שאלה - ארקוקסיה.

• פותח/ת השרשור Goals
  • פורסם בתאריך

Goals

משתמש מתחיל
119
29
נק' מוניטין:
55
119
29
ערב טוב לכולם,
לאחר הפוגה של חצי שנה עקב סגירת חדרי הכושר + דלקת חוזר בכתף, סוף סוף קיבלתי כדורים לטיפול בדלקת.

ארקוקסיה 90 מ״ג לעשרה ימים מהרופא.

האם הדלקת אמורה לעבור באופן מוחלט לאחר הטיפול, או שידרשו עוד מספר טיפולים כאלו ?
אשמח לחוות דעת. תודה!

ערב טוב לכולם,
לאחר הפוגה של חצי שנה עקב סגירת חדרי הכושר + דלקת חוזר בכתף, סוף סוף קיבלתי כדורים לטיפול בדלקת.

ארקוקסיה 90 מ״ג לעשרה ימים מהרופא.

האם הדלקת אמורה לעבור באופן מוחלט לאחר הטיפול, או שידרשו עוד מספר טיפולים כאלו ?
אשמח לחוות דעת. תודה!
השאלה אם הדלקת חוזרת או היתה איתך חצי שנה..ואם חזרה..למה חזרה
שאלה נוספת וחשובה יותר היא מה הסיבה לדלקת..בעניין זה הדמיה יכולה מאוד לעזור.

ארקוקסיה זה משכך כאבים..מצוין אבל בעיקר משכך.
אם מדובר בדלקת...אימונים בעצימות נמוכה יזרימו דם לאזור ויזרזו את ההחלמה..גם הארקוקסיה תסייע בזה כמובן.
אם מדובר בקרע שגורם להגבלת תנועה אז או שתלמד לחיות (ולהתאמן) איתו..וזה יגביל אותך או שתיאלץ לחשוב בכיוון של ניתוח..

אגב..יש פה תת פורום של פציעות ספורט..מציע לך לשאול גם שם

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
השאלה אם הדלקת חוזרת או היתה איתך חצי שנה..ואם חזרה..למה חזרה
שאלה נוספת וחשובה יותר היא מה הסיבה לדלקת..בעניין זה הדמיה יכולה מאוד לעזור.

ארקוקסיה זה משכך כאבים..מצוין אבל בעיקר משכך.
אם מדובר בדלקת...אימונים בעצימות נמוכה יזרימו דם לאזור ויזרזו את ההחלמה..גם הארקוקסיה תסייע בזה כמובן.
אם מדובר בקרע שגורם להגבלת תנועה אז או שתלמד לחיות (ולהתאמן) איתו..וזה יגביל אותך או שתיאלץ לחשוב בכיוון של ניתוח..

אגב..יש פה תת פורום של פציעות ספורט..מציע לך לשאול גם שם
תודה על העזרה קודם כל.. 😃

לאחר פגישה עם אורתופד זו כנראה ״רק״ דלקת, כשהייתי מתאמן בעצימות בינונית כבר היו כאבים בכתף. בעיקר בתרגילי חזה/כתפיים. מה תמליץ לי לעשות ?

מתי אנשים ילמדו ללכת לפיזיאוטרפיס שמתמחה בפציעות ספורט במקום ללכת לאורתופדים עייפים בגילאי 60 פלוס של הקופה חולים.

כשזה יקרה אנשים יבינו מה זה דלקת , למה יש דלקת ואיך להיפטר מדלקת בדרך פשוטה ומהירה

• פותח/ת השרשור
מתי אנשים ילמדו ללכת לפיזיאוטרפיס שמתמחה בפציעות ספורט במקום ללכת לאורתופדים עייפים בגילאי 60 פלוס של הקופה חולים.

כשזה יקרה אנשים יבינו מה זה דלקת , למה יש דלקת ואיך להיפטר מדלקת בדרך פשוטה ומהירה
קיבלתי גם הפנייה לפיזיותרפיה. ממתין שיקבעו לי תור.

אני גם על ארקוקסיה באותו מינון לעשרה ימים ,זאת פעם ראשונה שלי חייב לציין שזה עושה אחלה עבודה.

מה המקרה אצלך ?

פציעה ישנה בשכמה שהזנחתי והפכה לסיוט שבגללו לא התאמנתי שנה,חשוב מאוד פיזיותרפיה.
יש לי ספורטתרפיסט מדהים אם תרצה המלצה .
בכל אופן בתקופות של עומס נפשי ופיזי מתעוררת שם דלקת .

תודה על העזרה קודם כל.. 😃

לאחר פגישה עם אורתופד זו כנראה ״רק״ דלקת, כשהייתי מתאמן בעצימות בינונית כבר היו כאבים בכתף. בעיקר בתרגילי חזה/כתפיים. מה תמליץ לי לעשות ?
אם זה אבחנה שמלווה בבדיקת הדמיה אמינה ולא סתם על בסיס בדיקה ידנית, אני הייתי מתאמן בעצימות נמוכה כדי להזרים דם למקום

מה זה ממתין ?
שוב פעם לפיזיאוטרפיס עייף של כללית שעובד בחינם ????
תקבע תור למישהו תותח פרטי !
לא בשביל זה הייתי משלם לפרטי..
זה לא מנתח..כולה פיזיוטרפיסט
מה שחשוב זה לעבור הדמיה שתשקף את המצב האמיתי ולטפל..
אף אחד עוד לא מת מדלקת..
מתאמנים בעצימות נמוכה..משפרים טכניקה במידה ויש ליקויים ומתגברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית