כבר שנים שיש לי קוצר ראייה די נוראי (ללא צילינדר ב"ה,) מה שכובל אותי למשקפיים שלי 24/7. בלעדיהן אני רואה רק כתמים חח 🥷
ברוך השם אף פעם זה לא הפריע לי במיוחד, אבל לאחרונה זה מתחיל להטריד את מחשבתי.
אם נניח אשים את המשקפיים במקום כלשהו ולרגע אשכח איפה, או שהן יפלו לי, או יעופו או ישברו - הלך עלי.
הבנתי שיש דרכים טבעיות לשפר את הראייה ע"י תרגילי עיניים: להסתכל לצדדים, למעלה למטה, קרוב רחוק וכו'...
אנשים שאני מכירה סיפרו לי שהם מכירים אנשים שמכירים אנשים שזה עזר להם.
וגם ראיתי כלמני סרטונים ביוטיוב של אנשים שזה עזר להם ועכשיו הם רואים 6:6.
אני ממש רוצה להאמין בזה, אבל נותרה בי סקפטיות מסוימת....
האם יצא לכם לשמוע על השיטה? אתם מכירים אישית מישהו שעשה תרגילים שכאלה וזה עזר לו?
חושבת אולי לחפש מחקרים או מאמרים שעוסקים בזה ולבדוק האם יש בזה מן האמת או שזו חרטטת לפנים.
לפרוטוקול, אני בשום פנים ואופן לא מתכוונת לעשות ניתוח לייזר, ולא שום ניתוח פולשני או לא פולשני, שום שיוף קרנית שום החדרת עדשה וכיוצא בזה.
ברוך השם אף פעם זה לא הפריע לי במיוחד, אבל לאחרונה זה מתחיל להטריד את מחשבתי.
אם נניח אשים את המשקפיים במקום כלשהו ולרגע אשכח איפה, או שהן יפלו לי, או יעופו או ישברו - הלך עלי.
הבנתי שיש דרכים טבעיות לשפר את הראייה ע"י תרגילי עיניים: להסתכל לצדדים, למעלה למטה, קרוב רחוק וכו'...
אנשים שאני מכירה סיפרו לי שהם מכירים אנשים שמכירים אנשים שזה עזר להם.
וגם ראיתי כלמני סרטונים ביוטיוב של אנשים שזה עזר להם ועכשיו הם רואים 6:6.
אני ממש רוצה להאמין בזה, אבל נותרה בי סקפטיות מסוימת....
האם יצא לכם לשמוע על השיטה? אתם מכירים אישית מישהו שעשה תרגילים שכאלה וזה עזר לו?
חושבת אולי לחפש מחקרים או מאמרים שעוסקים בזה ולבדוק האם יש בזה מן האמת או שזו חרטטת לפנים.
לפרוטוקול, אני בשום פנים ואופן לא מתכוונת לעשות ניתוח לייזר, ולא שום ניתוח פולשני או לא פולשני, שום שיוף קרנית שום החדרת עדשה וכיוצא בזה.