הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת שאלות לקראת הצו הראשון שלא מצליח

IdoCalisthenics

משתמש פעיל
545
78
נק' מוניטין:
87
545
78
upload_2021-3-13_14-28-59.png

אני חושב ש4,5 הן יותר משמעותיות מהשאר אך בכל זאת צירפתי את כולן.
אפשר עזרה?

ממתי מתכוננים לצו ראשון?

בכל אופן תשובה 4 היא 16 ש"ח, והתשובה ל-5 היא חמש שעות. איך זה עוזר לך?

3. אתה מעריך שלושתן שוקלות 62, ואז מוריד 7.5 מהמשקל של אחת מהן ועושה ממוצע של המשקל המקורי של שתיים ועוד המשקל החדש של השלישית, וזה יוצא 59.5.

4. אתה מכפיל 40 ב-1.6, כי עכשיו המחיר גדול פי 1.6, ואז את המספר שיוצא אתה מכפיל ב-0.25, כי אם המחיר ירד ב-75% אז המחיר הנוכחי הוא 25% מהמחיר שהיה, כדי להגיע לזה מכפילים ב-0.25. המחיר הזה החדש יוצא 16.

5. אתה מחפש זמן שיהיה משותף לשניהם, שזה יוצא שעה. נתן בודק מבחן אחד ב-20 דקות, זה אומר בשעה 3, וציפי 2 מבחנים בחצי שעה, כלומר 4 בשעה. זה אומר שביחד הם בודקים 7 מבחנים בשעה. 35 מבחנים חלקי 7 מבחנים לשעה יוצא 5 שעות.

6. זו שאלה מעצבנת, אבל אתה מכפיל כל ציון במשקל היחסי שלו, מחבר את כל אלה, ואז מחלק בסכום של המשקל היחסי, אז אתה עושה 95X2+92X2.5+100X1+90X1.5. זה יוצא 655, ואתה מחלק ב- 2+2.5+1+1.5, וזה יוצא ממוצע של 93.57.

7. מ' נמצאת 5 אותיות אחרי ח', אז 5 אותיות אחרי ג' יש לך את ח'.

3. אתה מעריך שלושתן שוקלות 62, ואז מוריד 7.5 מהמשקל של אחת מהן ועושה ממוצע של המשקל המקורי של שתיים ועוד המשקל החדש של השלישית, וזה יוצא 59.5.

4. אתה מכפיל 40 ב-1.6, כי עכשיו המחיר גדול פי 1.6, ואז את המספר שיוצא אתה מכפיל ב-0.25, כי אם המחיר ירד ב-75% אז המחיר הנוכחי הוא 25% מהמחיר שהיה, כדי להגיע לזה מכפילים ב-0.25. המחיר הזה החדש יוצא 16.

5. אתה מחפש זמן שיהיה משותף לשניהם, שזה יוצא שעה. נתן בודק מבחן אחד ב-20 דקות, זה אומר בשעה 3, וציפי 2 מבחנים בחצי שעה, כלומר 4 בשעה. זה אומר שביחד הם בודקים 7 מבחנים בשעה. 35 מבחנים חלקי 7 מבחנים לשעה יוצא 5 שעות.

6. זו שאלה מעצבנת, אבל אתה מכפיל כל ציון במשקל היחסי שלו, מחבר את כל אלה, ואז מחלק בסכום של המשקל היחסי, אז אתה עושה 95X2+92X2.5+100X1+90X1.5. זה יוצא 655, ואתה מחלק ב- 2+2.5+1+1.5, וזה יוצא ממוצע של 93.57.

7. מ' נמצאת 5 אותיות אחרי ח', אז 5 אותיות אחרי ג' יש לך את ח'.
עכשיו אני מרגיש קצת לא בסדר 😆

בדיוק אחותי אמרה שיש קורס שהיא רוצה לקנות שמכין לצו ראשון...
החיילים של היום.. זה לא החיילים של הלילה

גם אתה למדת לפני הצו הראשון?

אשמח לטיפים

זה טקסט ששלח לנו מראיין בעברו

*ספר לי על עצמך ?*
*התשובה :* שם
שם משפחה
ההורים והעיסוק שלהם
מקום מגורים
1. חברה (דברים עם חברים)
2. ספורטיבי (לוח זמנים קבוע וקפדני )
3. לבד (דברים שאתה עושה לבד)

*מה אתה תרצה לעשות בשירות הצבאי ?*

*התשובה :* שם של יחידה שבה תרצה להיות (מודיעין נגיד 8200 / קרבי שייטת )
*(* ואם אני אגיד לך שאתה תהיה רק נגיד בתפקיד ממוצע רגיל לא כל כך שווה ? *)*
*תשובה :* אני אנסה לשנות את זה , אשלח מכתבים .
*(* ואם שלחת וזה לא עוזר? *)*
*תשובה :* אז אני אנסה לעשות בתפקיד הזה הכי טוב שאני יכול .

*(בנוגע להערכה עצמית)איך אתה בלימודים ?*
אני תלמיד טוב
מה הממוצע ( אתה אומר את הממוצע שלך ) אם הממוצע גבוה אז זה תואם אם לא אז היא תשאל
*(* איך אתה תלמיד טוב בממוצע כזה ? *)*
אני מנסה לתת את המקסימום ויש לי עוד המון דברים שאני משקיע בהם בני עקיבא מד"א וכ"ו.

*איך אתה מסתדר עם המורים שלך ?*
לתת דוגמא בה "הפסדתה" נגד המורה ( הוא אמר לך לצאת החוצה למרות נגיד שזה לא היית אתה ויצאת בלי כמעט להתווכח ולאחר מכן אמרת לו שזה לא היית אתה ).

*האם התכוננת לרעיון ?*
כן
*(* איך ? *)*
עשיתי סימולציות וכ"ו (זה מראה שאתה עם מוטיבצייה ) .

* *טיפים*: דיוק בהתייחסות לשעות (שעה חד משמעית) , מי שמשקר יורדים לו 50% מהציון , *חברים* - חברים טובים (לעת צרה) : 0-5 .
מעגל מורחב חברים : עשרות .
ידידים : מאות .

אני ארחיב מעט, היא בטוח תשאל אותך על זמנים כי זה מאוד חשוב לצה״ל. אם תשקר, היא לעולם לא תדע. תגיד שאתה כמעט אף פעם לא מאחר, אבל אם אתה מאחר יש לזה סיבה מאוד טובה ולא סתם ״התעצלתי״.

יהיה רגע בראיון שאומרים למראיינת לגרום לך להתנהג משוחרר, המטרה של המראיינת היא לגרום לך לשכוח שאתה בראיון לשם כך היא תגרום לך לחשוב שהיא ממש באמת מתעניינת בך, היא תשחק בשיער היא פתאום תתרווח או תזרוק לך מחמאה.

אל תשכח שאתה בראיון וכל מילה נמדדת.

היא תשאל אותך עם קונפליקט עם מורה, תן קונפליקט שבו אתה ״הפסדת״ בסופו של דבר.

אם אתה דתי יהיו הרבה מאוד שאלות לא הוגנות בכלל, והיא תשתמש בכמה טריקים שמאוד לא מצאו חן בעיני.

• פותח/ת השרשור
זה טקסט ששלח לנו מראיין בעברו

*ספר לי על עצמך ?*
*התשובה :* שם
שם משפחה
ההורים והעיסוק שלהם
מקום מגורים
1. חברה (דברים עם חברים)
2. ספורטיבי (לוח זמנים קבוע וקפדני )
3. לבד (דברים שאתה עושה לבד)

*מה אתה תרצה לעשות בשירות הצבאי ?*

*התשובה :* שם של יחידה שבה תרצה להיות (מודיעין נגיד 8200 / קרבי שייטת )
*(* ואם אני אגיד לך שאתה תהיה רק נגיד בתפקיד ממוצע רגיל לא כל כך שווה ? *)*
*תשובה :* אני אנסה לשנות את זה , אשלח מכתבים .
*(* ואם שלחת וזה לא עוזר? *)*
*תשובה :* אז אני אנסה לעשות בתפקיד הזה הכי טוב שאני יכול .

