הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

MK677

Hard2Blue

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן אני לוקח כרגע mk677 במינון של 10מג ביום כל בוקר בגלל חוסר תאבון , ראיתי מישהו שמוכר mk677 "רפואי" במינון של 40 מג לכדור
100 כדורים ב500שח , האם הגיוני שיש כדור של 40מג ? הבנתי שהמינון המומלץ הוא 15-30מג ליום .
תודה על העזרה 😃

נערך לאחרונה:
אהלן אני לוקח כרגע mk677 במינון של 10מג ביום כל בוקר בגלל חוסר תאבון , ראיתי מישהו שמוכר mk677 "רפואי" במינון של 40 מג לכדור
100 כדורים ב500שח , האם הגיוני שיש כדור של 40מג ? הבנתי שהמינון המומלץ הוא 15-30מג ליום .
תודה על העזרה 😃
לא קיים בעולם MK רפואי. המוצר עדין לא חוקי ולא מאושר וחברות אנדר מייצרות אותו. תכך 900 חברות שונות בעולם אולי 250 מהם זה יהיה מוצר מקורי אורגינל במינון מדויק פחות או יותר.
מין הסתם אין מה להתקרב לחברה שטוענת שהיא מוכרת MK רפואי כי זה שקר מוחלט ומין הסתם גם המינון שהם מצעירים עליו הוא לא מדויק וספק אם מדובר בחומר גלם מקורי של MK .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא קיים בעולם MK רפואי. המוצר עדין לא חוקי ולא מאושר וחברות אנדר מייצרות אותו. תכך 900 חברות שונות בעולם אולי 250 מהם זה יהיה מוצר מקורי אורגינל במינון מדויק פחות או יותר.
מין הסתם אין מה להתקרב לחברה שטוענת שהיא מוכרת MK רפואי כי זה שקר מוחלט ומין הסתם גם המינון שהם מצעירים עליו הוא לא מדויק וספק אם מדובר בחומר גלם של מקורי של MK .
יש איזה חברה מומלצת ?

יש איזה חברה מומלצת ?
יכול להמליץ לך מניסיון של חברים אם זה מדבר עליך. אני אישית עוד לא יצא לי להשתמש, חשבתי לקחת לפני שנה אבל בגלל הקורונה עד היום לא חזרתי להתאמן על בסיס עקבי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית