הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקה Science.bio

Hard2Blue

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
מישהו שהזמין אבקה מscience bio ויכול להגיד איך הוא הסתדר מבחינת החלוקה לקפסולות ?
והאם כבר עדיף נוזלי , כי מבחינת כמות האבקה יותר משתלם ..(MK-677)

עדיף נוזלי כי אתה תצטרך לקנות משקל של מג (שהם ממש לא מדוייקים) ולקנות קפסולות ריקות ולהתחיל להתעסק בעבודת נמלים.
אם כבר לקנות אבקה, אז להעביר את זה לנוזלי. לא עשיתי את זה אבל תחפש באינטרנט, יש חומר על זה.

• פותח/ת השרשור
עדיף נוזלי כי אתה תצטרך לקנות משקל של מג (שהם ממש לא מדוייקים) ולקנות קפסולות ריקות ולהתחיל להתעסק בעבודת נמלים.
אם כבר לקנות אבקה, אז להעביר את זה לנוזלי. לא עשיתי את זה אבל תחפש באינטרנט, יש חומר על זה.
בנוזלי אם אני רוצה לקחת 10 מג , איזה אינדיקציה יש לי שאני לוקח את הכמות הנכונה ? נגיד ל25מג למילילטר.
יש בטפטפת הזאת סימון של מיליליטר ?

נערך לאחרונה:
בעיקרון על הבקבוקון כתוב לך כמה מ״ג יש פר 1 מ״ל.
אם אתה מסתבך, צלם את הפרונט של הבקבוקון ונגיד לך כמה בדיוק לקחת.

בעיקרון על הבקבוקון כתוב לך כמה מ״ג יש פר 1 מ״ל.
אם אתה מסתבך, צלם את הפרונט של הבקבוקון ונגיד לך כמה בדיוק לקחת.

הבנתי תודה רבה השאלה המרכזית שלי היא האם זה בסדר לערבב עם מים ולשתות או שפשוט ישר לשים את זה בפה כי הבנתי שדברים נקלטים הרבה יותר טוב עם סוכר ואם לוקחים אותם קבוע עם מים הם בסופו של דבר יכולים לצאת בשתן תודה רבה

הבנתי תודה רבה השאלה המרכזית שלי היא האם זה בסדר לערבב עם מים ולשתות או שפשוט ישר לשים את זה בפה כי הבנתי שדברים נקלטים הרבה יותר טוב עם סוכר ואם לוקחים אותם קבוע עם מים הם בסופו של דבר יכולים לצאת בשתן תודה רבה

אין שום דרך עדיפה, אתה יכול לקחת מהפיפטה לפה או לערבב עם זירו / מים...מה שנוח לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית