הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הפרדת אימון משקולות מריצה

wprwuyqjnkfhd

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
שלום חברים,
לאחרונה התחלתי להתאמן במטרה לרדת במשקל , להוריד אחוזי שומן.
מבנה האימונים FBW למתחילים, 50-60 דק' + ריצה לאחר אימון כ 30 דק', 3 פעמים בשבוע.
האם יש בעיה בהפרדת אימונים - אימון FBW בזמן מסוים ביום ובאחר ריצה? ובהפרדת ימים ?

והמלצה לחדר כושר באזור חיפה - לאחרונה נהיה עמוס מדי בחדר כושר בשעות העומס (בצורה מוגזמת) ,אולי כי זה חדר כושר LOWCOST.
יש המלצה לחדר כושר שבו לא מחכים למכשירים באזור חיפה, גם בשעות הערב 17:00-20:00 ?

אנשים פה העידו שזה כן מגיע קצת על חשבון השני במקרים מסוימים. השאלה היא האם זה כזה משנה לך.
תנהל עומסים כמו שצריך, תן דגש על מה שיותר חשוב אם יש כזה ותשתדל לראות התקדמות למרות שילובים.

אני אישית רץ כשאני רץ, מבלי לחשוב על זה יותר מדי(העיקר לא מיד לפני אימון משקולות שיותר חשוב לי).
מטרה: כושר, כלי לחיים, נפש

מה המשקל והגובה , כמה אתה רוצה לרדת ? אני חושב שיש בזה תועלת רבה לעשות ריצה אחרי אימון כושר כשהגוף מותש ואין לו הרבה אנרגיה , השאלה אם זה משהו שאתה מסוגל לו .

וודאי שאתה תראה גם תוצאות אם תרוץ לא באותו יום , הכל שאלה של נוחות .

זו שאלה שחוזרת כאן בערך כל יומיים.
1. לא חייב לרוץ כדי לרדת במשקל.
2. אימוני כח וריצה באים אחד על חשבון השני בהתקדמות.
3. אם יש לך אפשרות עדיף להפריד בימים בין האימונים לטובת התאוששות. אם לא אז האימון שתבצע קודם הוא זה שאתה נותן לו עדיפות.

• פותח/ת השרשור
אנשים פה העידו שזה כן מגיע קצת על חשבון השני במקרים מסוימים. השאלה היא האם זה כזה משנה לך.
תנהל עומסים כמו שצריך, תן דגש על מה שיותר חשוב אם יש כזה ותשתדל לראות התקדמות למרות שילובים.

אני אישית רץ כשאני רץ, מבלי לחשוב על זה יותר מדי(העיקר לא מיד לפני אימון משקולות שיותר חשוב לי).
מטרה: כושר, כלי לחיים, נפש

נשמע כמו גישה מעולה באופן כללי!

מה המשקל והגובה , כמה אתה רוצה לרדת ? אני חושב שיש בזה תועלת רבה לעשות ריצה אחרי אימון כושר כשהגוף מותש ואין לו הרבה אנרגיה , השאלה אם זה משהו שאתה מסוגל לו .

וודאי שאתה תראה גם תוצאות אם תרוץ לא באותו יום , הכל שאלה של נוחות .

בתהליך ירידה קשוח מאוד , ממשקל 100 , גובה 1.75 , 30% שומן.
נקודת התחלה - 105.
המטרה - להגיע לאזור 20% אחוז שומן, ובכושר נחמד - הכוונה עם כמה שפחות שריר מפורק, והרגשה כללית של כושר .
אין בעיה עם ריצה לאחר אימון, הבעיה העיקרית זה שלא תמיד מסתדר בשל אילוצי זמן (ומשתדל לא להגיע למצב של התשת יתר מכשלונות קודמים ) .

תודה חבר !

זו שאלה שחוזרת כאן בערך כל יומיים.
1. לא חייב לרוץ כדי לרדת במשקל.
2. אימוני כח וריצה באים אחד על חשבון השני בהתקדמות.
3. אם יש לך אפשרות עדיף להפריד בימים בין האימונים לטובת התאוששות. אם לא אז האימון שתבצע קודם הוא זה שאתה נותן לו עדיפות.

מועיל, תודה על הטיפ .

אולי תשקול לעשות אימון בקצב גבוהה , לנסות לשלב סופר סטים שיקצרו את האימון , 45 דק אימון 5-10 דק הליכה התאוששות , לאט לאט לעלות קצב ולעשות עוד 20 דק ריצה . (45 כח , 30 דק אירובי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית