הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איתור מוצר שנשלח מusps

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
הזמנתי מוצר מחול, יש לי קוד מעקב, קבלתי הודעה שניסו למסור לי ללא הצלחה - ראו צילום מצב, איך אני מאתר את המוצר ??

קבצים מצורפים

• Screenshot_20210402-210622_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210402-210622_Samsung Internet.jpg
    KB 71.1 · צפיות: 59
ב-1.4 זה הגיע לרמת השרון, נראה שזה מחכה לאיסוף בדואר. מס' חבילה בדואר: ג-1837

תתקשר לדואר ישראל לבירור בכל אופן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ב-1.4 זה הגיע לרמת השרון, נראה שזה מחכה לאיסוף בדואר. מס' חבילה בדואר: ג-1837

תתקשר לדואר ישראל לבירור בכל אופן.
תודה רבה ! סליחה על הבורות, מה זה אומר תתקשר לדואר ישראל ? טלפון ? טלפון כללי ? סניף ?
איפה אתה רואה ג-1837?

תודה רבה ! סליחה על הבורות, מה זה אומר תתקשר לדואר ישראל ? טלפון ? טלפון כללי ? סניף ?
איפה אתה רואה ג-1837?
אתה יכול לעקוב אחרי החבילה באתר של דואר ישראל גם מהרגע שהיא נוחתת בארץ כאן:
מעקב-משלוחים | דואר ישראל
כמו שכתוב פה, אתה יכול לראות שהיא הגיעה לנקודת מסירה במשתלת פרח וגן, למיטב זכרוני היא בכניסה לרמת השרון.
אתה אמור לקבל הודעה בדואר על מכתב לאיסוף חבילה. אם לא קיבלת אתה יכול להתקשר למוקד של הדואר ולתאם איסוף

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעקוב אחרי החבילה באתר של דואר ישראל גם מהרגע שהיא נוחתת בארץ כאן:
מעקב-משלוחים | דואר ישראל
כמו שכתוב פה, אתה יכול לראות שהיא הגיעה לנקודת מסירה במשתלת פרח וגן, למיטב זכרוני היא בכניסה לרמת השרון.
אתה אמור לקבל הודעה בדואר על מכתב לאיסוף חבילה. אם לא קיבלת אתה יכול להתקשר למוקד של הדואר ולתאם איסוף
אלפי תודות !! לדעתך או מנסיונך, היות שניסו למסור לי ולא הייתי בבית ,אני יכול לקפוץ לשם ולבקש לקחת עם המספר/קוד ג1837 ?

איפה אתה רואה ג-1837?

כתוב במעקב משלוחים באתר של דואר ישראל. אני מסתכל באתרים אחרים כי לא תמיד יש את המידע שרוצים באתר של הדואר.
171 - טל' מוקד דואר ישראל

• פותח/ת השרשור
כתוב במעקב משלוחים באתר של דואר ישראל. אני מסתכל באתרים אחרים כי לא תמיד יש את המידע שרוצים באתר של הדואר.
171 - טל' מוקד דואר ישראל
אכן נכנסתי כמו שרשמת וזה אכן רשם לי ג 1837, מה שעוד רשם שהשאירו לי הודעה, מה שלא נכון כי בדקתי בתיבת דואר, אני אתקשר מחר ל171 ואשאל תודה על כל העזרה

אלפי תודות !! לדעתך או מנסיונך, היות שניסו למסור לי ולא הייתי בבית ,אני יכול לקפוץ לשם ולבקש לקחת עם המספר/קוד ג1837 ?
אתה יכול לנסות לקפוץ, לדעתי עם תעודה מזהה יביאו לך אותה אבל אני לא רוצה להתחייב על זה, אם אתה עובר באיזור תקפוץ לשם ותנסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית