סרטון סקוואט שלי ושל חבר.

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
זה 2 הסקוואט שלי ושל חבר+מילטרי פרס שלי. תראו באיזה :aFypqSlkBU:נאים אנחנו מתאמנים ואל תצחקו תגידו מה לשפר בבקשה. אני עם השחור וחבר שלי הוא עם הצהוב... ד''א הוא מהפורום קוראים לו Maor5665 משו כזה.

זה הסקוואט שלו.

זה הסקוואט שלי.

זה המילטרי (לא כ''כ טוב)

עשיתי גם דדליפט אבל לא צילמתי באסה... דווקא זה הלך לי ממש טוב בדדליפט כי התאמנתי עליו מלא בבית

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מן הסתם הראשון זה אני /:
בתכלס תתחשבו זאתי הפעם הראשונה שאני עושה סקוואט חופשי.
חחח היינו צריכים לצלם את כול החדר כושר שיראו תגודל שיבינו אותנו לפחות 😃
ולמה לא העלתה תבנץ שצילמתי?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ליצן חלבון מתי תקרא את הספר, הראשון עושה יחסית בסדר תוסיף משקל.
חח אין לי כוח ליקרוא ספר חח... אוליי תגיד מה צריך לשפר בסקוואט חח...

חח מאור הבנץ' היה גרוע ... כיאילו החזקתי אחד פה ואחד פה לא זוכר חח

הסקוואט של הבחור עם הצהוב די טוב חוץ מזה שהוא לא משתמש בהיפ דרייב... חפש סירטון של ריפטו על היפ דרייב.. תלמד מה זה ותתחיל להוסיף משקל למוט.

הסקוואט שלך לא טוב, אתה לא שובר מקביל, וזה נראה שברגע שאתה כן מנסה לרדת יותר אז הגב שלך מתעגל והחזה קורס... אני לא יודע אם זה כי אתה לא עושה נכון או מבעיית גמישות.. יכול להיות שגם וגם..

ממליץ לך לקרוא את הספר, או לראות את הדיוידי ולעבוד על squat strech (חפש ביוטיוב).

פרס נראה בסדר ממה שרואים.
בהצלחה לשניכם

תעלה סרטון שמראה איך משתמשים בהיפ דרייב בבקשה, אני לא יודע איך להגיע לריפטו הזה.
ואתה בטוח שאני עושה טוב ? אני רואה ראיתי שהגב מתעגל למטה מה עושים עם זה? וגם אני יורד מספיק ונשען אחורה מספיק? ברכיים גולשות משו?

נערך לאחרונה:
אצל שניכם המוט נראה גבוה (על הטרפזים או איפשהו בין לבין), ושניכם צריכים ליישר את הידיים ככה שהמשקל יהיה על הגב ולא על הידיים. בנדר, תחליף מכנס ותתחיל לשבור מקביל, זה נראה שמרכז הכובד מטייל אצלך על כל כף הרגל, תקפיד לשמור אותו על העקבים. תקראו את SS, זה לא תפקידנו להאכיל אתכם בכפית, המטרה כאן היא לעזור לתקן טעויות של אנשים שיודעים איך סקוואט אמור להיראות אבל מתקשים בביצוע.

הנה מאור.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תעלה סרטון שמראה איך משתמשים בהיפ דרייב בבקשה, אני לא יודע איך להגיע לריפטו הזה.
ואתה בטוח שאני עושה טוב ? אני רואה ראיתי שהגב מתעגל למטה מה עושים עם זה? וגם אני יורד מספיק ונשען אחורה מספיק? ברכיים גולשות משו?

אין לי כוח להעלות סרטון פשוט תרשום ביוטיוב
fixing the hip drive
בקשר לגב שמתעגל למטה קוראים לזה butt wink זו בעיה ידועה
חפש על זה בגוגל... תנסה גם לעשות את הsquat strech שאמרתי, זה יכול לעזור...

הברכיים גולשות קצת אבל לא נוראי... אני מאמין שברגע שתתרגל את התנועה יותר הגמישות שלך תשתפר והן יגלשו פחות.. תנסה לתרגיל את התנועה של להתיישב אחורה..
גם תקפיד לקרב את השכמות שאתה תופס את המוט.. זה יעזור לך להחזיק גב
הירידה נראית מספיק עמוקה..
בקיצור תקראו שניכם את הפרק בSS יעזור מאוד, יש גם דיוידי שמאוד עוזר...

אתה צריך לעלות עם היישבן, ולהגיע לנקודה שבה אתה מתחיל להעלות גם את הטורסו
וזה הולך ממש מהר, שלא תגיע למצב בו אתה עושה גודמורנינג.
כלומר לרדת איך שאתה יורד עכשיו, ובעלייה אתה לא אמור לעלות את היישבן ואת הכתפיים ביחד,
אלא להתחיל את העלייה עם היישבן ולהמשיך בשילוב עלייה גם של הכתפיים עד שאתה נועל..
אם לא הבנת תחפש rippetoe hip drive ביוטיוב.

אצל שניכם המוט נראה גבוה (על הטרפזים או איפשהו בין לבין), ושניכם צריכים ליישר את הידיים ככה שהמשקל יהיה על הגב ולא על הידיים. בנדר, תחליף מכנס ותתחיל לשבור מקביל, זה נראה שמרכז הכובד מטייל אצלך על כל כף הרגל, תקפיד לשמור אותו על העקבים. תקראו את SS, זה לא תפקידנו להאכיל אתכם בכפית, המטרה כאן היא לעזור לתקן טעויות של אנשים שיודעים איך סקוואט אמור להיראות אבל מתקשים בביצוע.

YouTube- Mark Rippetoe: Fixing the Squat: Hip Drive

הנה מאור.

הורדתי את המוט כמה שאפשר הרגשתי שאם אני מוריד אותו עוד טיפה הוא נופל אחורה.
ומזאת אומרת ליישר ידדיים לא הבנתי כ"כ.
ותודה על זה שאתה עוזר לנו לתקן את הטעיות 😃

---------- התגובה התווספה ב 23:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:55 ----------

הראשון עושה HB?
ניראה כמו מנח של LB עם מוט גבוה.

שו HB?

אתה צריך לעלות עם היישבן, ולהגיע לנקודה שבה אתה מתחיל להעלות גם את הטורסו
וזה הולך ממש מהר, שלא תגיע למצב בו אתה עושה גודמורנינג.
כלומר לרדת איך שאתה יורד עכשיו, ובעלייה אתה לא אמור לעלות את היישבן ואת הכתפיים ביחד,
אלא להתחיל את העלייה עם היישבן ולהמשיך בשילוב עלייה גם של הכתפיים עד שאתה נועל..
אם לא הבנת תחפש rippetoe hip drive ביוטיוב.

מה שהסברתה עשיו זה היפ דרייב ?
עם כן עכשיו זה כבר הרבה יותר ברור לי למה הם מתכוונים וזה בדיוק ככה בסרטון.
ומה איתך אתה עושה כבר סקוואט ודדליפט?

בוא אני אעשה לך סדר מאור, יש שלושה סוגי סקוואט עיקריים, low bar, high bar, & front squat.

Squat_Bar_Placement.jpg

LOW BAR בצד ימין, שזה מה שעושים בSS, בלאו באר ממקמים את המוט על הדלתא האחורית מתחת לעצם החדה של השכמה, בהיי באר ממקמים אותו על הטרפזים. מה שאתה מתאר (שהרגשת שהוא כמעט נופל) נובע מזה שלא הכנת את הגוף לתפוס את המוט מלכתחילה. סדר הפעולות הוא כזה, אתה שם את הידיים על המוט, מחזיק את פרק כף היד ישר (כאילו אתה נותן למישהו אגרוף רק בלי לעשות אגרוף) נכנס מתחתיו עם הגב וממקם אותו במצב לואו באר תוך כדי שאתה מוציא חזה ומרים את המרפקים אחורה, המצב הזה אמור להישמר לאורך כל הסקוואט, ככה פלג הגוף העליון מכווץ ויש למוט מקום טוב לשבת בו.

הבנתי , תודה על ההסבר המפורט 😃
ויום ראשון אני בטוח יעשה סקוואט אני יצלם וישתמש בכול מה שלמדתי.

מה שהסברתה עשיו זה היפ דרייב ?
עם כן עכשיו זה כבר הרבה יותר ברור לי למה הם מתכוונים וזה בדיוק ככה בסרטון.
ומה איתך אתה עושה כבר סקוואט ודדליפט?

YEA RIGHT
אתה אומר שהמכון שלך קטן, אתה באמת צריך לראות איזה קטן המכון הזה(THE FUCK יותר קטן מזה ?) כן כן!
אני מסיים עוד פחות מחודש, ואז אני עובר מכון בעזרת ה'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית