איתריום.

• פותח/ת השרשור
גבר, במקום לתקוף אותו תקבל מה שהוא כותב לך.
זה לא fxp שכל אחד לוקח ללב מה שרושמים. תתבגר.

אתם יוצאים? אתה הסנגור שלו? או שסתם משעמם לך? אל תתערב. תודה.
ואני לא ביקשתי שיעורים בהשקעות. שאלתי שאלה ספציפית. הוא לא יודע מה אני יודע ומה לא וכנל גם אני כלפיו. הוא בא בהתנשאות והתחיל להראות כמה ידע יש לו. מזל טוב, אבל עוד פעם, שאלתי שאלה ספציפית, על מטבע ספציפי ולכן אין צורך להתנשאות הזאת ולהראות לכולם למי יש גדול יותר.

אתם יוצאים? אתה הסנגור שלו? או שסתם משעמם לך? אל תתערב. תודה.
ואני לא ביקשתי שיעורים בהשקעות. שאלתי שאלה ספציפית. הוא לא יודע מה אני יודע ומה לא וכנל גם אני כלפיו. הוא בא בהתנשאות והתחיל להראות כמה ידע יש לו. מזל טוב, אבל עוד פעם, שאלתי שאלה ספציפית, על מטבע ספציפי ולכן אין צורך להתנשאות הזאת ולהראות לכולם למי יש גדול יותר.
בהצלחה ילד. מקווה שתתבגר.

עוד קורבן של פלצף המקצוענים בפורום, שאל שאלה ומוציאים אותו ילדה עם קוקיות

המסר של @OA זה בגדול שלא כדאי לך להשקיע אם אתה לא מבין בקונספט של הקריפטו, כי השקעה שהיא רק על בסיס ״פחד מלפספס את המומנטום״ מועדת לפורענות, ושמראש אם אתה מפחד לפספס את המומנטום זה אומר שכבר פיספסת. בנוסף במקרה של ״קריסה״ של הביטקוין לא תזהה מספיק זמן לפני (כי אתה הרי לא מבין כלום) ואז לא תצא בזמן ולא תצליח לצמצם את ההפסדים.

אחרי שהסברנו את זה בצורה קצת יפה (הנה זה אפשרי) אני רק אגיד לך שב2016 היה פה דיון דומה על הביטקוין, לא השתמשו אז בביטוי FOMO אבל הקונצנזוס היה שהביטקוין היא רק בועה שתתפוצץ מתישהו, ומי שלא נכנס מאוחר לו מידי. היום כמה שנים אחריי, אנחנו באותו הפורום (רק לצורך ההשוואה) וה״שווי״ של הביטקוין שילש את עצמו.

אז אם הבועה תתפוצץ או לא, אף אחד לא יודע לומר לך (וזה נכון גם לגבי איטריום) אני רק יודע שאחת הסיבות שהערך של הביטקוין עלה בשנה האחרונה זה כי כמה חברות גדולות התחילו להכיר בו או לאפשר רכישה איתו.

נערך לאחרונה:
המסר של @OA זה בגדול שלא כדאי לך להשקיע אם אתה לא מבין בקונספט של הקריפטו, כי השקעה שהיא רק על בסיס ״פחד מלפספס את המומנטום״ מועדת לפורענות. כלומר שבמקרה של ״קריסה״ של הביטקוין לא תזהה מספיק זמן לפני (כי אתה הרי לא מבין כלום) ואז לא תצא בזמן ולא תצליח לצמצם את ההפסדים.

בסך הכל חיברת את כל ההודעות שלי להודעה אחת.

אין לי שום אינטרס שאנשים פה לא ירוויחו כסף אבל מחליטים לראות בזה התפלספות במקום עזרה להימנע מהפסדים מיותרים.

הלוואי ומישהו היה נכנס בי ומכריח אותי ללמוד כמו שצריך מהיסוד כשהתחלתי לסחור לפני כמה שנים, היה חוסך לי הרבה כסף.

• פותח/ת השרשור
עוד קורבן של פלצף המקצוענים בפורום, שאל שאלה ומוציאים אותו ילדה עם קוקיות

המסר של @OA זה בגדול שלא כדאי לך להשקיע אם אתה לא מבין בקונספט של הקריפטו, כי השקעה שהיא רק על בסיס ״פחד מלפספס את המומנטום״ מועדת לפורענות, ושמראש אם אתה מפחד לפספס את המומנטום זה אומר שכבר פיספסת. בנוסף במקרה של ״קריסה״ של הביטקוין לא תזהה מספיק זמן לפני (כי אתה הרי לא מבין כלום) ואז לא תצא בזמן ולא תצליח לצמצם את ההפסדים.

אחרי שהסברנו את זה בצורה קצת יפה (הנה זה אפשרי) אני רק אגיד לך שב2016 היה פה דיון דומה על הביטקוין, לא השתמשו אז בביטוי FOMO אבל הקונצנזוס היה שהביטקוין היא רק בועה שתתפוצץ מתישהו, ומי שלא נכנס מאוחר לו מידי. היום כמה שנים אחריי, אנחנו באותו הפורום (רק לצורך ההשוואה) וה״שווי״ של הביטקוין שילש את עצמו.

אז אם הבועה תתפוצץ או לא, אף אחד לא יודע לומר לך (וזה נכון גם לגבי איטריום) אני רק יודע שאחת הסיבות שהערך של הביטקוין עלה בשנה האחרונה זה כי כמה חברות גדולות התחילו להכיר בו או לאפשר רכישה איתו.
שמח שנשארו פה אנשים הגיוניים ולא מפלצנים ומתנשאים. רציתי לדעת רק אם יש פה מישהו שהתחיל להשקיע באיתריום כשהוא היה עוד בחיתולים. זה הכל.
תודה על ההסבר וההבנה שלך.
בסך הכל חיברת את כל ההודעות שלי להודעה אחת.

אין לי שום אינטרס שאנשים פה לא ירוויחו כסף אבל מחליטים לראות בזה התפלספות במקום עזרה להימנע מהפסדים מיותרים.

הלוואי ומישהו היה נכנס בי ומכריח אותי ללמוד כמו שצריך מהיסוד כשהתחלתי לסחור לפני כמה שנים, היה חוסך לי הרבה כסף.
לא ברור לי אם יש לך בעיות בהבנת הנקרא או לא.. אני כבר לא יודע איך לרשום את זה. מאיפה אתה יודע מה אני יודע ומה לא? מה למדתי ומה לא? במה אני מבין ובמה לא? שאלתי שאלה ספציפית! מעבר לזה, לא שאלתי שום דבר אחר.
חשבתי אולי יש פה מישהו שהשקיע באיתריום ויכול להגיד לי איך התקדם לו במשך שנים של השקעה. לא ביקשתי שיעורים, לא ״תזהר מזה״ לא “fomo” , לא ״תחשוב לפני שאתה משקיע״ ולא ״הלוואי שמישהו היה נכנס בי״. כולה שאלה ספציפית, מה לא ברור לא הבנתי?!

שמח שנשארו פה אנשים הגיוניים ולא מפלצנים ומתנשאים. רציתי לדעת רק אם יש פה מישהו שהתחיל להשקיע באיתריום כשהוא היה עוד בחיתולים. זה הכל.

בכיף גבר. לא יודע לגבי איטריום, אז מקווה שיעזרו לך אחרים.משהו שכדאי לקחת בחשבון: מבחינת זיהום ובזבוז משאבים, ביטקוין לא יעיל בכלל. ומזהם מאוד ביחס לפתרונות קריפטו אחרים. עכשיו בגלל שהיום העולם הולך לכיוון של אנרגיה ירוקה והמודעות עולה, אני לא יודע אם לביטקוין מצפה עתיד ורוד בטווח הרחוק. אולי אפילו יאסרו להישתמש בו אבל אם הוא יהיה מספיק נפוץ אז אולי יתגמלו על זה. יש אלטרנטיבות אחרות טובות יותר אבל הן לא בקונצנזוס כמו ביטקוין. איטריום פחות סובל מהבעיות האלה למיטב ידיעתי, לכן שווה לשים עין כי אולי הוא הבא בתור. כך או כך לא הייתי שם על זה את כל הקופה.

לא ברור לי אם יש לך בעיות בהבנת הנקרא או לא.. אני כבר לא יודע איך לרשום את זה. מאיפה אתה יודע מה אני יודע ומה לא? מה למדתי ומה לא? במה אני מבין ובמה לא? שאלתי שאלה ספציפית! מעבר לזה, לא שאלתי שום דבר אחר.
חשבתי אולי יש פה מישהו שהשקיע באיתריום ויכול להגיד לי איך התקדם לו במשך שנים של השקעה. לא ביקשתי שיעורים, לא ״תזהר מזה״ לא “fomo” , לא ״תחשוב לפני שאתה משקיע״ ולא ״הלוואי שמישהו היה נכנס בי״. כולה שאלה ספציפית, מה לא ברור לא הבנתי?!
ציפרלקס זריז.

בהצלחה.

מי שמבין במטבעות וכרייה, קנה ביטקוין כי הוא מאמין במוצר וכי הוא באמת מבין מה עומד מאחורי אפשר להגיד
שאולי זה "הימור מושכל", עדיין זה תחום ספקולטיבי שאני לא מבין למה אתה מתעקש לקנות משהו בלי שאתה מבין בכלל מהו.
שום מושכל רק הימור

שתסביר לי למה דוג' קוין עלה ב600% וההבדל בינו לבין BTC יהיה אפשר להגיד שזה לא הימור
אני זוכר שהיה דיון שלם פה בפורום על הביטקוין. הרבה רצו להשקיע בו כולל אני. היום, מי שלקח סיכון ולא פחד ״לקפוץ למים״ ישן על מזרן משטרות. חוץ מזה, האיתריום יציב יחסית. יש גם את הlite coine ששוה 318$ ואולי אקנה 2 מטבעות שלו ומשם נראה איך מתקדם.

בספק שהדיון היה הביטקויין היה 20K$ אחר כך צנח ל6 *כל* מי שקנה שתק כמו דג ברגע שאחרי חודשים זה לא זז ורק המשיך לרדת כנראה גם יצאו כי אין שום סיבה שהBTC יעלה
חושבים שאתם גאונים גדולים לכו תקנו אבל תקנו על הדרך DOGECOIN כי רק השבוע הוא עלה ב600% TO THE MOON DIAMOND HANDS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית