אז למי שלא ראה בקבוצה בפייסבוק, אחרי הביקורת/סקירה של ספות לחיצה המשכתי היום והעלתי אחד על מוטות יומיום/מוטות פוואר בר.
Facebook Groepen
תהנו ותחכימו:37mv:
Facebook Groepen
תהנו ותחכימו:37mv:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי איזה מוט באיזה גרסא. בוניארד bare steel בגרסאת 45lbs (אם תצליח לתפוס כשהוא במלאי) יעלה לפחות 2000 שקל אם יתמזל מזלך והמכס יקחו לך רק מעמ וUPS לא יקחו לך עמלות שחרור מהמכס. ריאלית יותר תשלם על המוט הזה 2500 שקל אחרי עמלת בדיקה של המכס ועמילות מכס של UPS. פוואר בר סטיינלס סטיל גרסאת 20 קילו יעלה לך בערך 3000 במקרה האופטימי שתשלם רק מעמ, ויותר ריאלי שתשלם 3500. אם אתה רוצה עזרה יותר ספציפית לגבי מוט או כל מוצר אחר אתה יכול לפנות אלי בפרטי ואני אשמח לעזור לך לתכנן את החדר כושר שלך:37mv:תודה רבה 😃
כמה העלויות כולל מע"מ, משלוח, מכס וכו' של אחד מהמוטות של רוג?
תודה רבה! יש לי כבר מכון ביתי בנוי(העלתי תמונות של המכון שלי בנושא שפתחת לגבי המכון שלך)תלוי איזה מוט באיזה גרסא. בוניארד bare steel בגרסאת 45lbs (אם תצליח לתפוס כשהוא במלאי) יעלה לפחות 2000 שקל אם יתמזל מזלך והמכס יקחו לך רק מעמ וUPS לא יקחו לך עמלות שחרור מהמכס. ריאלית יותר תשלם על המוט הזה 2500 שקל אחרי עמלת בדיקה של המכס ועמילות מכס של UPS. פוואר בר סטיינלס סטיל גרסאת 20 קילו יעלה לך בערך 3000 במקרה האופטימי שתשלם רק מעמ, ויותר ריאלי שתשלם 3500. אם אתה רוצה עזרה יותר ספציפית לגבי מוט או כל מוצר אחר אתה יכול לפנות אלי בפרטי ואני אשמח לעזור לך לתכנן את החדר כושר שלך:37mv:
בגדול החישוב הוא כזה, קח את מה שאתה משלם לאתר של רוג, תכפיל ב1.17 כדי לקבל את המחיר עם מעמ, תוסיף לזה בערך 500-600 שקל על הבדיקה של המכס ועמילות מכס של UPS וזה כנראה מה שתשלם. יכול להיות מזל ותשלם קצת פחות או נאחס ותשלם גם יותר, אבל בחבילה כזאת גדולה ויקרה המכס לא יפספס אותה אז המקרה הכי אופטימי זה שהוא רק יקח עליה מעמ ולא יבדוק אותה מעבר לזה. אה, ולא לשכוח את עמלת ההמרה של האשראי שלך לדולר על הכל, שלרוב האנשים זה כנראה עוד 2-3 אחוז.
לייק אנד סבסקרייב?
הסתכלתי עכשיו על הפוסט שוב. ממליץ לגמרי להשקיע במוט טוב. זאת ההשקעה הכי טובה שאתה יכול לעשות על ציוד חדר כושר. לגבי במה, לדעתי כדאי לך לעשות במה מתחת לכלוב שתמשיך החוצה. ככה תנצל את השטח שלך בצורה הטובה ביותרתודה רבה! יש לי כבר מכון ביתי בנוי(העלתי תמונות של המכון שלי בנושא שפתחת לגבי המכון שלך)
פשוט המוט שיש לי זה מוט שהחברה מכרה(Energym) שהוא עד 220 קילו למרות שמנשורי משך 250 או 260..אז חשבתי אולי להזמין מוט יותר איכותי.
מה שכן, לגבי המכון בבית שלי צריך לחשוב איך אני מכניס במה לדדליפט 😣