הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

על Angie ובכלל

FishforLife

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
-45
40
0
בתוכנית של Angie כתוב לעשות 100 חזרות ממגוון של תרגילים, אבל ההבדל בין לעשות 100 מתח לבין 100 שכיבות סמיכה זה הבדל של שמים וארץ. ובכללי היחס בין כמות השכיבות סמיכה למתח נראה לי מוזר ברוב האימונים.
מישהו יכול להסביר לי את זה?

הסבר למה בדיוק אתה רוצה? זה האימון. אתה שואל למה זה ככה? אף אחד לא יודע.

Angie זה:

• 100 Pull-ups
  • 100 Push-ups
  • 100 Sit-ups
  • 100 Squats
ולא איזה תרגיל שאתה רוצה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקיי, אז אני אומר שזה קצת מוזר כי רוב האנשים מסוגלים לעשות פי 5 שכיבות סמיכה מאשר מתח, אז מה ההגיון בזה?
אתם עושים את התוכנית ככה ?

וסיסטמטיכאוס לא הבנתי מה אתה מנסה להביע ..

ואני מנסה להבין את השאלה שלך.

אתה שואל למה האימון ככה? למה 100 חזרות מכל אחד מהתרגילים? למה לא? אז מה אם יש משהו שיותר קל? האימון בכלל נמדד בזמן.

ומה מפריע לך ביחס בין השכיבות שמיכה למתח? איזה יחס צריך להיות? ולמה לא מפריע לך היחס בין הריצה לסקוואטים הכבדים? אני בכלל חושבת שאין מספיק אימונים עם טיפוס על חבל.

אתה בכלל עושה את התוכנית? עוקב אחריה?

בתוכנית של Angie כתוב לעשות 100 חזרות ממגוון של תרגילים, אבל ההבדל בין לעשות 100 מתח לבין 100 שכיבות סמיכה זה הבדל של שמים וארץ. ובכללי היחס בין כמות השכיבות סמיכה למתח נראה לי מוזר ברוב האימונים.
מישהו יכול להסביר לי את זה?

אתה צריך לעשות את זה במינימום זמן
ולא משנה כמה סטים אתה עושה
למשל אתה יכול לעשות 100 שכיבות שמיכה רצוף אבל את המתח
20-15-10-10-8-7-6-6-6-5-4-3

עם כמה מנוחה שבא לך (מנוחה גדולה פוגעת בתוצאה) וכל פעם שאתה עושה את האימון המטרה שלך לעשות אותו בפחות זמן

בכל מקרה קרוספיט קצת מוזר בקטעים האלה והוא לא מתאים לשיפור כוח אלא סיבולת וכושר קרבי בעיקר
יש עוד שיטות לשפר אלמנטים בכושר חלקם יותר טובות וחלקם פחות טובות

השאלה מה המטרה שלך

• פותח/ת השרשור
אוקיי נראה לי שהבנתי פחות או יותר את העיניין... תודה על התשובות 😃

ולא אני לא מתאמן עם קרוספיט, אני עכשיו פורש מהמכון אחרי שעבדתי עם SS
ואני מחפש אימונים מעניינים לשפר את הסיבולת שלי(אין לי מספיק ציוד זמן וכושר בשביל להתחיל קרוספיט).

Back
למעלה תחתית