הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ

Shmulikbb25

משתמש מתחיל
5
1
נק' מוניטין:
1
5
1
ערב טוב לכולם.
רציתי להתייעץ לגבי כמה נושאים...
כרגע אני ע6מד על 72 קילו עם 15% שומן ובסייקל שני טסטוסטרון אננטט+בולדנון+טורינבול.
סייקל ראשון היה למשך 8 שבועות טסט אננטט+דיאנבול שנמשך 8 שבועות שלצערי נאלצתי להפסיק בגלל סיבות אישיות והיתר עליה של כל קג חודש לאחר מכן ירידה של 10 קג.
כיום אני נמצא 9 שבועות בסייקל שני והמליצו לי לשנות את הסייקל מ3 חודשים ל4 חודשים ולהחליף את הטסט אננטט לסוסטנון ולהוסיף npp (דקה קצר) רציתי לדעת האם זה תקין או בעייתי.
כמובן שאני לוקח גם מורידי אסטרוגן ופרוורון.
תודה מראש והמשך שבוע קסום לכולם

מי שהמליץ לך לעבור מאננט לסוסטנון באמצע הסייקל הוא אחד מהשתיים :
1. מפגר - פשוט מדבר שטויות
2. בעל אינטרס - מנסה לדחוף לך חומרים

יש הרבה כאלו וכאלו .....

חוץ מזה אחלה סייקל
תמשיך אותו איך שהוא אננט + בולדנון.

רוצה לשדרג - תעלה מינון טיפה.

אגב מה המינונים ואיזה חברה החומר ?

לגבי אנטיאסטרוגן ופרויירון אני לא ממש בקיא בחרא הזה , לא לוקח את זה וגם לא מכיר אנשים שלוקחים... לא יודע מה לומר יש כאלו יגידו שזה חובה בכל סייקל

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה.
מינונים יודע לפי cc.
אננטט 1סיסי פעמיים בשבוע.
בולדנון 1 סיני פעמיים בשבוע.
טורינבול 2 כדורים 3 פעמים ביום.
פרוורון כדור אחד ביום.
מוריד אסטרוגן כדור 1 פעמיים בשבוע.
עכשיו השאלה אם כבר יצאתי טמבל והקשבתי למה שאמר והתחלתי כרגע זריקה שנייה האם לעצור ולחזור או להמשיך?
משתמש כרגע בpureplatinum pro
והאננטט היה של Swiss remedies
סליחה אחד מל 250mgבכל זריקה

קבצים מצורפים

• 16159130246818338329719072276811.jpg
    16159130246818338329719072276811.jpg
    KB 84.4 · צפיות: 161
סייקל טיפשי וחילוף חומרים עוד יותר...
במקום כל הסלט שעשית היית יכול לשלב בולד עם אסטר ארוך יותר(סיפיונט למשל) ובמקום 2cc בשבוע לבולד (זה 400mg...ולא 350..אפילו את זה אתה לא מבין) להעלות ל3cc בשבוע...(600mg) עם 500mg/wk test זה היה יכול להיות סייקל מצויין ומספק.

עכשיו השאלה אם כבר יצאתי טמבל והקשבתי למה שאמר והתחלתי כרגע זריקה שנייה האם לעצור ולחזור או להמשיך?
תחזור לאנטט זה בסדר גמור .
לשים סוסטנון במקום אנטט זה לא טעות ולא יצאת טמבל כמו שכתבת , בוא נגיד עם היה נגמר לך באמצע הסייקל האנטט ויש במקום סוסטנון אז זה יכול לעבור מה שנקרא , פשוט לעשות את זה יזום זה מטופש .

לגבי המינונים והסייקל תמשיך 4 חודש זה בסדר , סייקל ארוך וחזק אם ירידה כמובן אח"כ. טסט 500 זה סבבה בשבוע אבל כמו שאמרו @Allāh The Great ו @Mr. Gent לפני לגבי בולדנון לפחות 600 מ"ג שזה 3-3.5 cc בשבוע לפחות.

רק מה אני אגיד שאני לא מכיר את החומרים האלו אז לא יודע להגיד עם החומרים באיכות אאא או סתם סחל'ה שבקושי עובד.

כמובן אם אתה לא יורד לטי אר טי אח"כ
חשוב מאוד מאוד להשקיע בפיסיטי איכותי שיכלול פרגניל כלומיד ונולבדקס.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אכן האננטט עומד לגמר נשארו לי עם 2 זריקות סהכ ובגלל זה המליץ לעבור (כי עברנו מפעמיים בשבוע ל3 בגלל הnpp שעושים 3 פעמים בשבוע וחבל לזרוק את הטסט כל זריקה (יש לי אמפולות לשבירה).
לגבי מינון הבולדנון אכן היה 600 שבועי עד ליום ראשון שירד בגלל תלונות שלי על כאבי ראש חזקים (הירידה ל350 עד שיגמר החומר כדי שלא יזרק ) .
השאלה היא האם זה בסדר שהוספנו את הnpp או שזה משהו שלא עושים (אמר שעדיף לחכות לסיישל הבא) אבל אני לא מתכנן סייקל נוסף בגלל שאני לא מצליח לשלוט כבר על המילים שיוצאות לי מהפה וכשיש ילדים קטנים בבית לא כל כך חכם לגדל אותם בעצבים וקללות ולכן הוספתי אותו עכשיו כדי לסיים מסה...

דבר נוסף שרציתי לשאול העלייה הפעם היתה עד עכשיו כחודשיים רק של 3 קילו אבל מבנה הגוף השתנה מאוד עליה של מעל 6 סמ בהיקף ידיים ומעל 25 סמ בהיקף גב/חזה וכתפיים... זה נראה לכם תקין או שמעט מידי ?
יש לציין שאני מתאמן בבית בלבד על מה שיש ...
משקולות חופשיות סמית משין+קרוס מתכוון מיטה מוט אולימפי ובמפרים... 5 אימונים בשבוע שכל יום מתמקד ב2 חלקי גוף שונים סהכ כ30-50 דקות לאימון

מת להבין למה כולם מכניסים לסייקלים שלהם דיבול, אף פעם לא חשבתי אפילו לנסות את החרא הזה, פשוט תמנעו מזה
אז איך אתה יודע שזה כזה חרא?
מישהו כתב על זה משהו בlbs?
אותו דבר על טרן, עוד לא הצליחו לשכנע אותי למה זה טוב
לא מנסה לשכנע אותך...
אבל מבחינת כח...מסה(נקיה) וויזואליות יש הרבה סיבות למה כן...
מבחינת תופעות הלוואי המנטליות והאנדרוגניות שלו יש הרבה סיבות למה לא.

אותו דבר על טרן, עוד לא הצליחו לשכנע אותי למה זה טוב
אז איך אתה יודע שזה כזה חרא?
מישהו כתב על זה משהו בlbs?
אז אני מבין שאתה חכמולוג, לא צריך להיות פרופסור כדי להבין במה נוגעים ובמה לא, אגב מה רע בחוות דעת, לפני שאתה קונה מוצר כלשהו באשר הוא אתה רוצה חוות דעת, אם יגידו שזה חרא סביר להניח שלא תקנה וזה לגיטימי, אז כשמדובר בחומרים ברור שתעשה הרבה יותר בדיקות ותחליט מה לקחת ומה לא לא רק על סמך חוות דעת, מי שלא חווה משהו על בשרו לא יכול לדעת שזו טעות?
הרעיון הוא ללמוד מטעויות של אחרים, לא לעשות אותן בעצמך כדי לספר שזו טעות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אכן האננטט עומד לגמר נשארו לי עם 2 זריקות סהכ ובגלל זה המליץ לעבור (כי עברנו מפעמיים בשבוע ל3 בגלל הnpp שעושים 3 פעמים בשבוע וחבל לזרוק את הטסט כל זריקה (יש לי אמפולות לשבירה).
לגבי מינון הבולדנון אכן היה 600 שבועי עד ליום ראשון שירד בגלל תלונות שלי על כאבי ראש חזקים (הירידה ל350 עד שיגמר החומר כדי שלא יזרק ) .
השאלה היא האם זה בסדר שהוספנו את הnpp או שזה משהו שלא עושים (אמר שעדיף לחכות לסיישל הבא) אבל אני לא מתכנן סייקל נוסף בגלל שאני לא מצליח לשלוט כבר על המילים שיוצאות לי מהפה וכשיש ילדים קטנים בבית לא כל כך חכם לגדל אותם בעצבים וקללות ולכן הוספתי אותו עכשיו כדי לסיים מסה...

דבר נוסף שרציתי לשאול העלייה הפעם היתה עד עכשיו כחודשיים רק של 3 קילו אבל מבנה הגוף השתנה מאוד עליה של מעל 6 סמ בהיקף ידיים ומעל 25 סמ בהיקף גב/חזה וכתפיים... זה נראה לכם תקין או שמעט מידי ?
יש לציין שאני מתאמן בבית בלבד על מה שיש ...
משקולות חופשיות סמית משין+קרוס מתכוון מיטה מוט אולימפי ובמפרים... 5 אימונים בשבוע שכל יום מתמקד ב2 חלקי גוף שונים סהכ כ30-50 דקות לאימון

לא קיבלתי תשובה לגבי זה מלבד דיון נוסף שנכנס לשרשור חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית