עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתעסק בשטויות, במקום להקשיב למפתחי גוף מוזרקים שצריכים להתאמן בצורה הזו פשוט תדאג לעשות את התרגילים המורכבים עם טכניקה טובה ולהתקדם במשקלים, אל תתעסק בדברים מיותרים כמו טמפו ודרופ סטיםאני מגיע לכשל אבל לא מרגיש את השריר גם לא מרגיד שיוצא סחוט פעם הייתי עושה אחרי כל תרגיל דרופ סט והייתי גומר את השריר עכשיו אני עובד יותר בטמפו אבל אני חושב שאני לא מאתגר את עצמי מספיק
אתה מתעסק בשטויות, במקום להקשיב למפתחי גוף מוזרקים שצריכים להתאמן בצורה הזו פשוט תדאג לעשות את התרגילים המורכבים עם טכניקה טובה ולהתקדם במשקלים, אל תתעסק בדברים מיותרים כמו טמפו ודרופ סטים
תכפיל את כל המשקלי עבודה שלך ב2, ותכפיל את החזרות ל2, ותכפיל את כמות הסטים לכל תרגיל ל10. ככה תגיע לכשל שרירי. וגם למיון כנראה.אבל עחי רק עם כשל גודלים
עחי הוא היה ציניתכפיל את כל המשקלי עבודה שלך ב2, ותכפיל את החזרות ל2, ותכפיל את כמות הסטים לכל תרגיל ל10. ככה תגיע לכשל שרירי. וגם למיון כנראה.
אם אתה לא מתכנן לעלות עוד חודש לתחרות פיתוח גוף, פשוט תתאמן להנאתך. אם אין לך קושי פשוט תעלה משקל ב2-7 קילו.
להגיע לכשל שרירי משמע לסיים את כל הכוח שלך. אם אתה לא על אנבוליים אתה לא תצליח להתאושש מהר.
אגב, אתה לא תאבד שריר אלא אם כן תוריד משקלי עבודה וגם זה לטווח הארוך. אם תפסיק להתאמן חודשיים אתה תתחיל טיפה לאבד נפח וגם שריר. אבל לא מאבדים שרירים בקלות.
יש אנשים שנשארה להם מסת שריר גם אחרי 5 שנים. אומנם כל המסת שריר של פעם הלכה. אבל הם לא איבדו הכל. (כמובן שמדובר באנשים שלא היו בגירעון).
בהצלחה,
זה לא.אני.אתמול מישהו עקץ לי את המגבת כשהייתי בסאונה
עחי הוא היה ציני
אם אתה בפלוס קלורי אז לאמה הולך אנשים בזמן האחרון יש לי הרבה אימונים גרועים בשבועות האחרונים יש מצב שאני האבד בגלל זה שריר?