הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמה אתם משלמים על מנוי?

מצב
השרשור נעול

MiraclesMan

משתמש פעיל
484
85
נק' מוניטין:
97
484
85
אחרי שבדקתי כמה עולה מנוי במכון קרוספיט היחידי בעיר שלי (מחיר שנשמע לי מאודדד מוגזם)
החלטתי לפתוח דיון שכל אחד ירשום כמה הוא משלם על מנוי ולכמה זמן

שיהיה אחלה דיון

קרוספיט זה לא דבר זול.. אפילו בצפון שהמחירים לרוב זולים יותר אלה שהסתכלתי על המחירים נעו בין 250 ל 350

מה צריך לרשום? במועדונים רבים המחיר מוצג באתר.
איפה אתה גר?

אני בסיאטל ארהב ומשלם 150 דולר לחודש, המחירים בארץ זולים יחסית לעולם

• פותח/ת השרשור
יש כבר, תחפש
מה צריך לרשום? במועדונים רבים המחיר מוצג באתר.
איפה אתה גר?
לא מצאתי שמישהו פתח אשכול כזה ..
ובכל מקרה זה סתם מתוך התעניינות
הציעו לי מנוי לשנה ב 320 לחודש או לחצי שנה ב350 שזה פי 3 ממה שאני משלם על החד"כ עכשיו
בגלל זה התעניינתי

אני מציע שתתחשב במה התמורה למחיר שאתה משלם ולא האם המחיר עצמו יקר או לא.

בצפון 450 ש'ח לחודש
ויש גם מנוי של 500 ל-10 אימונים

בצפון 450 ש'ח לחודש
ויש גם מנוי של 500 ל-10 אימונים
מנוי של מה 500 מה ? אם זה שקלים אז לא נישמע הגיוני.
אם זה 5000 שקל ל 10 אימונים אז גם לא שווה.

get your shit together

קרוספיט זה דבר יקר.
אתה צריך להבין שאתה הולך שם למן חוג ולא בדיוק מכון כושר. יכול להיות אפילו שתרצה לעשות בנוסף לזה מנוי לחדר כושר רגיל.
אני מכיר אנשים (חלקם מתאמנים במכון שלי) שבנוסף למנוי לקרוספיט, מנויים במכון כושר רגיל כי השעתיים של Open GYM שם לא מספיקות.

• פותח/ת השרשור
קרוספיט זה דבר יקר.
אתה צריך להבין שאתה הולך שם למן חוג ולא בדיוק מכון כושר. יכול להיות אפילו שתרצה לעשות בנוסף לזה מנוי לחדר כושר רגיל.
אני מכיר אנשים (חלקם מתאמנים במכון שלי) שבנוסף למנוי לקרוספיט, מנויים במכון כושר רגיל כי השעתיים של Open GYM שם לא מספיקות.
מה ההגיון בלעשות דבר כזה?(אם גם ככה כל מה שאני צריך לאימון שלי נמצא שם כבר.. ראקים,בנצ' וכו')
וגם זה יוצא ממש יקר

מה ההגיון בלעשות דבר כזה?(אם גם ככה כל מה שאני צריך לאימון שלי נמצא שם כבר.. ראקים,בנצ' וכו')
וגם זה יוצא ממש יקר
כתבתי לך,
כל מה שצריך לאימון אמנם נמצא שם, אבל קרוספיט זה לא מכון שאפשר להתאמן בו בכל שעה אלא רק בOpen gym שלרוב לא מספיק.

כתבתי לך,
כל מה שצריך לאימון אמנם נמצא שם, אבל קרוספיט זה לא מכון שאפשר להתאמן בו בכל שעה אלא רק בOpen gym שלרוב לא מספיק.
לא מסכים ,לדעתי מי שרוצה להתאמן ימצא את הזמן לזה .. לדוגמה אצלנו יש לפחות 7 שעות OPEN GYM במהלך היום אם לא יותר , ולא שעות הזויות . מניח שכל אחד יכול למצוא את הזמן שלו בין כמות שעות כזו

לא מסכים ,לדעתי מי שרוצה להתאמן ימצא את הזמן לזה .. לדוגמה אצלנו יש לפחות 7 שעות OPEN GYM במהלך היום אם לא יותר , ולא שעות הזויות . מניח שכל אחד יכול למצוא את הזמן שלו בין כמות שעות כזו
ברוב המכונים האלה שמתי לב שמדובר על שעתיים ביום בין 18:00 ל20:00,
זה עדיין לא מספיק לדעתי לאימון טוב.

ברוב המכונים האלה שמתי לב שמדובר על שעתיים ביום בין 18:00 ל20:00,
זה עדיין לא מספיק לדעתי לאימון טוב.
מסכים לגבי הזמן לאימון טוב אבל בכל זאת הייתי בלא מעט בוקסים (מכוני קרוספיט ) ושעתיים אופן גים עוד לא ראיתי

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית