אסייגשלום
דרלינג, אני אןכל כלחיים שלי, עם הסנדוויצ׳ים שיש בבית ספר שלי גם בעד שלום אתה לא תתקרב לשם
ךא בררן בכלל (בכלל לגמרי)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אסייגשלום
דרלינג, אני אןכל כלחיים שלי, עם הסנדוויצ׳ים שיש בבית ספר שלי גם בעד שלום אתה לא תתקרב לשם
כנראה שגם אני אקנה את זה בקרוב, רק צריכה לגרור את עצמי לאיזו חנות קריסטלים בתל אביבנכון שהוא האבן הכי מגניב ויפה.
יאווו, אני לא לבד.
נלר, אני לא חושבת שאתה מבין את חומרת המצבדרלינג, אני אןכל כל
ךא בררן בכלל (בכלל לגמרי)
אני יודע, פשוט בדרכ יש להם אופי קשה, אומר על עצמי ועל אריות אחרים שהייתי איתם במסגרות וכאלהוואלה לא,
יש כאלה שממש אוהבים אריות.
מאוד כריסמטיים, מסמר הערב. תמיד מוקפים חברים.
אני פשוט בתור עקרב, מאוד נרתעת מזה.
מכירה גם נשים וגם גברים ארי7ת.בכולם יש את אלמנט הטווס. אצל מי יותר ומי פחות. תמיד מרגישה קטנה לידם ופחות כיף לי.
אם עד התחרות של אולג לא קנית אבן, אביא לך אחד משלי, יש לי תמיד כמה ליתר ביטחון.כנראה שגם אני אקנה את זה בקרוב, רק צריכה לגרור את עצמי לאיזו חנות קריסטלים בתל אביב
נלר, אני לא חושבת שאתה מבין את חומרת המצב
אצטרך לבקש הוכחההו, נלר מבין המון בחומרה.
יש בתחנת מרכזית תאבתל אביב
כמדומני שהוא לא מבין בכלום, נלר מבין המון בחומרה
אני יודע, פשוט בדרכ יש להם אופי קשה, אומר על עצמי ועל אריות אחרים שהייתי איתם במסגרות וכאלה
הוא יותר עקרב משנינו.הו, נלר מבין המון בחומרה.
אתה מוכן לענות לי בווצאפ יא תחת עם רגליים?
פעם אחת ויחידה הייתי שם, מעדיפה למות ולא לחזוריש בתחנת מרכזית תא
וואלה לא,
יש כאלה שממש אוהבים אריות.
מאוד כריסמטיים, מסמר הערב. תמיד מוקפים חברים.
אני פשוט בתור עקרב, מאוד נרתעת מזה.
מכירה גם נשים וגם גברים ארי7ת.בכולם יש את אלמנט הטווס. אצל מי יותר ומי פחות. תמיד מרגישה קטנה לידם ופחות כיף לי.
אתה מוכן לענות לי בווצאפ יא תחת עם רגליים?
היראו הוזהרתם .
לא פספסת כלוםפעם אחת ויחידה הייתי שם, מעדיפה למות ולא לחזור
אני גם תחת עם ראש.אתה מוכן לענות לי בווצאפ יא תחת עם רגליים?
ידעתי!
אם מישהו אומר להם מה לעשות סימן שהוא אוהב לשלוט לא .. ? לא יודע איך מוסיפים לתגובה מקודם אבל מחזק .. היראו הוזהרתםהם אוהבים לשלוט, ושונאים כשאומרים להם מה לעשות.
.
זה כמו להטיל קובייה ולנחש את הספרה.ידעתי!
אני לא בוחר צד במלחמה הזאת ביניכם@frozen תטיף בשמי