הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צ'יט בחיטוב

• פותח/ת השרשור Ramos
  • פורסם בתאריך

Ramos

משתמש מתחיל
26
1
נק' מוניטין:
1
26
1
היי לכולם , אז התחלתי את החיטוב הראשון שלי לפני שבוע לאחר מסה ארוכה מאוד כרגע הולך בסדר גמור והתקדמות הירידה מעולה...לגבי צ'יט בחיטוב רציתי לדעת איך זה הולך , יום הצ'יט הוא היום בו אין לי בעיה להיות בעודף קלורי או שאת הצ'יט אני אמור להכניס בערכים ?
ואם הצ'יט הוא יום בו אני נכנס לעודף קלורי כל כמה זמן מומלץ לעשות אותו?

ולנושא אחר יש למישהו מושג כמה פחות או יותר קלוריות שורפים באימון כוח בעצימות בינונית גבוהה אימון של שעה ורבע עד שעה וחצי?
מחשבונים באינטרנט אומרים לי 500-600 נשמע לי מוגזם מידי

תודה לעונים ואחלה סופש 😃

לגבי צ'יט בחיטוב רציתי לדעת איך זה הולך , יום הצ'יט הוא היום בו אין לי בעיה להיות בעודף קלורי או שאת הצ'יט אני אמור להכניס בערכים ?

קודם כל בוא נבהיר משהו, אין תועלת פיזיולוגית מיוחדת לצ'יט בחיטוב, זה לא מה שיוציא אותך מתקיעה בירידה או יגרום לחיטוב להיות איכותי יותר. זה לא משהו שחייבים לעשות...
ייתכן שתהיה לכך תועלת פסיכולוגית עבורך מבחינת התמדה (אפשר לאכול כמו בנאדם מדי פעם אז קשה יותר להישבר, נניח) אבל זה משהו שאתה צריך לנסות כדי לדעת אם עובד עבורך או לא.

שנית, הקלורית שאתה מכניס בצ'יט הן קלוריות לכל דבר, אם תכניס יותר מדי הגרעון יכול להצטמצם והירידה במשקל תאט או תיתקע.
לכן, תסתכל על הצריכה הקלורית שלך ברמה השבועית ותראה שאתה לא הורס אותו, לדוגמה, אם אתה צריך להכניס 1800 קק"ל ביום כדי לשמור על קצב ירידה תקין, שים לב שהצריכה שלך ברמה השבועית נשארת על 12,600 קלוריות (1800x7). אתה יכול לחלק את זה איך שנוח לך ולתת יותר בימים מסוימים. למשל ימים א'-ה' 1700 קלוריות ביום ובימים שישי שבת 2050 קלוריות.

לנושא אחר יש למישהו מושג כמה פחות או יותר קלוריות שורפים באימון כוח בעצימות בינונית גבוהה אימון של שעה ורבע עד שעה וחצי?
מחשבונים באינטרנט אומרים לי 500-600 נשמע לי מוגזם מידי

זה לא באמת משנה כי אתה לא צריך לספור את זה. אתה קובע ומתקן את מספר הקלוריות שאתה צריך לאכול לפי קצב הירידה במשקל.

צ'יט זה פסיכולוגי בלבד, אתה לא חייב.
ההמלצה היא ארוחה אחת (לא צ'יט דיי)
בשבוע שאתה לא סופר אותה ולא מתחשבן בה.
עכשיו הכוונה כמובן לא לאכול פיצה משפחתית, דלי גלידה ו2 בקבוקי קולה.
בטיוח ההגיוני, מנה שאוורמה, לחלוק פיצה עם חבר,
ארוחה משפחתית שאתה לא הולך לחשב עכשיו.

אני מגדיל ומתכונן לקראת הצ'יט מיל כדי שה"נזק יהיה" כמה שפחות קריטי.
אם אני יודע שאני אוכל פיצה אז אני שומר לי פחמימות ושומן ואוכל לפני בעיקר חלבון נקי (מעדנים, שייקים, עוף עם סלט).
אבל לא חובה.
צ'יט זה פסיכולוגי בלבד, אתה לא חייב.
ההמלצה היא ארוחה אחת (לא צ'יט דיי)
בשבוע שאתה לא סופר אותה ולא מתחשבן בה.
עכשיו הכוונה כמובן לא לאכול פיצה משפחתית, דלי גלידה ו2 בקבוקי קולה.
בטיוח ההגיוני, מנה שאוורמה, לחלוק פיצה עם חבר,
ארוחה משפחתית שאתה לא הולך לחשב עכשיו.

אני מגדיל ומתכונן לקראת הצ'יט מיל כדי שה"נזק יהיה" כמה שפחות קריטי.
אם אני יודע שאני אוכל פיצה אז אני שומר לי פחמימות ושומן ואוכל לפני בעיקר חלבון נקי (מעדנים, שייקים, עוף עם סלט).
אבל לא חובה.

• פותח/ת השרשור
חחח סבבה תודה לעונים , כמובן שאני לא מתכוון לצ'יט של לאכול כל היום כל מה שבא ליד , אבל כמו שאמרת שווארמה , פיצה וכדומה ביום כזה סביר להניח שאהיה בעודף קלורי לא מוגזם 400-500 השאלה כמה זה לא נורא לפעם בשבוע..או שעדיף ביום כזה להכניס את הצ'יט לתוך הערכים ולרעוב רוב היום.
השאלה שלי היא איך פועל הרוב המכריע ובמה אתם דוגלים בעניין הזה

חחח סבבה תודה לעונים , כמובן שאני לא מתכוון לצ'יט של לאכול כל היום כל מה שבא ליד , אבל כמו שאמרת שווארמה , פיצה וכדומה ביום כזה סביר להניח שאהיה בעודף קלורי לא מוגזם 400-500 השאלה כמה זה לא נורא לפעם בשבוע..או שעדיף ביום כזה להכניס את הצ'יט לתוך הערכים ולרעוב רוב היום.

שמע פעם בשבוע זה זניח.

אני פשוט דוגל בשיטה שאני אוכל מה שבא לי כל עוד זה נכנס למקרו שלי, באלי גלידה יום אחד? אז אני מוותר על האורז בשתי הארוחות ואז יש לי מקום לגלידה לייט אחרי האימון.
אני מזין כל מה שאני מכניס לפה לאפליקציה, אז כשאני עושה צ'יט זה אוטומטי בא לי. (אני כבר שנים עושה את זה, כבר טבעי אצלי)

אם לא זורם לך ואתה הולך על תפריט, עזוב שטויות, תקריב ארוחה אחת לארוחת צ'יט, תעשה טיפה יותר אירובי יום למחורת או משהו.
זה מאד נפוץ בחיטוב ועושים את זה שנים.
כשאתה תגיע לאחוז חד ספרתי אז הדברים האלה יותר קריטיים.

• פותח/ת השרשור
אני גם מכניס הכל לאפליקציה פשוט ביום של צ'יט יוצא שאין לי כל כך מה לאכול בלי לחרוג מהכמות היומית
סבבה אמשיך כרגע עם צ'יט בשבוע בלי לחרוג מידי ואם זה יפגע אעבור לפעם בשבועיים..זה החיטוב הראשון שלי אז אין לי יותר מידי מושג עד שאתרגל
בכל מקרה תודה לכם על התשובות!

זה החיטוב הראשון שלי אז אין לי יותר מידי מושג עד שאתרגל
בכל מקרה תודה לכם על התשובות!
טיפ - אל תיבהל אם יום אחרי הצ'יט תעלה במשקל באופן ניכר, מדובר בנוזלים.

באופן אישי אני לא עושה צ'יטים בעיקרון.
אבל אם אני מתארח שבת, אז אנסה לאכול יותר ירקות וחלבון כדי להזין את עצמי עם מזון משביע ובעל ערך קלורי נמוך יותר, ונותן לזה להיקרא צ'יט עבורי.

אני כרגע בחיטוב, אני משער שהצ'יט הבא שלי יהיה פסח, גם אם זה יהרוס חיטוב של יומיים, זה לא סוף העולם.

פיצה משפחתית, דלי גלידה ו2 בקבוקי קולה.
ארוחה סטנדרטית מה צ'יט בזה? בחיטוב כמובן קולה זירו
טיפ - אל תיבהל אם יום אחרי הצ'יט תעלה במשקל באופן ניכר, מדובר בנוזלים.
טיפ חשוב, אנשים נוטים להיבהל ולחשוב שהרסו כמה שבועות של חיטוב בצ'יט אחד, חשוב לזכור שזה יורד אחרי איזה יומיים

או שעדיף ביום כזה להכניס את הצ'יט לתוך הערכים ולרעוב רוב היום.

אם ככה אתה יכול לקרוא לזה ארוחה מס' 3 לצורך העניין כי צ'יט מיל זה לא.
צ'יט מיל זו חריגה מהערכים אחת לשבוע - שבועיים וזה לא יפגע לך בתהליך בשום צורה במידה והחריגה תהיה בגבול ההיגיון.

אם אתה בכיוון של תחרויות ובמות אז זה קריטי.
אם אתה בגירעון קלורי נמוך אז פלוס של 400-500 יכול לקחת לך יומיים של גירעון (200 ליום)
אם תדאג לבצע אירובי הליכה/ריצה אז תוכל לפנק את עצמך בעוד קלוריות לצ'יט ובכך להקטין את הנזק.
צ'יט זה או העמסת פחמימות לקראת ייבוש או פשוט ארוחה מותרת שבה אתה נהנה. יש אנשים שהצ'יט זה מלחמה יום יומית כי פעם היו שמנים, וההרגל והרצון לאכול שטויות עדיין מורגש.

רק אל תגידי שזה מגשים של פיצה שמש..

😆😆😆😆😆 פחות.....
מזכיר לי שיש פיצריה באיוש
קראתי לה פיצה האנגובר
אתה קם מזיע בלילה עם כאבי ראש
לא ידוע מה שמו שם אבל זה עדיף מקוסקוס ורוד שהגישו לנו
אשתי שתהיה בריאה חסלנית לא קטנה
אין כמו אישה שאוכלת כמו נהג משאית

😆😆😆😆😆 פחות.....
מזכיר לי שיש פיצריה באיוש
קראתי לה פיצה האנגובר
אתה קם מזיע בלילה עם כאבי ראש
לא ידוע מה שמו שם אבל זה עדיף מקוסקוס ורוד שהגישו לנו

אין כמו אישה שאוכלת כמו נהג משאית

הכמות פחמימות והנתרן גורם לך להיות מיובש, ואתה מתעורר באמצע הלילה שותה כמו גמל וחם לך כי אין לך מספיק נוזלים במערכת.
אתה שוקל 5 קילו יותר בבוקר, זה משוגע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית