הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אסטרדיול גבוה ברמה קיצונית!

גשדגשד

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
3
28
3
היי,
אז עשיתי היום בדיקה של ההורמונים שלי, מכיוון שאני משתמש כרגע בפינסטריד ( פרופיסיה ) כנגד נשירת שיער.
משתמש במינון מאוד קטן כרגע
יצא לי
ESTRADIOL (E-2)
434 pmol/L

בן 26 שוקל 80 גובה 188

שלפי הבדיקות באתרים למינהם זה מטורף והרבה מעל הממוצע!!
אני כרגע לא ממש מתאמן אבל אני בנאדם שהתאמן רוב חייו ומעולם לא הזרקתי חומרים.
אני לא שמן אבל כן יש לי פטמות די נפוחות וזה ככה כבר שנים. אין לי נטייה להשמנה ואם אני מפסיק להתאמן אני מרזה בשניה (אומר את זה אולי כאינדיקציה)

הטסט טוטאל שלי אגב זה 26.3

חייב לדעת אם זה בסדר או לא ואיך לסדר את זה? כמובן שעכשיו אלך להתייעץ עם הרופא אבל אשמח לעוד חוות דעת!
תודה

• פותח/ת השרשור
כימותרפיה לא מטפלת האסתטתי!! לא עושים לאנשים כימו במקום טיפולים להסרת שיער...
כימו זה תרופה שמצילה חיים בהרבה מכירים!!

פרופסיה זה תרופה מהזן הנחות ביותר , גם דופקת את הזין וגם גורמת לדיכאון..
יש אנשים שסיימו לקחת פרופסיה ודיווחו שהתיפקוד המיני שלהם נדפק..
עכשיו שאתה בא ואומר לי שכל זה בשביל כמה זקיקי שיער שגם ככה ינשרו ברגע שתפסיק לקחת את התרופה , אז זה לא שווה..

יש פתרונות יותר טובים..
השתלות שיער מלאות , הדבקות שיער..

חה חה חה חה
מאיפה כל הזקיקי שיער שתצליח להביא בשביל השתלת שיער מלאה בכל הקרקפת??? תוציא זקיקי שיער מפי הטבעת בשביל זה?
ברור שהשיער ינשור ברגע שתפסיק לקחת, אם לא אז כולם היו לוקחים.
''בשביל כמה זקיקי שיער'' לא יודע מה איתך אבל בנתיים השיער מלא ואני רוצה להשאיר אותו ככה ולא להגיע לגיל 28 ולהראות כמו בן 40. הגנים שלי במשפחה דפקו אותי ולכן אני חייב לפעול בהקדם.

אני גם מכיר אנשים שמשום מקום הליבידו שלהם נעלם, גם לי קרו מקרים שפתאום חודש לא היה לי חשק מיני, ולא לקחתי כלום. הגוף שלנו הוא דינאמי. בסופו של דבר רובם יחזרו למצב שהיה קודם כשיפסיקו לקחת את הכדור.
לחלק קטן התופעות כנראה לא יעברו. וזה סיכון שמי שקרא כבר יודע עליו. וזה גם פחות מ2% מהאוכלוסיה.
ממליץ לך ללכת לרדיט ולהיכנס לtressless בשביל למצוא מידע נרחב יותר ואולי הפחד שלך מהפרופסיה טיפה יתמתן.
יש גם את the hairloss show ביוטיוב שמסבירים יפה מאוד על הפרופסיה וההשלכות. וככה אתה מבין לא לעשות מכל עכבר פיל
שמע אני לא מבין בהורמונים אבל לפי מה שאמרו פה זה "מצמיח כוס". אני לא בנעליים שלך אז קשה לשפוט אבל אני מאמין שהיתי מעדיף להתקרח מאשר להתקרב לצד הנשי שבי.. עוד פעם הכל ענין של מה אתה מוכן להקריב בשביל זה

זה יכול להעלות את האסטרוגן אבל שוב, תלוי איך הגוף שלך מסתגל לזה.
כי הטסטוסטורן שהיה מומר לDHT יומר לקצת אסטרוגן אבל לא בצורה משמעותית.
אצלי כנראה האסטורגן עלה ברמה גבוהה יחסית אבל אולי כי הזנחתי את עצמי ואכלתי שטויות ועליתי בקצת אחוזי שומן ללא אימונים.
אני קודם אבדוק את זה לפני אני אשלול את התרופה, ארד באחוזיה שומן ואבדוק שוב פעם.

אני אישית? אם תראה אותי ברחוב אתה לא תחשוב לרגע שאני ''מתקרב לצד הנשי שלי''

השתלות שיער עושים מזקיקי שעיר שנמצאים בחלק האחורי של הראש , החלקיקים כמעט ולא מושפעים מDHT..
זה בעצם החלקיקי שיער הכי חזקים שנמצאים על הראש.

• פותח/ת השרשור
השתלות שיער עושים מזקיקי שעיר שנמצאים בחלק האחורי של הראש , החלקיקים כמעט ולא מושפעים מDHT..
זה בעצם החלקיקי שיער הכי חזקים שנמצאים על הראש.

כמובן שאני יודע את זה , אבל הזקיקי שיער באיזור ''התורם'' של הקרקפת , כלומר מאחורי הראש, לא מספיקים בשביל לכסות את כל הקרקפת במידה שווה. יש כאלה שממש אין להם הרבה זקיקי שיער באיזור ההוא ולכן גם כשיעשו השתלה זה יראה מגוחך.. תלוי כמה המצב שלהם היה רע לפני. לכן כשאתה norwood 2 כמוני עם שיער מלא בנתיים זה חשוב לשמור על השיער עם הכדורים בשביל לא להגיע למצב שאתה תעשה השתלה. וגם אם תעשה אתה תוכל לשמור על אותו צפיפות כאילו זה היה השיער הטבעי שלך.

במקרים קיצוניים לוקחים שיער מהחזה, זקן, וגם מהמפשעה אבל אתה לא רוצה להגיע למצב הזה.
למרות שלפי הניסוח שלך, לא כלכך חשוב לך שיער. כנראה יש לך אחלה של מבנה ראש. אז אין לך מה לחשוב על זה אפילו

כמובן שאני יודע את זה , אבל הזקיקי שיער באיזור ''התורם'' של הקרקפת , כלומר מאחורי הראש, לא מספיקים בשביל לכסות את כל הקרקפת במידה שווה. יש כאלה שממש אין להם הרבה זקיקי שיער באיזור ההוא ולכן גם כשיעשו השתלה זה יראה מגוחך.. תלוי כמה המצב שלהם היה רע לפני. לכן כשאתה norwood 2 כמוני עם שיער מלא בנתיים זה חשוב לשמור על השיער עם הכדורים בשביל לא להגיע למצב שאתה תעשה השתלה. וגם אם תעשה אתה תוכל לשמור על אותו צפיפות כאילו זה היה השיער הטבעי שלך.

במקרים קיצוניים לוקחים שיער מהחזה, זקן, וגם מהמפשעה אבל אתה לא רוצה להגיע למצב הזה.
למרות שלפי הניסוח שלך, לא כלכך חשוב לך שיער. כנראה יש לך אחלה של מבנה ראש. אז אין לך מה לחשוב על זה אפילו

אני בגיל 33 ויש לי אחלה שיער..
אפילו שעברתי כימותרפיה בילדותי! 🤬
אבל אין ספק שבעתיד אני אשקול השתלת שיער..

אני חייב לציין שיש לי חבר טוב שהשתחיל להקריח מגיל יחסית צעיר 24.. ובגיל 27 הוא עשה הדבקת שיער.. וזה נראה ממש פצצה!
זה פשוט שיער מלא.. רק מודבק.

• פותח/ת השרשור
אני בגיל 33 ויש לי אחלה שיער..
אפילו שעברתי כימותרפיה בילדותי! 🤬
אבל אין ספק שבעתיד אני אשקול השתלת שיער..

אני חייב לציין שיש לי חבר טוב שהשתחיל להקריח מגיל יחסית צעיר 24.. ובגיל 27 הוא עשה הדבקת שיער.. וזה נראה ממש פצצה!
זה פשוט שיער מלא.. רק מודבק.

זכית! בגיל 30 אבא שלי כבר עם נשירה גבוהה במפרצים, וכל הגברים במשפחה קרחים לגמרי.
אגב הדבקת שיער לא הייתי עושה בחיים. מעדיףש זה יהיה השיער האמיתי שלי או כלום.
זה גם יקר, חייב להחליף כל כמה שבועות/חודשים וגם לך תחשוש כל פעם שאתה מרגיש כאילו זה זז מהמקום כשאתה בדייט עם מישהי.

אם תגיע לגיל 40 עם שיער אני במקומך הייתי יכול להיות עם שקט נפשי ומקבל את הקרחת באהבה. רק לא בשנות ה20 שלי. אני מרחם על צעירים בגיל 20 / חיילים שאני רואה אותם עם מפרצים של בני 30 + ... זה פוגע המון בביטחון העצמי

אם תגיע לגיל 40 עם שיער אני במקומך הייתי יכול להיות עם שקט נפשי ומקבל את הקרחת באהבה. רק לא בשנות ה20 שלי. אני מרחם על צעירים בגיל 20 / חיילים שאני רואה אותם עם מפרצים של בני 30 + ... זה פוגע המון בביטחון העצמי

תלוי מי
יש לי חברים בגילי עם מפרצים של השמחות והם בסדר עם זה
כל עוד יש שיער על הפנים הכל בסדר 🤣

מה פתאום.. מה אתה שחקנית פורנו?
למה טבעי כמו גברים!
תאמין לי אתה לא רוצה את זה כשחצי מהגנים שלך שלך זה להצמיח שיער בכמויות מסחריות , רוצה לראות את השמוליק בלי היער מסביב

קצת בעיה אני מצמיח כוס עכשיו חח
יש תרופה שמנטרלת את הפעילות האסטרוגנית ברקמת השד שגם סייקליסטים משתמשים בה שנקראת טמוקסיפן אבל גם היא תרופה כמו פרופסיה וגם לה יש חסרונות לצד יתרונות וכו' וכו' וכו'

דבר אחד אני לא מבין..
מכיר שני משתמשי פינסטריד קבוע ואצל אף אחד מהם לא מזהה שינוי..מקסימום שמירה על מצב קיים..גם זה בספק..
אצלך רואים שינוי?

• פותח/ת השרשור
יש תרופה שמנטרלת את הפעילות האסטרוגנית ברקמת השד שגם סייקליסטים משתמשים בה שנקראת טמוקסיפן אבל גם היא תרופה כמו פרופסיה וגם לה יש חסרונות לצד יתרונות וכו' וכו' וכו'

דבר אחד אני לא מבין..
מכיר שני משתמשי פינסטריד קבוע ואצל אף אחד מהם לא מזהה שינוי..מקסימום שמירה על מצב קיים..גם זה בספק..
אצלך רואים שינוי?

שינוי כלומר צמיחה מחדש? רק למעטים שמשתמשים מקבלים צמיחה מחדש מהפרופסיה.
הפרופסיה במקרה הטוב שומרת לך על השיער בדיוק כמו שהוא עכשיו, גם ל10+ שנים.
במקרה הרע היא תאט לך משמעותית את הנשירה. אז במקום להיות קריח בגיל 25 אתה תיהיה קירח בגיל 32.

ויש כאלה שזה בכלל לא משפיע עליהם והם ממשיכים להקריח אבל זה פחות נפוץ לדעתי.

אני משתמש בפינסטריד בשביל לשמר על מה שיש לי, ככל שאתה נכנס מוקדם יותר ומפיל את ה DHT שלך ככה יש יותר סיכוי לשמור על השיער. ולי בגלל הגנים ידעתי שאלו הן השנים האחרונות שאני יכול לעשות את המהלך הזה. אז עשיתי.

לשאלה שלך, אם נשמר להם השיער, אלה תוצאות מעודדות.

שינוי כלומר צמיחה מחדש? רק למעטים שמשתמשים מקבלים צמיחה מחדש מהפרופסיה.
הפרופסיה במקרה הטוב שומרת לך על השיער בדיוק כמו שהוא עכשיו, גם ל10+ שנים.
במקרה הרע היא תאט לך משמעותית את הנשירה. אז במקום להיות קריח בגיל 25 אתה תיהיה קירח בגיל 32.

ויש כאלה שזה בכלל לא משפיע עליהם והם ממשיכים להקריח אבל זה פחות נפוץ לדעתי.

אני משתמש בפינסטריד בשביל לשמר על מה שיש לי, ככל שאתה נכנס מוקדם יותר ומפיל את ה DHT שלך ככה יש יותר סיכוי לשמור על השיער. ולי בגלל הגנים ידעתי שאלו הן השנים האחרונות שאני יכול לעשות את המהלך הזה. אז עשיתי.

לשאלה שלך, אם נשמר להם השיער, אלה תוצאות מעודדות.
לא יודע...
שמעתי דיבורים על צמיחה מחודשת...בפועל לא יצא לי ממש לראות...
אבל תכלס אם אתה משתמש בכל השנים שאתה צעיר כשהטסט שלך גבוה ומפסיק כשאתה מתבגר והטסט נמוך יותר אז ההיגיון אומר שלא תאבד את כל מה ששימרת

• פותח/ת השרשור
לא יודע...
שמעתי דיבורים על צמיחה מחודשת...בפועל לא יצא לי ממש לראות...
אבל תכלס אם אתה משתמש בכל השנים שאתה צעיר כשהטסט שלך גבוה ומפסיק כשאתה מתבגר והטסט נמוך יותר אז ההיגיון אומר שלא תאבד את כל מה ששימרת

נשירה זה לא רק לטסט. זה גנים, זה כמה הזקיקי שיער שלך רגישים להורמון DHT. יכול להיות שאני עם טסט נמוך אבל עם רגישות גבוהה לDHT אז אני אנשור בכל מקרה. יש כאלה עם טסט גבוה ולא ינשרו להם השיער בגלל שהזקיקים לא רגישים לDHT. ראה ערך כריסטיאנו רונאלדו, מאמין הבנאדם עם טסט גבוה וכבר בן 36 אבל עם HAIRLINE של גיל 20.
כן יש כאלה שמצמיחים שיער אבל לרוב זה רק משמר את זה

נשירה זה לא רק לטסט. זה גנים, זה כמה הזקיקי שיער שלך רגישים להורמון DHT. יכול להיות שאני עם טסט נמוך אבל עם רגישות גבוהה לDHT אז אני אנשור בכל מקרה. יש כאלה עם טסט גבוה ולא ינשרו להם השיער בגלל שהזקיקים לא רגישים לDHT. ראה ערך כריסטיאנו רונאלדו, מאמין הבנאדם עם טסט גבוה וכבר בן 36 אבל עם HAIRLINE של גיל 20.
כן יש כאלה שמצמיחים שיער אבל לרוב זה רק משמר את זה
לא קשור..זה ברור...
אבל מי שצורך פינסטריד זה אחד שאצלו כן יש המרה ורגישות לdht...
השאלה למה אחד כזה אם יפסיק שימוש אחרי 20 שנה שהטטס שלו יהיה נמוך יותר...גם יאבד את כל מה ששימר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית