הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם יש יתרונות לשילוב מאסטרון עם לקיחת דיאנבול?

• פותח/ת השרשור ashka
  • פורסם בתאריך

ashka

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
במהלך סייקל על 300 טסט, מעוניין להוסיף 20 מג דיאנבול ל4 שבועות, משתמש בארמידקס 1 כל שלושה ימים.
האם יהיה יתרונות לשימוש במסטרון (לא מדבר ויזואלית) מבחינת איזון אנאבוליֿ ואנדרוגני?
ומה הדרך הכי ״מתונה״ לצרוך אוראלי כמו דיאנבול (כל יום? יומיים כן יומיים לא, וכו...)

במקרה כזה הייתי מאוד ממליץ על פרווירון. הוא מאוד אנדרוגני ויביא את האיזון. וגם בגלל שהוא אוראלי לא תצטרך לתת לו זמן להיפתח ועד אז חצי מהסייקל דיבול כבר יגמר

• פותח/ת השרשור
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

במקרה כזה הייתי מאוד ממליץ על פרווירון. הוא מאוד אנדרוגני ויביא את האיזון. וגם בגלל שהוא אוראלי לא תצטרך לתת לו זמן להיפתח ועד אז חצי מהסייקל דיבול כבר יגמר
אני משלב דיבול רק שבועיים לפני הזריקה האחרונה ושבועיים אחרי אחרי הזריקה.

הבנתי שפרווירון יש הרבה זיופים שלו, והוא פחות בטוח ממסטרון לשימוש אם אני לא טועה לא?

נערך לאחרונה:

אני משלב דיבול רק שבועיים לפני הזריקה האחרונה ושבועיים אחרי אחרי הזריקה.

הבנתי שפרווירון יש הרבה זיופים שלו, והוא פחות בטוח ממסטרון לשימוש אם אני לא טועה לא?
פרווירון חומר זול לא רואה סיבה לזייף, אבל במידה וזה זיוף תדע ישר כי הוא אוראלי. וממש לא, פרווירון בין הסטרואידים הבטוחים ביותר לשימוש, חוץ מתופעות לוואי אנדרוגניות (מה שגם יש במאסטרון) הוא לא יהיה מזיק. תוכל גם לשלב אותו עם הדיבול בלי לדאוג לנזק נוסף לכבד

למה על 300 מג טסט אתה לוקח ארימדקס?
למה אנשים שעל מינון trt מרופא לוקחים?

• פותח/ת השרשור
למה על 300 מג טסט אתה לוקח ארימדקס?
לפי בדיקות דם, היה אסטורדיול גבוה. הייתי 6 שבועות בלי ארמידקס על 400 מ״ג. קיבלתי תוצאות ולפי זה התחלתי לקחת ארמידקס והורדתי מינון ל300 מ״ג טסט. גם ב150 יש ארומטיזציה של טסט.

פרווירון חומר זול לא רואה סיבה לזייף, אבל במידה וזה זיוף תדע ישר כי הוא אוראלי. וממש לא, פרווירון בין הסטרואידים הבטוחים ביותר לשימוש, חוץ מתופעות לוואי אנדרוגניות (מה שגם יש במאסטרון) הוא לא יהיה מזיק. תוכל גם לשלב אותו עם הדיבול בלי לדאוג לנזק נוסף לכבד

למה אנשים שעל מינון trt מרופא לוקחים?
מה בעצם ההבדל בין מסטרון לפרווירון?

במהלך סייקל על 300 טסט, מעוניין להוסיף 20 מג דיאנבול ל4 שבועות, משתמש בארמידקס 1 כל שלושה ימים.
האם יהיה יתרונות לשימוש במסטרון (לא מדבר ויזואלית) מבחינת איזון אנאבוליֿ ואנדרוגני?
ומה הדרך הכי ״מתונה״ לצרוך אוראלי כמו דיאנבול (כל יום? יומיים כן יומיים לא, וכו...)
לפי דעתי תניח לדיבול ותקח טורינבול.
תקבל את אותו אפקט.. אך ללא העלייה באסטרוגן והנוזלים.
אין צורך לקחת ארימדיקס ב 300 טסט לשבוע ואם אתה מודאג, מקסימום חצי כדור בשבוע.
מסטרון טוב לשלב ב % שומן נמוך ( לדעתי החל מ 14%) וגם הוא מוריד במעט את האסטרוגן.

מסכים עם עיניין הטורינהבול, ראיתי ממנו תוצאות יפות ובלי התופעות של הדיבול.
לגבי ארימידקס זה מאד אינדיבידואלי, אני אפילו על 150 מג טסט לשבוע צריך ai.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית