הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כשרות מהודרת באבקות

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
איזה אבקת חלבון בכשרות מהודרת חתם סופר/בדץ/מהדרין אתם ממליצים ? חשוב לי כמה שפחות סוכר וכמה שפחות כולסטרול . ועל הדרך אם יש לכם ניסיון למרות שכרגע אני לא צריך אבל ליידע כללי על איזה גיינר אתם ממליצים עם כשרות מהודרת ?

את הגיינר תוכל לקנות מאותה חברה של החלבון.
היה פעם אבקת חלבון של ישראל בודי בהכשר חתם סופר (לפני 8 שנים), תבדוק, אולי יש להם עדיין.

אני קונה של מייפרוטאין, את הסויה. יש לזה הכשר של הבית דין של לונדון, אבל החלבי הוא אבקת חלב נוכרי.

שנים שאני לא קונה אבקה בארץ, אז אני לא כל כך מכיר בהכשרים שציינת.
תיכנס לחנות טבע ותבדוק, אבל תתכונן שזה יהיה די יקר.

נערך לאחרונה:
חשוב לי כמה שפחות סוכר וכמה שפחות כולסטרול

סוכר - אם אתה לא קונה גיינר (תערובת של חלבון ופחמימה) סביר להניח שלא יהיה סוכר בכל מקרה. יהיו ממתיקים או שלא יהיו חומרים בעלי טעם מתוק בכלל (ואז לאבקה יהיה טעם ניטרלי)

כולסטרול - לא אישיו באבקות חלבון וגם ככה (לרוב) צריכת כולסטרול מהתזונה לא תשפיע המון על רמות הכולסטרול בדם. הדבר הכי טוב שאפשר לעשות בנושא הוא לעקוב אחר רמות ה-LDL (מה שנקרא 'כולסטרול רע') ו-HDL (מה שנקרא 'כולסטרול טוב') ולשנות את התזונה והרגלי הגופנית בהתאם אם נמצאו חריגות.

כשרות - לא הנושא שלי אבל מציע לך לבדוק חברות ישראליות כמו הדסה (https://hadassa.co.il/תעודות-ואישורים/), תנובה, או אלפא. איני ערב לאיכות החלבון, הטעם או למחירים. אישית אף פעם לא ניסיתי את אחת החברות הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
את הגיינר תוכל לקנות מאותה חברה של החלבון.
היה פעם אבקת חלבון של ישראל בודי בהכשר חתם סופר (לפני 8 שנים), תבדוק, אולי יש להם עדיין.

אני קונה של מייפרוטאין, את הסויה. יש לזה הכשר של הבית דין של לונדון, אבל החלבי הוא אבקת חלב נוכרי.

שנים שאני לא קונה אבקה בארץ, אז אני לא כל כך מכיר בהכשרים שציינת.
תיכנס לחנות טבע ותבדוק, אבל תתכונן שזה יהיה די יקר.
תודה רבה אבדוק , ראיתי חלבון של חברת פאוורטק , פיור וואי עולה בין 200 ל220 דווקא לא יקר , השאלה אם היא איכותית , אבדוק את המלצתך וההמלצות של החברים שהגיבו . תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית