוני על ? מדובר באנשים שאחרי שנה של אימונים טבעיים נראים כאילו הם מתאמנים כבר עשור .

אני הגעתי לפורום הזה לפני כמעט שמונה שנים , הקשבתי לכל האגדות האורבניות והמיתוסים שזקני השבט היו מפזרים פה ,אחרי שלוש שנים של מחקר החלטתי לעשות סייקל ולקחתי לייעוץ את מי שהיה אחד המנהלים פה בפורום ,מלא מוניטין ,המלצות
נתן לי סייקל של
450 npp
40 דיבול
בלי ארימדקס(כי זה הורס את התוצאות של הסייקל עחייי) ו750 טסט אנטט(כי חצי גרם זה מינון ילדים הרי וצריך רק לעלות כל סייקל ‍♂️)
טסט זה בסיס, צריך המרה לאסטרו (במידה מסויימת) לתפקוד תקין של הגוף ,להשען עליו כתוספת אנאבולית לסייקל זה פשוט לא להבין מה שאתה עושה ומכניס אותך למרדף אחרי עוד ועוד ai.
ואני בחיים לא אבין למה כל כך קשה לאנשים להפנים שעם גנטיקה עילאית לא צריך טרן או מינוני על ? מדובר באנשים שאחרי שנה של אימונים טבעיים נראים כאילו הם מתאמנים כבר עשור .

היום המידע מעודכן?
טסט 500 בשבוע? סולו

נתן לי סייקל של
450 npp
40 דיבול
  1. לא ברור לי איך אתה פה 8 שנים וחבר מ2017...יש מצב שהיום 2025 ולא ידעתי...
  2. זה שלקחת 450mg/wk ננדרולון באסטר קצר עם 750 טסט ארוך לא אומר שטסט הוא חומר "פרמיטיבי" ...מלוכלך...או שכל מי שעושה סייקל מעל 200mg/wk לא גאון כמוך
  3. כאחד שקורא מחקרים אתה בטח יודע יותר מכולנו שסארמס הם בשלב הנסיוני (כתרופות לאוסטאופרוזיס ומחלות אחרות) בתחום הבילדינג היום הם רולטה רוסית..אולי ביום מהימים יתברר שחלקם בטוחים יותר מאחרים...אך זה יקרה על גבם של שפני נסיונות בהתנדבות
  4. זה נכון שבתחום שלנו יותר זה הרבה פעמים פחות! לא אני יחלוק על זה...אבל בין זה לבין להאמין לבדיחות שרצות ביוטיוב שארנולד השתמש רק בדיבול או שבימיו היו לוקחים 20mg/d יש מרחק גדול!

נערך לאחרונה:
  2. זה שלקחת 450mg/wk ננדרולון באסטר קצר עם 750 טסט ארוך לא אומר שטסט הוא חומר "פרמיטיבי" ...מלוכלך...או שכל מי שעושה סייקל מעל 200mg/wk לא גאון כמוך
  3. כאחד שקורא מחקרים אתה בטח יודע יותר מכולנו שסארמס הם בשלב הנסיוני (כתרופות לאוסטאופרוזיס ומחלות אחרות) בתחום הבילדינג היום הם רולטה רוסית..אולי ביום מהימים יתברר שחלקם בטוחים יותר מאחרים...אך זה יקרה על גבם של שפני נסיונות בהתנדבות
  4. זה נכון שבתחום שלנו יותר זה הרבה פעמים פחות! לא אני יחלוק על זה...אבל בין זה לבין להאמין לבדיחות שרצות ביוטיוב שארנולד השתמש רק בדיבול או שבימיו היו לוקחים 20mg/d יש מרחק גדול!

בHGH וטסט ודיבול זה מה שהיה פעם לא ? מצטער על הבורות .אני רק זוכר בזכרוני המעורפל שהוא היה ברעיון והוא אמר שם איזה קשקוש של מה שהוא לקח. יש לך מושג מה הוא לקח?

בHGH וטסט ודיבול זה מה שהיה פעם לא ? מצטער על הבורות .אני רק זוכר בזכרוני המעורפל שהוא היה ברעיון והוא אמר שם איזה קשקוש של מה שהוא לקח. יש לך מושג מה הוא לקח?
אין לי מושג מה הוא לקח...
יש לי מושג מה הוא לא לקח
הוא לא הגיע למה שהגיע על דיבול 20mg
וגם לא לקח אגב... פפטידים..בימיו הם לא היו חלק מהתפריט

1.אמממ כי הייתי על שם אחר? קטע מטורף לא ?
2.זה לא מה שאמרתי אתה שוב מעוות את הדברים שלי ,אמרתי שהקשבתי לכל העצות והפרוטוקולים שאתה ושאר העציצים פה אוהבים לדקלם ועוד לקחתי יעוץ ועדיין סבלתי ממש כי 750 טסט פלוס דיבול זה אומר ים אסטרוגן ,לחץ דם ,מים ועוד השפעות נפשיות.
3.ראד 140 בשלבים אחרונים של הפיתוח ואני פשוט מת על אנשים שלוקחים חומרים ממקורות לא ידועים (זה לא שאפשר להשיג הכל רפואי ) אבל סארמס לא ,זה מסוכן .

אם אתה לא מסוגל לנהל דיון מכובד שחרר ממני

1.אמממ כי הייתי על שם אחר? קטע מטורף לא ?
2.זה לא מה שאמרתי אתה שוב מעוות את הדברים שלי ,אמרתי שהקשבתי לכל העצות והפרוטוקולים שאתה ושאר העציצים פה אוהבים לדקלם ועוד לקחתי יעוץ ועדיין סבלתי ממש כי 750 טסט פלוס דיבול זה אומר ים אסטרוגן ,לחץ דם ,מים ועוד השפעות נפשיות.
3.ראד 140 בשלבים אחרונים של הפיתוח ואני פשוט מת על אנשים שלוקחים חומרים ממקורות לא ידועים (זה לא שאפשר להשיג הכל רפואי ) אבל סארמס לא ,זה מסוכן .

אם אתה לא מסוגל לנהל דיון מכובד שחרר ממני
זה שאתה לוקח את כל ה"עציצים" פה כמקשה אחת מלמד משהו על יכולת הבנת הנקרא שלך..(אני אגב לא המלצתי לך על כלום)וזה דיי מדאיג בהקשר למחקרים שקראת על סארמס...אבל נשאיר לך שיהיה גם על מה לכתוב אולי עוד שמונה שנים תחת שם משתמש אחר
האמת שבחרתי לא להגיב קודם כי היה ברור לי לאין זה יכול להגיע עם אחד כמוך..
מאחל לך בהצלחה חמוד.

ואגב לכל הסלט שציינת קודם הוספת גם דקה קצר במינון של 450 מג אבל זה פרט "שולי"..לא חשוב לציין(הרי אין לזה שום קשר לגינקומסטיה שסיימת איתה כנראה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית