הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איתריום.

Strongstone

משתמש פעיל
394
300
נק' מוניטין:
407
394
300
אהלן. אני כבר כמה חודשים חושב להשקיע באיתריום אבל לא בטוח אם באמת כדאי להשקיע בו לטווח הארוך. בזמן האחרון האיתריום רק עולה (אומנם לאט אבל עולה). כרגע הוא עומד על כמעט 2500$. יש פה מישהו שאולי השקיעה ויש לו המלצה?
תודה.

כמו הביטקוין, יגידו לך לא לא לא, אבל כנראה שבעוד 15 שנה, אולי אפילו הרבה פחות, זה יהיה מטבע לגיטימי אפילו בתור צדקה להומלסים...
אני לא יודע באיזה קונסטלציה, והאם זה יהיה דווקא ביטקוין או איתריום, אבל לדעתי זה מה שיהיה

• פותח/ת השרשור
כמו הביטקוין, יגידו לך לא לא לא, אבל כנראה שבעוד 15 שנה, אולי אפילו הרבה פחות, זה יהיה מטבע לגיטימי אפילו בתור צדקה להומלסים...
אני לא יודע באיזה קונסטלציה, והאם זה יהיה דווקא ביטקוין או איתריום, אבל לדעתי זה מה שיהיה
בדיוק מה שאני חשבתי. אבל שוב, אני לא יודע אם איתריום שווה לטווח הרחוק כי הרי המטרה שלו אחרת מהביטקוין.

• פותח/ת השרשור
שתהיה לך סיבה להשקיע בו ולא ״כי הוא כל הזמן עולה״ אז תחשוב על זה.
מדובר בתחום ספקולטיבי ולא מתאים לכל אחד.
אני לא משקיע בו כי הוא כל הזמן עולה. אני רוצה להשקיע בו כי יש לו פוטנציאל. דרך אגב, הוא לא תמיד עולה. היום משל הייתה ירידה, אומנם לא גדולה אבל כן הייתה ירידה. הסיבה שאני רוצה להשקיע היא שלמטבעות הללו יש פוטנציאל גדול בעתיד. אני מודע לסכנות ואני יודע שזה תחום שיכול לרסק אותי - בגלל זה אני רוצה להתחיל בסכום לא מטורף ולראות איך מתקדם. פשוט רציתי לשמוע אם יש כאן מישהו שמתעסק בזה.

שתהיה לך סיבה להשקיע בו ולא ״כי הוא כל הזמן עולה״ אז תחשוב על זה.
מדובר בתחום ספקולטיבי ולא מתאים לכל אחד.

עד שהוא יחשוב על זה כנראה שזה כבר לא יתאים לו...
ביטקוין ב2016 (לא לפני הרבה זמן) היה שווה 5 אלף, היום 200 אלף (בשקלים)

איזה ״סיבה״ הוא צריך בשביל להשקיע? אשמח אם תתן מהי סיבה טובה לדעתך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

אני זוכר שהיה דיון שלם פה בפורום על הביטקוין. הרבה רצו להשקיע בו כולל אני. היום, מי שלקח סיכון ולא פחד ״לקפוץ למים״ ישן על מזרן משטרות. חוץ מזה, האיתריום יציב יחסית. יש גם את הlite coine ששוה 318$ ואולי אקנה 2 מטבעות שלו ומשם נראה איך מתקדם.

היום ה"מטבעות" האלה כבר שווים המון המון כסף. אם ישקיע, הסיכוי שיהיה לו רווח משמעותי כמו אנשים שקנו ביטקוין שזה רק יצא כמעט לא קיים. יכול להיות שיהיה לו רווח קטן. האם זה שווה את זה? אף אחד לא יודע. אני אישית קניתי ב200 שקל(מעט אבל לא כואב לי אם הערך יתחיל לצנוח)

תקרא קצת על ההבדל בין השקעות להימורים ותבין.
אני זוכר שהיה דיון שלם פה בפורום על הביטקוין. הרבה רצו להשקיע בו כולל אני. היום, מי שלקח סיכון ולא פחד ״לקפוץ למים״ ישן על מזרן משטרות. חוץ מזה, האיתריום יציב יחסית. יש גם את הlite coine ששוה 318$ ואולי אקנה 2 מטבעות שלו ומשם נראה איך מתקדם.

כל מי שהחזיק ביטקוין בעליות ולא מכר כנראה עדיין מחזיק בו ככה שהוא יכול לישון על מזרן שטרות רק בתיאוריה, שזה קצת פחות נוח.

• פותח/ת השרשור

כל מי שהחזיק ביטקוין בעליות ולא מכר כנראה עדיין מחזיק בו ככה שהוא יכול לישון על מזרן שטרות רק בתיאוריה, שזה קצת פחות נוח.
לא הבנתי איך זה קשור? יש אנשים שלא באמת חישבו מסלול כשרכשו את הביטקוין וזאת הבעיה שלהם. אבל יש אנשים שהפעילו טיפה את השכל ומכרו וכנראה ישנים בראש שקט.

לא הבנתי איך זה קשור? יש אנשים שלא באמת חישבו מסלול כשרכשו את הביטקוין וזאת הבעיה שלהם. אבל יש אנשים שהפעילו טיפה את השכל ומכרו וכנראה ישנים בראש שקט.

באיזה שער קנו ובאיזה מכרו?
ועכשיו מה? אוכלים את הלב שמכרו ב20 אלף ושווה 60 אלף?

• פותח/ת השרשור
באיזה שער קנו ובאיזה מכרו?
ועכשיו מה? אוכלים את הלב שמכרו ב20 אלף ושווה 60 אלף?
אבל שוב פעם, זאת הבעיה שלהם. ומה לגבי כל אלה שפעלו בחוכמה והתעשרו? הגישה שלך לא נכונה אחי. אפשר להגיד את זה על כל תחום בחיינו. השאלה היא איך אתה מתנהל בכל תחום. משום מה, אתה בוחר להסתכל דווקא על השלילי ועל כל אלה שלכאורה לא יצא להם מזה כלום.

אבל שוב פעם, זאת הבעיה שלהם. ומה לגבי כל אלה שפעלו בחוכמה והתעשרו? הגישה שלך לא נכונה אחי. אפשר להגיד את זה על כל תחום בחיינו. השאלה היא איך אתה מתנהל בכל תחום. משום מה, אתה בוחר להסתכל דווקא על השלילי ועל כל אלה שלכאורה לא יצא להם מזה כלום.

לגמרי, לא הבנתי מה זאת הטענה הזאת שהם אוכלים את הלב שמכרו מוקדם... מה זה רלוונטי למה שאנחנו מדברים.
גם אני לא מבין משום מה

שוב אתה אומר ׳הרבה׳ אבל בעצם לא אומר כלום.
מצד אחד מישהו מתאכזב שהוא מכר מוקדם, מצד שני אם לא היה מוכר הוא היה יכול לישון על מזרן של שטרות רק בתיאוריה?
אז איך הצליח למכור (להפוך לשטרות) אם זה רק בתיאוריה?

יש פה כשל לוגי רציני. תסביר את עצמךֿ בבקשה

גבר מי שהשקיע בביטקוין בלי להבין למה ואיך שיחק בהימורים.
כמו שאתה יודע, בהימורים אתה מנחש לרוב.

מי שמבין במטבעות וכרייה, קנה ביטקוין כי הוא מאמין במוצר וכי הוא באמת מבין מה עומד מאחורי אפשר להגיד
שאולי זה "הימור מושכל", עדיין זה תחום ספקולטיבי שאני לא מבין למה אתה מתעקש לקנות משהו בלי שאתה מבין בכלל מהו.

איך אני מתנהל? אני מושקע בהרבה מקומות כבר שנים, אין לי שום השקעת FOMO, כל דבר עבר מחקר ולמידה מעל ומעבר.
שוב אתה אומר ׳הרבה׳ אבל בעצם לא אומר כלום.
מצד אחד מישהו מתאכזב שהוא מכר מוקדם, מצד שני אם לא היה מוכר הוא היה יכול לישון על מזרן של שטרות רק בתיאוריה?
אז איך הצליח למכור (להפוך לשטרות) אם זה רק בתיאוריה?

יש פה כשל לוגי רציני. תסביר את עצמךֿ בבקשה

כשל לוגי של מה?

מי שלא מבין, שלא יגע - זו דעתי בנושא.

מי שרוצה ללמוד ואז להחליט אם לקנות או לא, אדרבא.

אל תהיה משקיע FOMO ותגיד לי אין לוגיקה בדבריך.

אם הוא מאמין בזה לטווח ארוך כל כך אז מה זה "כבר לא יתאים לו"?

הרי הצפייה היא לעשות כסף לעתיד הרחוק ולא להתעשר שבוע הבא לא?

נערך לאחרונה:
אתה יכול להגיד לי מאיפה יש למטבע ערך של 200 אלף שקל? חוץ מהייפ?

היצע וביקוש.

ההיצע נמוך - הביקוש גבוה - המחיר עולה.

זו בדיוק הסיבה שצריך ללמוד על הנושא לפני שקונים כדי להצטרף לעדר.

• פותח/ת השרשור
גבר מי שהשקיע בביטקוין בלי להבין למה ואיך שיחק בהימורים.
כמו שאתה יודע, בהימורים אתה מנחש לרוב.

מי שמבין במטבעות וכרייה, קנה ביטקוין כי הוא מאמין במוצר וכי הוא באמת מבין מה עומד מאחורי אפשר להגיד
שאולי זה "הימור מושכל", עדיין זה תחום ספקולטיבי שאני לא מבין למה אתה מתעקש לקנות משהו בלי שאתה מבין בכלל מהו.

איך אני מתנהל? אני מושקע בהרבה מקומות כבר שנים, אין לי שום השקעת FOMO, כל דבר עבר מחקר ולמידה מעל ומעבר.

כשל לוגי של מה?

מי שלא מבין, שלא יגע - זו דעתי בנושא.

מי שרוצה ללמוד ואז להחליט אם לקנות או לא, אדרבא.

אל תהיה משקיע FOMO ותגיד לי אין לוגיקה בדבריך.

אם הוא מאמין בזה לטווח ארוך כל כך אז מה זה "כבר לא יתאים לו"?

הרי הצפייה היא לעשות כסף לעתיד הרחוק ולא להתעשר שבוע הבא לא?

מה אני רושם ומה אתה עונה... איך אני משקיע “FOMO” אם אני לא משקיע בכלל כרגע? בישביל זה אני בודק וחוקר ושואל אנשים. ״מתעקש להשקיע במשהו שאתה לא מבין בו״ בחייך, תפעיל טיפה את ההגיון שלך ותפסיק עם המסקנות שווא הללו.

מה אני רושם ומה אתה עונה... איך אני משקיע “FOMO” אם אני לא משקיע בכלל כרגע? בישביל זה אני בודק וחוקר ושואל אנשים. ״מתעקש להשקיע במשהו שאתה לא מבין בו״ בחייך, תפעיל טיפה את ההגיון שלך ותפסיק עם המסקנות שווא הללו.

איך? אתה יודע מה זה משקיע FOMO? זה מישהו שכרגע מתבונן מבחוץ.

תקרא את זה,
"תופעת ה- FOMO מוכרת בעולם ההשקעות בקרב משקיעים מתחילים וספקולנטים. כאשר משקיעים שמים לב כי ערכו של מטבע מסויים או נכס כלשהוא, שהם אינם מושקעים בו, נוסק מעלה בצורה חריגה הם חשים תחושת הפסד או הישארות מאחור אם לא יכנסו להשקעה. משקיעים אלו נכנסים בד"כ להשקעה במועד מאוחר של העלייה ומוצאים עצמם מפסידים חלק מכספי ההשקעה מאחר והנכס איבד מערכו לאחר מכן."

ועכשיו תקרא את זה,

אני כבר כמה חודשים חושב להשקיע באיתריום אבל לא בטוח אם באמת כדאי להשקיע בו לטווח הארוך. בזמן האחרון האיתריום רק עולה (אומנם לאט אבל עולה).

בכיף.
.

ופעם הבאה לעשות שיעורי בית לפני שאתה בא לזלזל בהיגיון של אחרים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך? אתה יודע מה זה משקיע FOMO? זה מישהו שכרגע מתבונן מבחוץ.

תקרא את זה,

ועכשיו תקרא את זה,

בכיף.
.

ופעם הבאה לעשות שיעורי בית לפני שאתה בא לזלזל בהיגיון של אחרים.

גבר, אף אחד לא מזלזל בהגיון שלך זאבל וואללה אכלת תראש בחיי.. שאלתי אם להשקיע במטבע הספציפי הזה ואתה ממשיך לחפור על דברים אחרים לחלוטין. שחרר נשמה

נערך לאחרונה:
גבר, אף אחד לא מזלזל בהגיון שלך זאבל וואללה אכלת תראש בחיי.. שאלתי אם להשקיע במטבע הספציפי הזה ואתה ממשיך לחפור על דברים אחרים לחלוטין. שחרר נשמה
גבר, במקום לתקוף אותו תקבל מה שהוא כותב לך.
זה לא fxp שכל אחד לוקח ללב מה שרושמים. תתבגר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית