עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ענית לעצמך חביביבמחיר כזה אני מביא מכונה מקצועית של פנסוניק.
יש להבים ממתכת ויש גם להבים מפלסטיק..
חפש מכונות כמו:
פנסוניק
מאווזר(גרמני)
אנדיס(אמריקאי)
ג׳וואל(צרפתי)
מה שצריך זה ״מכונת פיניש) שהיא קטנת ממדים
ומגיע למקומות הכי ״חשובים״ מבלי לפצוע.
רמת חיתוך
0.8 ישאיר זיפים קטנים
2.0 ישאיר זיפים גדולים
0.3 כמעט גילוח ״על הסכין״
קודם כל תצטרך להוריד עם מכונת פיניש,ואז עם מכונת גילוח.יש לי הרבה מכונות באופן כללי אבל כולן ממתכת.
וכולן מהחברות שרשמת, לא ממש מוצא להבים מפלסטיק,
שאלה בורה אבל מכונת גילוח עגולה, ולא תספורת, עם להבים עגולים כביכול, לא יכולה להיות טובה לאזור האשכים? הכוונה לrotary shaver
קודם כל תצטרך להוריד עם מכונת פיניש,ואז עם מכונת גילוח.
בצניות? 😃וואו לא יודע איך לא חשבתי על זה לפני
בצניות? 😃
אתה לא יודע מה אתה מפספס, שמע לי, שמע לי.קנה סבון גילוח וסכין גילוח טובים, אם אתה שומר על עור "חלק" יחסית אז כל גילוח אמור להתבצע במהירות יחסית, ובנוחות.
האמת אני מפחד אחי בחיים לא השתמשתי בסכין בעקבות הכשרות, אני מפחד להוריד איזה ביצה על הדרךאתה לא יודע מה אתה מפספס, שמע לי, שמע לי.
הרבה יותר נוח במקלחת לשים סבון ובמהירות עם סכין להוריד הכול עד שנראה כאילו הוצאת מהשורש(אלא אם כן זה לא מראה שאתה מחפש...)
אף אחד לא מתחיל עם ניסיון...האמת אני מפחד אחי בחיים לא השתמשתי בסכין בעקבות הכשרות, אני מפחד להוריד איזה ביצה על הדרך
נו,יש פה משגיח
@הברווזון המכוער
שמע לאחיך, ג'ילט סקין גארד,האמת אני מפחד אחי בחיים לא השתמשתי בסכין בעקבות הכשרות, אני מפחד להוריד איזה ביצה על הדרך
יש כאלה שמחפשים להיות עם ולהרגיש בלי? כי השלב שבו יש קוצים, זה השלב שהמערכת פוגעת בעצמההרבה יותר נוח במקלחת לשים סבון ובמהירות עם סכין להוריד הכול עד שנראה כאילו הוצאת מהשורש(אלא אם כן זה לא מראה שאתה מחפש...)
אין לי מושג על מה אתה מדבר.יש כאלה שמחפשים להיות עם ולהרגיש בלי? כי השלב שבו יש קוצים, זה השלב שהמערכת פוגעת בעצמה
חייבים אפרו או קרחת, אסור באמצע
מה?..זה השלב שהמערכת פוגעת בעצמה
אני רק לאחרונה גיליתי את נפלאות הסבון,פשוט תדאג לכך שבכל תנועה שאתה עושה, יש סבון מחדש, ככה שיהיה פחות חיכוך עם הסכין.
אתה מתכוון לגל גילוח?אני רק לאחרונה גיליתי את נפלאות הסבון,
בידיוקשמע לאחיך, ג'ילט סקין גארד,
ומספיק הסבון של המקלחת (שמפו במקרה שלי), זה הדבר הכי יסודי ואלגנטי שאפשר לעשות.
פשוט תדאג לכך שבכל תנועה שאתה עושה, יש סבון מחדש, ככה שיהיה פחות חיכוך עם הסכין.