הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| rawulscine

איזומר של יהומבין(נגזרת כלשהי שזהה מבחינת ההרכב הכימי,פשוט הסדר שונה)
לא משהו להתרגש ממנו לדעתי

לא רק שיהומבין הוא בתחתית של עלות מול תועלת,אתה עוד הולך על איזומר לא מוכר שלו?

• פותח/ת השרשור
לא רק שיהומבין הוא בתחתית של עלות מול תועלת,אתה עוד הולך על איזומר לא מוכר שלו?
א. זה לא אני
ב. חבר אומר שחבר שלו לקח את זה ותוצאות טובות לחומר שלא בטוח ניסיתי לחפש משהו על זה ואין כלום
ג. אם יש לך משהו להביא לי ממש יעזור

א. זה לא אני
ב. חבר אומר שחבר שלו לקח את זה ותוצאות טובות לחומר שלא בטוח ניסיתי לחפש משהו על זה ואין כלום
ג. אם יש לך משהו להביא לי ממש יעזור
תזונה טובה, גרעון קלורי כמו שצריך ואירובי?

קודם תגיע למשקלים נורמלים ואז תעבור לתגובות מתחכמות
185 סקוואט
202.5 דדליפט מספיק טוב?
שניהם לשלשות 😃
אגב חוץ ממשפטי אגו המפגרים האלה יש לך משהו לענות לי בנושא? פשוט אתה לא רוצה לקבל את הדעה שלי שהכי טוב פשוט מה שטענתי. אם אתה רוצה "חבר" שלך יכול להשתמש בקלן למרות כל התופעות לוואי וכל שאר הדברים שיכולים לקרות בצריכה שלו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
185 סקוואט
202.5 דדליפט מספיק טוב?
שניהם לשלשות 😃
אגב חוץ ממשפטי אגו המפגרים האלה יש לך משהו לענות לי בנושא? פשוט אתה לא רוצה לקבל את הדעה שלי שהכי טוב פשוט מה שטענתי. אם אתה רוצה "חבר" שלך יכול להשתמש בקלן למרות כל התופעות לוואי וכל שאר הדברים שיכולים לקרות בצריכה שלו.
הכל יחסי ביחס למשקל גוף שלך די נמוך

תבין גאון לא שאלתי על תזונה גרעון קלורי ואירובי זה לא מעניין אותי וזה משהו שאני כבר יודע שאלתי לגבי משהו ספציפי שאם אין לך מושג לגביו אז אתה יכול לשתוק
יש פה אנשים שיודעים מי אני הדבר האחרון שאני צריך זה חיטוב

ולמקרה שאתה עדיין לא מבין לא שאלתי איך להוריד אש או לרדת במשקל שאלתי שאלה נורא ספציפית על חומר נורא מסויים

הכל יחסי ביחס למשקל גוף שלך די נמוך

תבין גאון לא שאלתי על תזונה גרעון קלורי ואירובי זה לא מעניין אותי וזה משהו שאני כבר יודע שאלתי לגבי משהו ספציפי שאם אין לך מושג לגביו אז אתה יכול לשתוק
יש פה אנשים שיודעים מי אני הדבר האחרון שאני צריך זה חיטוב

ולמקרה שאתה עדיין לא מבין לא שאלתי איך להוריד אש או לרדת במשקל שאלתי שאלה נורא ספציפית על חומר נורא מסויים
אה בסדר, אתה בכלל קרוב להרים משקלים כאלה? קצת יורד לרמה שלך כי אתה מדבר מאוד מאוד מסריח. אם לא היה לי מושג, לא הייתי מגיב. אנשים מכירים אותך, כן. טרול שרק יודע לכתוב שטויות.
ענו לך על החומר ואני הוספתי אין חומר שאין בו סיכון כזה או אחר אז הדבר הכי טוב הוא תזונה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית