SABO GYM SHOES

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
יש את נעלי הסקוואט המשופצרות יותר:

1786629790.jpg

אבל המחיר שלהן עם דמי המשלוח עובר קצת את הסכום של המכס, ופחות מתחשק לי כרגע להסתכן בתשלום נוסף.

לעומת זאת יש את הנעליים הבסיסיות יותר:
s-l1600.jpg

שאני לא בטוח שישרתו אותי פחות טוב, כי אני גם ככה לא רגיל לעשות סקוואט עם עקב גבוה,
וגם אני מעדיף נעל שתהיה לי גם לדדליפט.

יש למישהו מהפורום את הנעל הפשוטה הזאת, או מישהו ניסה להתאמן איתה?
אשמח לדעתכם

אין לי אף אחת מהנעליים האלה, אבל יצא לי לראות את שתיהן בפעולה, והנעל העליונה היא נוחה ומעט יותר קרובה לרצפה בחלק הקדמי שלה.
הנעל השניה קשיחה כמו שהיא נראית, אז זה יכול להיות יתרון וחסרון, תלוי במה אתה מחפש.
שתיהן ייתנו לך די את אותו הדבר, אבל הראשונה כנראה תרגיש יותר יציבה כי היא רבחה יותר ויש לה משטח אחיד.
בכל מקרה לא הייתי ממליץ על עף אחת מהן לדדליפט. גם אם אתה רוצה מעט עקב, יש להן עקב כמו של רומלאוס, אז זה די הרבה

• פותח/ת השרשור
הנעל השניה קשיחה כמו שהיא נראית, אז זה יכול להיות יתרון וחסרון, תלוי במה אתה מחפש.
סקוואט ודדליפט

אין לי אף אחת מהנעליים האלה, אבל יצא לי לראות את שתיהן בפעולה, והנעל העליונה היא נוחה ומעט יותר קרובה לרצפה בחלק הקדמי שלה.
ממה שראיתי, פעם משקולנים היו נועליים נעליים עם סוליה לא רציפה. זה קשור דווקא לסגנון האולימפי? אולי צריך יותר גמישות למעשה בתנועה

שתיהן ייתנו לך די את אותו הדבר, אבל הראשונה כנראה תרגיש יותר יציבה כי היא רבחה יותר ויש לה משטח אחיד.
מה שמטריד אותי זה פשוט להקפיץ את המחיר במאות שקלים, על יתרון שהוא אולי זניח

בכל מקרה לא הייתי ממליץ על עף אחת מהן לדדליפט. גם אם אתה רוצה מעט עקב, יש להן עקב כמו של רומלאוס, אז זה די הרבה
דווקא הפשוטה היא לכאורה עם עקב נמוך משמעותית.
ובכל מקרה עקב בנעל לא אמור להשפיע מאוד על הדדליפט, חקרתי טיפה את הנושא

סקוואט ודדליפט
הכוונה שלי הייתה מה אתה מחפש בנעל, יש כאלה שרוצים שהנעל תהיה קשיחה ותנעל את הרגל שלהם, ויש כאלה שמעדיפים יותר חופש בנעל

ממה שראיתי, פעם משקולנים היו נועליים נעליים עם סוליה לא רציפה. זה קשור דווקא לסגנון האולימפי? אולי צריך יותר גמישות למעשה בתנועה
אני חושב שזה יותר קשור לדרך שבה היו יכולים לייצר פעם נעל הרמות עם משטחי עץ, היום זה כבר לא רלוונטי מאוד

מה שמטריד אותי זה פשוט להקפיץ את המחיר במאות שקלים, על יתרון שהוא אולי זניח
ההבדל לא יהיה עצום, אתה תרוויח משניהם. אני לא יכול לומר לך אם תתאכזב או לא, אבל אני לא חושב שמבחינת יתרון יהיה הבדל משמעותי. אני בכלל לרוב לא בעד נעל עם עקב בסקוואט אלא אם במקרים מסויימים, אז תשקול אם אתה באמת צריך עקב

ובכל מקרה עקב בנעל לא אמור להשפיע מאוד על הדדליפט, חקרתי טיפה את הנושא
אתה תתפלא, מעט מאוד ממליצים או בכלל חושבים שזה רעיון טוב עקב בדדליפט, ואני לא מדבר על סתם אנשים, אני מדבר על מאמנים ברמה עולמית. תכלס אני חושב שהיחיד שטוען שאין בעיה זה לציבור הרחב זה ריפטו, והייתי נזהר מאוד מהמלצות שלו.
גם מהניסיון שלי זה עושה הבדל עצום

מחזק על התנגדות להגבהה בעקב. בתחילת דרכו של המכון הביתי שלי הייתי בחניה שיש לה שיפוע קטן (בערך כמו בעקב הזאת). זה היה לי פשוט מזעזע. העדפתי לעשות את הדדליפט בכיוון העליה. ותאכלס אולי הייתי צריך נעל עם עקב כדי שיצא שאני עומד שטוח חח

• פותח/ת השרשור
גם מהניסיון שלי זה עושה הבדל עצום
ניסיתי למשוך עם הפאוורליפט בעבר, זה הרגיש לי פחות טוב כמו שאתה אומר, אבל לא יודע אם בצורה נוראית,
וגם בכל מקרה אני מחפש פתרון נוח ויעיל להכל. אין לי כוח להביא איתי מלתחה לאימון. למשל אני כרגע לא רוצה לעבוד עם חגורה עד הודעה חדשה,
כי אין לי כוח לכל הטקס הזה.

אז מקסמום אני ארים פחות 10 קג בדדליפט. לא ככ נורא
אגב קניתי את אלו
s-l1600.jpg

• פותח/ת השרשור
אתה תמיד יכול להתאמן עם נעל שטוחה ולזרוק פלטה של 1.25/2.5 מתחת לכך רגל בסקוואט
פתרונות של תימנים זה פחות אני. עזוב שעם הנטייה לOCD אני חצי שעה עם המוט על הגב אנסה להבין האם המדרך פרופורציוני

ניסיתי למשוך עם הפאוורליפט בעבר, זה הרגיש לי פחות טוב כמו שאתה אומר, אבל לא יודע אם בצורה נוראית,
וגם בכל מקרה אני מחפש פתרון נוח ויעיל להכל. אין לי כוח להביא איתי מלתחה לאימון. למשל אני כרגע לא רוצה לעבוד עם חגורה עד הודעה חדשה,
כי אין לי כוח לכל הטקס הזה.
תבוא עם גרביים, לא צריך יותר מזה, מקסימום סניקרס

אגב קניתי את אלו
פחות אוהב את אלה, אבל כבר נשברו שיאי עולם איתם, אז מי אני שאתווכח

לא יותר כדאי לקנות מטקון וגם להינות מנעל יפה ולא נעל שדומה לנעלי באולינג?
ועל הדרך אפשר גם לנעול אותה לכל האימונים?

• פותח/ת השרשור
לא יותר כדאי לקנות מטקון וגם להינות מנעל יפה ולא נעל שדומה לנעלי באולינג?
דווקא אוהב את המראה הזה.
לא מנוסה עם ההיברידיות למיניהן, ואני מתאמן פאוורליפטינג, אז זה כנראה ישרת אותי טכנית פחות טוב.
פחות אוהב את אלה, אבל כבר נשברו שיאי עולם איתם, אז מי אני שאתווכח
מאיזה סיבה לא אוהב?

הן טיפה יותר גבוהות מהפאוורליפט שזה לא יתרון מבחינתי, אבל חיפשתי משהו תקציבי, והן עלו סהכ 240 כולל הכל

מאיזה סיבה לא אוהב?
כי הן מיועדות לקרוספיט, אז הן לא פה ולא שם.
שאר הסוליה חוץ מהעקב גם מוגבה ככה שהן לא קרובות מאוד לקרקע בשאר כף הרגל, הסוליה טיפה יותר רכה מנעל הנפות רגילה כי היא מיועדת גם להרבה קפיצות, והקצה שלה מורם לריצות קצרות, מה שלא אמור להיות בנעל רגילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית