הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אסטרדיול גבוה ברמה קיצונית!

גשדגשד

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
3
28
3
היי,
אז עשיתי היום בדיקה של ההורמונים שלי, מכיוון שאני משתמש כרגע בפינסטריד ( פרופיסיה ) כנגד נשירת שיער.
משתמש במינון מאוד קטן כרגע
יצא לי
ESTRADIOL (E-2)
434 pmol/L

בן 26 שוקל 80 גובה 188

שלפי הבדיקות באתרים למינהם זה מטורף והרבה מעל הממוצע!!
אני כרגע לא ממש מתאמן אבל אני בנאדם שהתאמן רוב חייו ומעולם לא הזרקתי חומרים.
אני לא שמן אבל כן יש לי פטמות די נפוחות וזה ככה כבר שנים. אין לי נטייה להשמנה ואם אני מפסיק להתאמן אני מרזה בשניה (אומר את זה אולי כאינדיקציה)

הטסט טוטאל שלי אגב זה 26.3

חייב לדעת אם זה בסדר או לא ואיך לסדר את זה? כמובן שעכשיו אלך להתייעץ עם הרופא אבל אשמח לעוד חוות דעת!
תודה

• פותח/ת השרשור
פרופסיה מעלה את האסטורגן,

אתה מצמיח כוס בשביל כמה שיערות על הראש..

הקטע שהפטמות הנפוחות יחסית (רק כשאני עולה מעל 15 אחוז שומן) היו לי מאז גיל 17.
לעולם לא היה לי תסמינים של נשיות או ציצי נשי אבל הפטמות כן אוגרות שומן, אבל כשאני צובט אותן לשניה הם חוזרות לצורה ממש קטנה.
כשאני עושה חיטוב הפטמות שלי תמיד קטנות.

אני יודע שהפרופסיה משחקת עם ההורמונים אך אני לוקח רק 0.25 MG פעמיים שלוש בשבוע. כלומר נטו לנסות לשמור לי על מה שנשאר ולא מעבר.
יש דרך טבעית להוריד את הרמה של האסטרדיול?

אחי, עצה שלי..
רד מפרופסיה, זה זבל של תרופה והיא לא באמת שווה את התופעות לוואי.
עדיף לנסוע לטורקיה לאוכל שווארמה טובה ועל הדרך להשתיל שעיר...

• פותח/ת השרשור
אחי, עצה שלי..

קל להגיד. שיער זה ממש חשוב לי ואני יודע שזה חרא של דבר אבל אין מה לעשות אני פשוט עם מבנה ראש נוראי לגנים מתקרחים מגעילים.
וגם אם ארצה לעשות השתלה אז אני אצטרך להשתמש בפינסטריד בשביל לשמר את השיער שלא הושתל...
בכל מקרה השאלה שלי היא האם אפשר לעשות לזה reverse? לרדת באחוזי שומן זה עוזר?

אפשר לנסות להוריד במשקל.
אבל התרופה עצמה גורמת לעלייה באסטדריול.
לא הייתי ממליץ לשלב חוסמי אסטרוגן עם פרופסיה.

• פותח/ת השרשור
אפשר לנסות להוריד במשקל.
אבל התרופה עצמה גורמת לעלייה באסטדריול.
לא הייתי ממליץ לשלב חוסמי אסטרוגן עם פרופסיה.

הבנתי תודה על הכנות. אני מעדיף שלא להכניס עוד כדורים ולשחק עם הגוף שלי. אבל לפי הבדיקות דם שלי הכל יצא תקין בנתיים חוץ מזה.. אולי ארד קצת באחוזי השומן לפני שאני מבטל את הפרופסיה.

אחי, עצה שלי..

אני הבנתי שלוקחים פרופסיה כדי לשמר אחרי ההשתלה ,לי אישית זה ממש הוריד את הרצון לעשות את זה ,ניחא הכאב והאי נוחות בשבועיים הראשונים אבל למה פרופסיה למה ?????

• פותח/ת השרשור
אני הבנתי שלוקחים פרופסיה כדי לשמר אחרי ההשתלה ,לי אישית זה ממש הוריד את הרצון לעשות את זה ,ניחא הכאב והאי נוחות בשבועיים הראשונים אבל למה פרופסיה למה ?????

אחי, אם זה היה כלכך נוראי לא היו מאשרים את התרופה הזאת. אני גם יודע שזה לא בריא ולא מומלץ כמובן אבל זה הדבר היחיד שיש שבעצם גורם לך לשמור על השיער שלך.
אז במקום 1MG ביום אני לוקח 0.25 שלוש פעמים בשבוע (כרגע יש לי שיער מלא, עם מפרץ בצד ימין) ובנתיים אין לי תופעות לוואי מזה. ואני חרמן על הזמן כאילו ליהקו אותי לכוכב ראשי באסקימו לימון.

מעולם לא היו לי גנים להשמנה אבל אני כן עולה מהר באחוזי שומן כשאני עושה תקופות מסה אז אולי האסטרוגן שלי היה גבוה בכללי תמיד.

הטסטוסטרון שלי עכשיו הוא 26 ואני בגיל 26.
בגיל 22 בדקתי גם ויצא לי 10.5 שזה היה השפל, אז שיפרתי את האורח חיים שלי ואני באמת מרגיש יותר טוב.

לשאלה שלך, כן אתה תצטרך להשתמש בפינסטריד אם אתה רוצה השתלה בשביל לשמור על השיער שלך, אבל אתה יכול לחתוך את הכדורים ולהוריד את המינון וכך אולי לא יהיו לך תופעות לוואי.. ופעם בכמה חודשים קח הפסקה של שבועיים לנקות את הגוף.

אחי, אם זה היה כלכך נוראי לא היו מאשרים את התרופה הזאת. אני גם יודע שזה לא בריא ולא מומלץ כמובן אבל זה הדבר היחיד שיש שבעצם גורם לך לשמור על השיער שלך.
אז במקום 1MG ביום אני לוקח 0.25 שלוש פעמים בשבוע (כרגע יש לי שיער מלא, עם מפרץ בצד ימין) ובנתיים אין לי תופעות לוואי מזה. ואני חרמן על הזמן כאילו ליהקו אותי לכוכב ראשי באסקימו לימון.

מעולם לא היו לי גנים להשמנה אבל אני כן עולה מהר באחוזי שומן כשאני עושה תקופות מסה אז אולי האסטרוגן שלי היה גבוה בכללי תמיד.

הטסטוסטרון שלי עכשיו הוא 26 ואני בגיל 26.
בגיל 22 בדקתי גם ויצא לי 10.5 שזה היה השפל, אז שיפרתי את האורח חיים שלי ואני באמת מרגיש יותר טוב.

לשאלה שלך, כן אתה תצטרך להשתמש בפינסטריד אם אתה רוצה השתלה בשביל לשמור על השיער שלך, אבל אתה יכול לחתוך את הכדורים ולהוריד את המינון וכך אולי לא יהיו לך תופעות לוואי.. ופעם בכמה חודשים קח הפסקה של שבועיים לנקות את הגוף.

הכדור הזה זה רעל.. כמות האנשים שהתאבדו ונכנסו לדכאונות בגלל החומר הזה.. פשוט זוועה.

חברת מרק הסתירה קשר בין אובדנות לשימוש בתרופה נגד התקרחות, פרופסיה - בעולם - TheMarker

קשה לי להאמין שאנשים אשכרה מוכנים לדפוק את המוח שלהם בשביל עוד 8 זקיקי שיער שבכל מקרה יפלו בסוף..

אחי, אם זה היה כלכך נוראי לא היו מאשרים את התרופה הזאת
הכל מאושר כל עוד זה לא ממיס לך את המוח זה לא נכון לחשוב ככה
בתור אחד שלא מכיר את התרופה
קח לדוגמא ראוקוטן שמביאים לכל מחוצקן בן 15 זה מעלים את החצקונים יופי ועל הדרך מזיין את הכבד.. יש פלוסים ומינוסים לכל הדברים האלה

• פותח/ת השרשור
הכדור הזה זה רעל.. כמות האנשים שהתאבדו ונכנסו לדכאונות בגלל החומר הזה.. פשוט זוועה.

חברת מרק הסתירה קשר בין אובדנות לשימוש בתרופה נגד התקרחות, פרופסיה - בעולם - TheMarker

קשה לי להאמין שאנשים אשכרה מוכנים לדפוק את המוח שלהם בשביל עוד 8 זקיקי שיער שבכל מקרה יפלו בסוף..

אה אז אתה מהאלה של ה PFS אני מבין.
תקשיב, בכל תרופה יש תופעות לוואי, כולם אומרים שהתופעות הן 2% מהאוכלוסיה אבל אני אישית מאמין שזה בערך 5-10 אחוז.

מיליוני איש משתמשים בתרופה הזאת כבר מעל 20 שנה, באותה מידה יש המון התאבדויות ודכאונות בגלל נשירת שיער בגיל 20.
כל אחד ומה שטוב לו. אני אישית משתמש כמה פעמים בשבוע ואני מרגיש בטוח וסופר גברי (!!) כשאני מסתכל במראה ורואה את השיער שלי.

אולי לך שיער זה לא חשוב אבל לאחרים זה כן, וכשאתה יודע שאתה עושה את כל מה שאתה יכול בשביל לעצור את זה אתה יותר רגוע, ואם נושר? אז אתה לפחות תדע שעשית את כל מה שיכולת.
וסתם שתדע בסוף אתה חוזר למצב הקדמותו כשאתה מפסיק להשתמש.

קח לדוגמא ראוקוטן שמביאים לכל מחוצקן בן 15 זה מעלים את החצקונים יופי ועל הדרך מזיין את הכבד.. יש פלוסים ומינוסים לכל הדברים האלה

איפה הכבד ואיפה המוח..
בנאדם שמקבל תרופה ותוך כמה ימים מקבל חפפה והורג את עצמו זה חתיכת תופעת לוואי..

• פותח/ת השרשור
ברור שיש מינוסים! סתכל על מה שהגבתי למעלה.
נותנים לכל אחד ואפילו הרופא ישר רשם לי פרופיסיה והתעקשתי לשאול אותו איך ככה בקלות אתה נותן לי והוא אמר לי שזה מה שיעזור לי ושזה שטויות בלה בלה.
אבל אני קראתי המון וידעתי שזה לא, אבל עדיין לוקח כי אין עוד משהו אחר בשוק, מינוקסידל זה זבל שגרם לי לקצב לב של 100 במנוחה וכאבי ראש וישר ירדתי מהחרא הזה.
פינסטריד בנתיים עובד בסדר., העיקר לעצור את הנשירה

ברור שיש מינוסים! סתכל על מה שהגבתי למעלה.
נותנים לכל אחד ואפילו הרופא ישר רשם לי פרופיסיה והתעקשתי לשאול אותו איך ככה בקלות אתה נותן לי והוא אמר לי שזה מה שיעזור לי ושזה שטויות בלה בלה.
אבל אני קראתי המון וידעתי שזה לא, אבל עדיין לוקח כי אין עוד משהו אחר בשוק, מינוקסידל זה זבל שגרם לי לקצב לב של 100 במנוחה וכאבי ראש וישר ירדתי מהחרא הזה.
פינסטריד בנתיים עובד בסדר., העיקר לעצור את הנשירה
אני בדעה של כל עוד אתה בסדר עם המינוסים תעשה. הבעיה בדרך כלל היא כשלא מודעים למינוסים או כשהפלוסים כל כך מפתים שהמינוסים פתאום נראים בסדר כשהם לא..

• פותח/ת השרשור
איפה הכבד ואיפה המוח..
בנאדם שמקבל תרופה ותוך כמה ימים מקבל חפפה והורג את עצמו זה חתיכת תופעת לוואי..

חבר אני כבר חצי שנה עם זה ואני מכיר אנשים שגם שנים עם פינסטריד ולא שמעתי שהחיים שלהם הלכו. מוזר. ניסית בעצמך?
להפך את ההשיגים הכי גדולים שלי אני עשיתי השנה (מבחינת העבודה שלי)
אני מרגיש כרגיל וטוב כמו שהייתי לפני כמה שנים. ואפילו טוב יותר כי הרמות טסט שלי עלו.

יש אנשים שלא מגיבים טוב לפרטפסיה ומקבלים תופעות ויש אנשים שלא מקבלים תופעות אבל גם לא מקבלים תוצאות והשיער עדיין נושר.
ולכן בגלל האגו שלהם הם רושמים בכל חור כמה זה הרס להם את החיים.. כי הם לא רוצה שרק הם ידפקו.

וכמובן שיש כאלה אנשים שבאמת חוו תופעות לוואי אבל מה לעשות זאת ההקרבה בשביל לשמור על שיער, אם התופעות לוואי קשות אז כן הייתי יורד מזה גם. הזמן יעשה את שלו ויביא לי את התשובה
גם כימותרפיה זה מאושר, ו ?

אוי איזו השוואה מטופשת.
אני בדעה של כל עוד אתה בסדר עם המינוסים תעשה. הבעיה בדרך כלל היא כשלא מודעים למינוסים או כשהפלוסים כל כך מפתים שהמינוסים פתאום נראים בסדר כשהם לא..
בדיוק! יש מינוסים אבל קראתי כלכך הרבה ואני פשוט הייתי מוכן לזה. ואחרי שלקחתי את הכדור הראשון שלי ציפיתי להתמוטט ולראות חושך בעיניים.
ואתה יודע מה קרה? שום דבר בעצם. החיים שלי המשיכו כרגיל, התאמנתי, רצתי, זיינתי, הבאתי ביד, נהנתי מהאוכל, טייילתי. ולא הרגשתי שינוי בחיים.
הא כן היה שינוי, יש שיער

גם כימותרפיה זה מאושר, ו ?

כימותרפיה לא מטפלת האסתטתי!! לא עושים לאנשים כימו במקום טיפולים להסרת שיער...
כימו זה תרופה שמצילה חיים בהרבה מכירים!!

פרופסיה זה תרופה מהזן הנחות ביותר , גם דופקת את הזין וגם גורמת לדיכאון..
יש אנשים שסיימו לקחת פרופסיה ודיווחו שהתיפקוד המיני שלהם נדפק..
עכשיו שאתה בא ואומר לי שכל זה בשביל כמה זקיקי שיער שגם ככה ינשרו ברגע שתפסיק לקחת את התרופה , אז זה לא שווה..

יש פתרונות יותר טובים..
השתלות שיער מלאות , הדבקות שיער..

בדיוק! יש מינוסים אבל קראתי כלכך הרבה ואני פשוט הייתי מוכן לזה. ואחרי שלקחתי את הכדור הראשון שלי ציפיתי להתמוטט ולראות חושך בעיניים.
ואתה יודע מה קרה? שום דבר בעצם. החיים שלי המשיכו כרגיל, התאמנתי, רצתי, זיינתי, הבאתי ביד, נהנתי מהאוכל, טייילתי. ולא הרגשתי שינוי בחיים.
הא כן היה שינוי, יש שיער
שמע אני לא מבין בהורמונים אבל לפי מה שאמרו פה זה "מצמיח כוס". אני לא בנעליים שלך אז קשה לשפוט אבל אני מאמין שהיתי מעדיף להתקרח מאשר להתקרב לצד הנשי שבי.. עוד פעם הכל ענין של מה אתה מוכן להקריב בשביל זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית