הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון 23

Batman1204

מושעה
362
77
נק' מוניטין:
-125
362
77
שלום, אני גבר בן 23 . מתאמן בחדר כושר אני נורא ביקורתי כלפי עצמי.
אני התאמנתי בתיכון מכיתה י' עשיתי הרבה שטויות כמו לא להוריד עד הסוף בבנ'ץ פרס או לא עבדתי רגליים ... בכיתה יא' התחלתי להוסיף גם אירובי אבל כל הזמן הייתי במאזן קלורי חיובי . ולא נכנסתי לחיטוב. בכיתה יב' התחלתי להתאמן קצת יותר ברצינות עדיין עשיתי המון שטויות כמו להשאר במאזן קלורי חיובי כל הזמן, מסה מלוכלכת, עשיתי קשת בגב בבנץ' פרס אבל של פאוורליפטינג. הייתי עושה רעש במכון . אבל אז התגייסתי לצבא בגיל 18 והתחלתי להתאמן בstreet workout, שמה התבגרתי והתחלתי לשים דגש על טכניקה , פחות משקל , יותר חזרות , חזרות איטיות ומלאות , וכמובן אירובי ותזונה נכונה . שמה עשיתי חיטוב פעם ראשונה בחיי והגעתי לאחוז שומן של 11-12 אחוז כאשר אני שוקל 83 וגובה 1.78.
אחר כך השתחררתי וחזרתי לעבוד בחדר כושר , במתכונת של AB . חזרות מלאות . וכמובן עובד על הרגליים . משקלי עבודה : הגעתי ל140 קילו בנ'ץ פרס ל5 חזרות אבל אז קיבלתי דלקת. אז בפעם אחרונה שהייתי במכון כושר הרמתי 130 קילו ל6 חזרות . או 110 ל11 חזרות . דדליפט הייתי עושה 180 קילו 4 סטים 5 חזרות . טאצ' אנד גו .
סקוואט הייתי עושה 110 קילו ל5 חזרות כן אני יודע שזה מביך . בעקרון אני לא מרוצה מאיך שהייתי עובד במכון כושר מבורות כל השנים האלה אני מרגיש שסתם הרסתי לעצמי את הגוף. ועד שלמדתי איך להתאמן כמו שצריך בצורה נכונה בטכניקה נכונה בצורה איטית והדרגתית סגרו את המכון כושר וכרגע אני עושה סטריט וורקאוט . מחכה שיפתחו את המכון כושר אני מתכנן לקחת קריאטין לחזור למשקלי עבודה שלי וכמובן להתחיל סייקל ראשון חקרתי והתעמקתי הרבה . אני פוחד לקנות חומרים שהם UG מחוץ לארץ מהסיבה שיש הרבה זיופים . אפילו מחברת אלפא פארם. אז אני רוצה לקחת טסטווירון של ביאר . ככה הסייקל הולך להראות :
10 שבועות טסטווירון : 250 2 זריקות בשבוע . (500 סה''כ) . זה אומר שני ויאלים/אמפולות בשבוע) .
טמוקסיפן משבוע 12 ( לא כל כך הבנתי, בעצם לוקחים שבועיים אחרי הזריקה האחרונה של טסט אנטט) כי לתת לטסט לצאת מהדם.
למשך 6 שבועות ? 3 שבועות 40 מג'' ושלוש שבועות אחרונים 20 מג'' ? זה אומר שני כדורים ביום. ואז שלושה שבועות אחרונים כדור אחד ביום? וזה אומר PCT ?
עכשיו במהלך הסייקל לוקחים פרנגיל משבוע 8 עד הPCT. בעצם שבועיים לפני הזריקה האחרונה עד שבועיים אחרי . נקרא גם HCG.
שאלות :
צריך לקחת עוד משהו ?
מה זה אומר 500iu ?
הHCG מגיע באמפולות ואלים? או בכדורים כמו הטמוקסיפן?
אם אני רגיש למוצרי טבק,סמים ? (סחרחורות, חרדות) .
הוספתי תמונות מהפריים.
כן יש לי בשר ברגליים אבל לא משהו "וואו " אז לא כל כך התעסקתי בלצלם אותם כמו פלג גוף עליון. אבל שאחזור למכון כושר אני הולך להשקיע בהם .