*(בנוגע להערכה עצמית)איך אתה בלימודים ?*
אני תלמיד טוב
מה הממוצע ( אתה אומר את הממוצע שלך ) אם הממוצע גבוה אז זה תואם אם לא אז היא תשאל
*(* איך אתה תלמיד טוב בממוצע כזה ? *)*
אני מנסה לתת את המקסימום ויש לי עוד המון דברים שאני משקיע בהם בני עקיבא מד"א וכ"ו.

*איך אתה מסתדר עם המורים שלך ?*
לתת דוגמא בה "הפסדתה" נגד המורה ( הוא אמר לך לצאת החוצה למרות נגיד שזה לא היית אתה ויצאת בלי כמעט להתווכח ולאחר מכן אמרת לו שזה לא היית אתה ).

*האם התכוננת לרעיון ?*
כן
*(* איך ? *)*
עשיתי סימולציות וכ"ו (זה מראה שאתה עם מוטיבצייה ) .

* *טיפים*: דיוק בהתייחסות לשעות (שעה חד משמעית) , מי שמשקר יורדים לו 50% מהציון , *חברים* - חברים טובים (לעת צרה) : 0-5 .

אני ארחיב מעט, היא בטוח תשאל אותך על זמנים כי זה מאוד חשוב לצה״ל. אם תשקר, היא לעולם לא תדע. תגיד שאתה כמעט אף פעם לא מאחר, אבל אם אתה מאחר יש לזה סיבה מאוד טובה ולא סתם ״התעצלתי״.

יהיה רגע בראיון שאומרים למראיינת לגרום לך להתנהג משוחרר, המטרה של המראיינת היא לגרום לך לשכוח שאתה בראיון לשם כך היא תגרום לך לחשוב שהיא ממש באמת מתעניינת בך, היא תשחק בשיער היא פתאום תתרווח או תזרוק לך מחמאה.

אל תשכח שאתה בראיון וכל מילה נמדדת.

היא תשאל אותך עם קונפליקט עם מורה, תן קונפליקט שבו אתה ״הפסדת״ בסופו של דבר.

אם אתה דתי יהיו הרבה מאוד שאלות לא הוגנות בכלל, והיא תשתמש בכמה טריקים שמאוד לא מצאו חן בעיני.

תודה!
מה בנוגע למבחן הפסיכוטכני?

מה הכוונה?

מה הכוונה?

אוי, זה מנוסח לא טוב.
היא תשאל אותך על החברים שיש לך, תגיד מאות. היא תשאל חברים טובים כמה יש לך, ותגיד 2-4 (תבחר בטווח מספר מדוייק)
היא תשאל אותך למה הם דווקא חברים טובים שלך

• פותח/ת השרשור
אוי, זה מנוסח לא טוב.
היא תשאל אותך על החברים שיש לך, תגיד מאות. היא תשאל חברים טובים כמה יש לך, ותגיד 2-4 (תבחר בטווח מספר מדוייק)
היא תשאל אותך למה הם דווקא חברים טובים שלך

אבל אין לי מאות ואסור לשקר
או שאם אתה קורא למאות ילדים מהשכבה של היי שלום אז בסדר

סבבה
איך היה לך הדפר? מה היה קשה? כמה קיבלת?

בדפר הייתי ממש עייף מכל היום, לקחתי איתי preworkout ושתיתי לפני היה אחלה מרץ. קיבלתי 90 הלך טוב, לא היה פרק ספציפי שאני זוכר שהיה קשה. תתכונן , השאלות ששלחת מאוד דומות. מחזיק לך אצבעות.

אם אתה הולך יחד עם כל הכיתה שלך, כשיורדים מהאוטובוס תרד זריז ותכנס ראשון לצו, אני נכנסתי ראשון אחרי שעשיתי בדיקות שתן כבר בקופה שלי ויצאתי ב1 הביתה.

חברים שלי ירדו מהאוטובוס אחרונים לא עשו בבית בדיקות לפני, ויצאו משם ב6.

תנסה לעשות את הדפר כמה שיותר מוקדם.
מה היא עשתה?

תוך דקה היא לוקחת את השיחה רק לנושאים של בינו לבינה.
היא שאלה
״יש לך קשר אישי עם בנות?״
עניתי ״כמעט ולא... רק מהמשפחה״

היא שאלה
״היית רוצה קשר? לחברים שלך יש? אתה מקנא במי שיש לו קשר עם בנות?״
עניתי תשובה טובה בגדול שכללה שאני מאמין שדיסטנס לפני נישואין הוא חשוב, והמתח שנבנה יכול להועיל בעתיד בפגישות אך יחד עם זאת לדבר עם בנות בגילי ברמה אישית זה יהיה משהו חדש שאולי יוסיף לי ובטוח אהנה ממנו. קצת חבל לי שאין לי קשר אבל בעזה זה יהיה לטובה בעתיד.

פה היא שאלה עוד משהו שאמרתי לה שאני מרגיש כבר לו בנוח לדבר על הנושא וכו׳

תחשוב שכל זה מול בחורה בת 20 שאני לא מכיר.
היא כל הזמן רצתה לרדת למה אני באופן אישי מרגיש וכו וכו ולא רציתי להיכנס לזה..
סתם התנהגה מגעיל.

• פותח/ת השרשור
בדפר הייתי ממש עייף מכל היום, לקחתי איתי preworkout ושתיתי לפני היה אחלה מרץ. קיבלתי 90 הלך טוב, לא היה פרק ספציפי שאני זוכר שהיה קשה. תתכונן , השאלות ששלחת מאוד דומות. מחזיק לך אצבעות.

אם אתה הולך יחד עם כל הכיתה שלך, כשיורדים מהאוטובוס תרד זריז ותכנס ראשון לצו, אני נכנסתי ראשון אחרי שעשיתי בדיקות שתן כבר בקופה שלי ויצאתי ב1 הביתה.

חברים שלי ירדו מהאוטובוס אחרונים לא עשו בבית בדיקות לפני, ויצאו משם ב6.

תנסה לעשות את הדפר כמה שיותר מוקדם.

תוך דקה היא לוקחת את השיחה רק לנושאים של בינו לבינה.
היא שאלה
״יש לך קשר אישי עם בנות?״
עניתי ״כמעט ולא... רק מהמשפחה״

היא שאלה
״היית רוצה קשר? לחברים שלך יש? אתה מקנא במי שיש לו קשר עם בנות?״
עניתי תשובה טובה בגדול שכללה שאני מאמין שדיסטנס לפני נישואין הוא חשוב, והמתח שנבנה יכול להועיל בעתיד בפגישות אך יחד עם זאת לדבר עם בנות בגילי ברמה אישית זה יהיה משהו חדש שאולי יוסיף לי ובטוח אהנה ממנו. קצת חבל לי שאין לי קשר אבל בעזה זה יהיה לטובה בעתיד.

פה היא שאלה עוד משהו שאמרתי לה שאני מרגיש כבר לו בנוח לדבר על הנושא וכו׳

תחשוב שכל זה מול בחורה בת 20 שאני לא מכיר.
היא כל הזמן רצתה לרדת למה אני באופן אישי מרגיש וכו וכו ולא רציתי להיכנס לזה..
סתם התנהגה מגעיל.

90? ממה אתה עשוי?
איזה טיפים יש לך לכמותי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית