נק' מוניטין:
327
- 590
- 209
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אותם סיכונים כמו יהומבין?איזומר של יהומבין(נגזרת כלשהי שזהה מבחינת ההרכב הכימי,פשוט הסדר שונה)
לא משהו להתרגש ממנו לדעתי
אי אפשר לדעת.אז אותם סיכונים כמו יהומבין?
למה חסר תועלת?אי אפשר לדעת.
מה שכן,זה חסר תועלת לחלוטין. לא הייתי מבזבז זמן על זה
א. זה לא אנילא רק שיהומבין הוא בתחתית של עלות מול תועלת,אתה עוד הולך על איזומר לא מוכר שלו?
תזונה טובה, גרעון קלורי כמו שצריך ואירובי?א. זה לא אני
ב. חבר אומר שחבר שלו לקח את זה ותוצאות טובות לחומר שלא בטוח ניסיתי לחפש משהו על זה ואין כלום
ג. אם יש לך משהו להביא לי ממש יעזור
קודם תגיע למשקלים נורמלים ואז תעבור לתגובות מתחכמותתזונה טובה, גרעון קלורי כמו שצריך ואירובי?
185 סקוואטקודם תגיע למשקלים נורמלים ואז תעבור לתגובות מתחכמות
הכל יחסי ביחס למשקל גוף שלך די נמוך185 סקוואט
202.5 דדליפט מספיק טוב?
שניהם לשלשות 😃
אגב חוץ ממשפטי אגו המפגרים האלה יש לך משהו לענות לי בנושא? פשוט אתה לא רוצה לקבל את הדעה שלי שהכי טוב פשוט מה שטענתי. אם אתה רוצה "חבר" שלך יכול להשתמש בקלן למרות כל התופעות לוואי וכל שאר הדברים שיכולים לקרות בצריכה שלו.
אה בסדר, אתה בכלל קרוב להרים משקלים כאלה? קצת יורד לרמה שלך כי אתה מדבר מאוד מאוד מסריח. אם לא היה לי מושג, לא הייתי מגיב. אנשים מכירים אותך, כן. טרול שרק יודע לכתוב שטויות.הכל יחסי ביחס למשקל גוף שלך די נמוך
תבין גאון לא שאלתי על תזונה גרעון קלורי ואירובי זה לא מעניין אותי וזה משהו שאני כבר יודע שאלתי לגבי משהו ספציפי שאם אין לך מושג לגביו אז אתה יכול לשתוק
יש פה אנשים שיודעים מי אני הדבר האחרון שאני צריך זה חיטוב
ולמקרה שאתה עדיין לא מבין לא שאלתי איך להוריד אש או לרדת במשקל שאלתי שאלה נורא ספציפית על חומר נורא מסויים
יהיה עוד תן לי זמןלא מספיק
צריך עוד
😍
מדהים ומחשמל בו״ז
לגמרימדהים ומחשמל בו״ז