קבצים מצורפים

• IMG_20210207_140455.jpg
    IMG_20210207_140455.jpg
    KB 69.9 · צפיות: 264
  • IMG_20210207_140555.jpg
    IMG_20210207_140555.jpg
    KB 84.8 · צפיות: 221
א. טוב שלא קראת לעצמך "איציק ביג קוק"
ב. סה"כ יש לך גנטיקה די טובה
ג. לסייקל ראשון טסט סולו בהחלט מספיק
ד. iu זה יחידה בינלאומית - כמות מדידה
ה. HCG שזה בעצם הפרגניל מגיע באמפולה, אבל אתה צריך לערבב אותה עם מים בקטריוסטטים בויאל סטירלי, עדיף בפעם הראשונה שמישהו יכין לך את זה
ו. פרגניל לוקחים משבוע 3 ועד 11 - שבוע לאחר תום הסייקל
ז. PCT (טמוקסיפן+כלומיד) לוקחים משבוע 12 עד 16 (הפרוטוקול הבסיסי)

תעשה חיפוש בפורום על כמה שציינתי (למעט סעיף א ו ב ) ותקרא יותר בקפידה. רק לאחר שתבין הכל ותהיה מאורגן מבחינת הכל אז תתחיל את הסייקל

• פותח/ת השרשור
א. טוב שלא קראת לעצמך "איציק ביג קוק"
ב. סה"כ יש לך גנטיקה די טובה
ג. לסייקל ראשון טסט סולו בהחלט מספיק
ד. iu זה יחידה בינלאומית - כמות מדידה
ה. HCG שזה בעצם הפרגניל מגיע באמפולה, אבל אתה צריך לערבב אותה עם מים בקטריוסטטים בויאל סטירלי, עדיף בפעם הראשונה שמישהו יכין לך את זה
ו. פרגניל לוקחים משבוע 3 ועד 11 - שבוע לאחר תום הסייקל
ז. PCT (טמוקסיפן+כלומיד) לוקחים משבוע 12 עד 16 (הפרוטוקול הבסיסי)

תעשה חיפוש בפורום על כמה שציינתי (למעט סעיף א ו ב ) ותקרא יותר בקפידה. רק לאחר שתבין הכל ותהיה מאורגן מבחינת הכל אז תתחיל את הסייקל

אתה יכול לחדד לי יותר על מזרקים ועל מים בקטריוסטטים? כי זה באמת לא ברור לי

ממליץ לך לחשוב שוב על הסייקל והאם אתה באמת צריך אותו. אתה נראה פגז! ואתה צעיר מאוד ויכול עוד להתקדם ללא חומרים באופן משמעותי.
אם בכל זאת החלטת לעשות סייקל הנה מה שאני הייתי עושה במקומך:
• סייקל של 12-16 שבועות. אין טעם בסייקל של 10 שבועות עם אסטר ארוך (אננטט). בערך בשבוע 8 אתה תרגיש על גג העולם ובום תוך שבועיים הסייקל כבר נגמר. לא חבל?
• סייקל אך ורק של טסט׳ ללא שום תוספת.
• pct תשתמש או בכלומיד או בטמוקסיפן. כמה שפחות תרופות יותר טוב, ושניהם יעשו את העבודה בשיקום הציר מסייקל כזה עדין.
• תתארגן על AI
• סייקל טסט 400-500 מ״ג שבועי מחולק ל 2 זריקות.

תצליח

HCG מגיע באבקה יבשה שיש זה 2000 או 5000 IU
זה מגיע עם מים סטריליים שאתה זורק לפח ומביא במקום מים בקטרוסטטיים שזה בעצם מים סטריליים מעורבבים עם בנזיל אלכוהול 0.9%

אתה מחשב פר כמה ml שערבבת יש לך את ה 5000iu לצורך ההמחשה ושואב למחטי אינסולין בהתאם לחישוב

המים שמגיעים עם hcg זה מים סטריליים שאפשר להתשמש לשבוע וחצי בלחץ, מים בקטרוסטטיים משמרים יותר טוב וניתן להשתמש עד 60 יום בקירור תודות לבנזין אלכוהול

עוד משהו מאוד חשוב
אל תתחיל סייקל לא משנה מה עד שיש לך PCT, AI, מזרקים, מחטים, חומרים לסייקל בהישג יד
אל תתחיל סייקל עם אין לך בייס טוב עבור תזונה אימונים ושינה, סגרים וכדומה זה לא בייס טוב אתר אם כן יש לך חלופה לחדר כושר אם וכאשר

בהצלחה

אם אתה מטריל אז שייפול עליך פסנתר, אם אתה רציני אז בהצלחה, יש לך עוד הרבה מה ללמוד באשר לסייקל, תסתכל על כמה סרטונים ביוטוב או אשכולות של "נושאים דומים" ותחזור עם הבנה קצת יותר טובה של מה אומר עבורך סייקל

בהצלחה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית