הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים עבור בודי בילדינג

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
איך אתם מסבירים את זה שרוב הבודי-בילדרים, בוחרים להתאמן באופן גורף בתוכנית.
ABCD/E

ושוללים בתוקף
תוכניות כמו AB/C פעמיים בשבוע
או FBW

אתה רואה את התוכניות שלהם אחרי שהם מתאמנים 10 שנים אם לא יותר ושלא נדבר על חומרים שהם מכניסים לגוף ..

זה כמו שתגיד למישהו שרק התחיל לרוץ ובקושי סוגר 5 דק ריצה בקצב איך אתה מסביר את זה שכל האצנים רצים 15 ק"מ ביום ?

מוכח כי תדירות עבודה גבוה יותר בשבוע על קבוצות שריר תורמת לגדילה

הנה תכנית fbw אבל 5 פעמים בשבוע

רוב הבילדרים שאני מכיר מהיוטיוב ממליצים על ppl, אבל אף אחד לא ממליץ תכנית של פחות מלפחות פעמיים בשבוע לכל שריר.

אתה רואה את התוכניות שלהם אחרי שהם מתאמנים 10 שנים אם לא יותר ושלא נדבר על חומרים שהם מכניסים לגוף ..

זה כמו שתגיד למישהו שרק התחיל לרוץ ובקושי סוגר 5 דק ריצה בקצב איך אתה מסביר את זה שכל האצנים רצים 15 ק"מ ביום ?
זה לא כל כך קשור, בסוף עם כל החומרים עדיין צריך להתאמן כמה שיותר יעיל

איך אתם מסבירים את זה שרוב הבודי-בילדרים, בוחרים להתאמן באופן גורף בתוכנית.
ABCD/E

ושוללים בתוקף
תוכניות כמו AB/C פעמיים בשבוע
או FBW

לא יודע אם זה הרוב...

בכל מקרה רוב הבודיבילדרים עובדים נורא קרוב לכשל ככה שלפעמים אימון AB/FBW לא מתאים לתכנון עומסים.

האמת מי שאני מכיר שממליצים לעבוד ככה הם מפתחי גוף מקצועיים
אני חושב שהעיקרון העומד מאחורי זה זה שהם נותנים מקסימום נפח לשריר מסויים ואז יש לשריר שבוע להתאושש

*לא בטוח שזה נכון*- שמעתי ממפתח גוף בארץ שהם מעדיפים לעבןד ככה בגלל שבסייקל הסינתזת חלבונים גדולה וארוכה יותר וככה השריר גדל במנוחה ארוכה ובזמן הזה אפשר לעבוד על שאר השרירים

למתאמן הממוצע זה בכלל לא רולוונטי וההמלצה היום היא לעבוד על שריר לפחות פעמיים בשבוע עם מספיק מנוחה(48-72) שעות לפחות כדי למקסם בניית שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית