הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר עם מיי פרוטין ?

אלון זמיר

משתמש מתחיל
47
7
נק' מוניטין:
10
47
7
עשיתי מהם הזמנה של 3 פריטים לפני יותר משבוע(ביום רביעי ה24 בפברואר) ועד היום עדיין לא שלחו והסטטוס עדיין על "Order placed".
דיברתי איתם בצ'אט כמה פעמים והם אמרו שהם עשו איזשהם שדרוגים לתשתיות שקשורות למשלוחים(לא לגמרי הבנתי את הכוונה),
לעוד מישהו זה קרה ? זה אומר שעלולים לבטל לי ? או לא ?

• פותח/ת השרשור
בסוף התייאשתי מהם וביטלתי ועשיתי הזמנה מחדש והפעם זה היה עם קצת פחות הנחות
אבל הפעם זה רושם לי עכשיו Proccessing בכתום ובמלבן של הפריט בסטטטוס רשום :Awaiting dispatch
וגם כבר חייבו אותי בכרטיס, נראה קצת יותר טוב
מקווה שישלחו כבר עוד היום או מחר

בסוף התייאשתי מהם וביטלתי ועשיתי הזמנה מחדש והפעם זה היה עם קצת פחות הנחות
אבל הפעם זה רושם לי עכשיו Proccessing בכתום ובמלבן של הפריט בסטטטוס רשום :Awaiting dispatch
וגם כבר חייבו אותי בכרטיס, נראה קצת יותר טוב
מקווה שישלחו כבר עוד היום או מחר
מה זה יעזור שאתה מבטל ועושה הזמנה חדשה? ישלחו לך מייל שוב שעדיין לא שלחו.

• פותח/ת השרשור
מה זה יעזור שאתה מבטל ועושה הזמנה חדשה? ישלחו לך מייל שוב שעדיין לא שלחו.

כי בהזמנה הקודמת זה פשוט היה על Order placed ואפילו לא חייבו אותי ולא כלום
ופה זה כבר על Proccessing ועל המלבן של הפריט עם הפרטים רשום Awaiting dispatch כלומר שהם כבר ארזו את
זה וזה אמור לצאת מהמחסנים שלהם בקרוב וגם חייבו אותי(בפעם הקודמת לא חייבו אפילו)..
אעדכן בסופ"ש אם משהו זז או לא..

ופה זה כבר על Proccessing ועל המלבן של הפריט עם הפרטים רשום Awaiting dispatch כלומר שהם כבר ארזו את
זה וזה אמור לצאת מהמחסנים שלהם בקרוב וגם חייבו אותי(בפעם הקודמת לא חייבו אפילו)..
מה זה לא חייבו? יש חיוב ברגע שאתה מבצע הזמנה

כרגע קיבלתי מייל נוסף שהמשלוח שהזמנתי לא נשלח אז בספק אם הם ישלחו את שלך.

אני הזמנתי מהם לא מזמן עם כפל קופונים 7.5 קילו של אבקת חלבון ועוד 2 פריטים קטנים (הכל עלה 260 ש"ח~)והגיע לאחר 10 ימים ועל החבילה צויין שהמשלוח הגיע הספרד

אני היחיד שיש לו מזל עולם?
הזמנתי בדצמבר והדואר איבד, קיבלתי החזר ( 313 שח, שילמתי גם מס 50 שקל, אבל לא נורא המס 50 שקל לא חזר ולא יחזור ).
קיצר מקבל הודעהמ הדואר, מה שהזמנתי הגיע לדואר!!
7.5 קילו אבקת חלבון פלוס ויטמין פלוס שייקר ( לא יודע איך זה הגיע ל313 באותה תקופה, זה היה הזמנה ראשונה שלי, אבל בסדר ).
בקיצור יום ראשון הולך לדואר נהנה לי עם זה ( מקווה שלא יעשו בעיות אבל חחחח כי זה בחינם כביכול יוצא ).

אמנם ביאס אותי וחיכיתי חודשיים שיצא ממודיעין עד שאמרו לי שהדואר איבד, אבל עדיין כיף עכשיו לקבל את זה בחינם 😃

• פותח/ת השרשור
אני היחיד שיש לו מזל עולם?
הזמנתי בדצמבר והדואר איבד, קיבלתי החזר ( 313 שח, שילמתי גם מס 50 שקל, אבל לא נורא המס 50 שקל לא חזר ולא יחזור ).
קיצר מקבל הודעהמ הדואר, מה שהזמנתי הגיע לדואר!!
7.5 קילו אבקת חלבון פלוס ויטמין פלוס שייקר ( לא יודע איך זה הגיע ל313 באותה תקופה, זה היה הזמנה ראשונה שלי, אבל בסדר ).
בקיצור יום ראשון הולך לדואר נהנה לי עם זה ( מקווה שלא יעשו בעיות אבל חחחח כי זה בחינם כביכול יוצא ).

אמנם ביאס אותי וחיכיתי חודשיים שיצא ממודיעין עד שאמרו לי שהדואר איבד, אבל עדיין כיף עכשיו לקבל את זה בחינם 😃
הדואר לא יכול לדעת שקיבלת על זה החזר..
וכן תהנה עם זה בחינם כי זה כנראה לא יקרה שוב חח

הזמנתי שבוע שעבר, בנתיים מקבל מהם כל כמה ימים הודעות התנצלות על זה שהמשלוח עדיין לא יצא. בנתיים כבר נגמר לי החלבון... באסה

• פותח/ת השרשור
הזמנתי שבוע שעבר, בנתיים מקבל מהם כל כמה ימים הודעות התנצלות על זה שהמשלוח עדיין לא יצא. בנתיים כבר נגמר לי החלבון... באסה
הייתי באותו מצב כמוך וברביעי האחרון( לפני יומיים )התייאשתי מהם וביטלתי ועשיתי הזמנה מחדש, אומנם הפעם עם קצת פחות הנחות, אבל היום בבוקר שלחו כבר וקיבלתי מספר מעקב. מקווה שעד סוף שבוע הבא יגיע כי אני בלי חלבון וקניתי בינתיים מעדנים מהסופר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית