הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת עצימות עבור העלאת נפח

• פותח/ת השרשור waynow
  • פורסם בתאריך

waynow

משתמש מתחיל
85
9
נק' מוניטין:
9
85
9
היי,
בגדול עושה לסירוגין 3 פעמים בשבוע. אימון כבד של 5 חזרות (סקוואט,בנץ,פרס,דד ליפט,מתח) אימון קל סביב 10 חזרות ל4 סטים(לג פרס,בנץ,פרס,פולי עליון).
עבור העלאת מסת שריר נכון יהיה לשקול את האופציה להורדה קבועה של האימון הכבד לפעם בשבוע?
ככה אעשה פעמיים בשבוע קבוע את האימון הקל שהוא עם יותר נפח מבלי להאריך את הזמן שאני נמצא בחדר כושר.
את הכבד אעשה במוצ"ש - היתרון שהוא יקרה אחרי יומיים מנוחה ולא יום.

• פותח/ת השרשור
יש תוכנית FBW כאן באתר כמעט זהה למה שרשמתי לג פרס.בנץ.פולי.פרס.ידיים.

השוני שרק אימון אחד אני משאיר חזרות מעטות וכבדות ותרגילים מעט שונים.
סקוואט דד ליפט פרס בנץ מתח ידיים.

האימון הכבד זה אימון שאני אוהב.לא הייתי רוצה לוותר לגמרי.

לפי התגובות שלכם זה כאילו אני לגמרי לא בכיוון...

לא הבנתי מה בדיוק המטרה שלך, גוף או כוח? אם גוף לדעתי תוריד את האימון הכבד לגמרי ותעבור לתוכנית שממוקדת באדיבילדינג. אם אתה אוהב לשלב אימונים כבדים בתוכנית שלך הייתי ממליץ לעשות משהו כמו 5/3/1 של באדיבילדינג כמו boring but big.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש מטרת על אחת.
רוצה לעלות קצת במסת שריר וקצת להוריד באחוזי שומן.
זה יותר מורכב מזה כי אני בן 44 עוד רגע וחשוב לי להרגיש פיזית טוב ולכן לדוגמא עושה יוגה אחת לשבוע (ואין לזה ערך מבחינת מסת שריר) ומתעקש להמשיך לבצע סקוואט מדי פעם כי ביותר מדי מקומות רשום שזה חשוב מצד הפיזיות הכללית של הגוף שיווי משקל וכו'.

סהכ השאלה היא האם הורדה של אימון כבד בשבוע תהיה חיובית מצד מסת שריר כי הנפח יעלה.

התוכנית שתיארתי כאן זהה לתוכנית שמוצגת באתר זה למעט שינוי קל וגיוון קל.

מגוון בין לג פרס לסקוואט .
יש דד ליפט שירד לפעם בשבוע.
אימון אחד שיתבצע במשקלים כבדים של 5 חזרות כי אוהב את ההרגשה ומרגיש שעברתי דרך (כרגע 115 קילו בנץ ל5 חזרות ומרגיש מעולה עם זה).
גמיש מחשבתית יכול למשל לעלות את החזרות מ5 ל6 באימון הכבד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית