הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לדעת שהטסט באיכות טובה או לא

tormenta

משתמש מתחיל
130
11
נק' מוניטין:
34
130
11
אני נמצא כרגע במדינה במרכז אמריקה לתקופה בגלל עבודה, יש פה רק שני סוגי טסט שאנשים משיגים אבל בכללי לא מוכרים בעולם.
ניסיתי את שניהם וחושד מהם שהאיכות לא טובה, מרגיש שיש ריכוז גבוה של מים מאשר שמן וגם הרגשה כללית בגוף שלא משפיע.
האם יש דרך לבדוק את זה?

אפשר לשלוח לבדיקת מעבדה - יעלה כמה שיעלה. אבל יגידו לך במדויק כמה טסט יש לך בכל סיסי.
אפשר לעשות בדיקת דם ולבדוק כמה עלה ואם אתה מעל הטבעי שלך כי יש מצב שאתה מזריק סתם שמן אם אולי 20% חומר פעיל גם זה קרה לאנשים.
בגדול אין דבר כזה "מוכרים פה רק 2 סוגים של טסט" לא בדקת ולא חיפשת כמו שצריך. אבל אני יודע באיזור אמריקה מוכרים הרבה זבל שמגיע ממקסיקו.
תנסה להגיע לדילר אמין במיוחד שהשם שלו הולך לפניו יש להם סחורה שאפשר להשיג של חברה כלשהיא בעל שם עולמי אם קודים לבדיקת זיוף ומוצרים שנראים ברמה גבוהה. אתה יכול גם לבקש טסט סיפיונאט רפואי גם קיים שם.

מרגיש שיש ריכוז גבוה של מים מאשר שמן

ראית פעם איך נראה מים שמעורבבים עם שמן... חחחח
אין סיכוי.

בדיקות מעבדה לא תעשה כיו שרשם הבחור מעלי מן הסתם.

בבדיקות דם לא תוכל לגלות עם יש לך בגוף 500 טסט שבועי או 300 .... אז זה גם ירד מהפרק.

אין לך מה לעשות יותר מידי. אלא פשוט להמשיך ולראות מה יהיה, מקסים תעלה מינון.
בד"כ לא מזייפים טסט אננט.

חוץ מזה תתייעץ עם אלו שלוקחים אותו, לא עם המוכרים אלא אם המשתמשים.
ככך תקבל חוות דעת אובייקטיבית פחות או יותר.

ואם כבר בא לך לחשוב מחוץ לקופסה תנסה ללכת לבתי מרקחת ולקנות רפואי , תנסה לשחד את הרוקח - מרכז אמריקה אחרי הכל.

אגב תנסה לחקור ברשת על החומרים שמוכרים לך בטוח יש ביקורות

אני נמצא כרגע במדינה במרכז אמריקה לתקופה בגלל עבודה, יש פה רק שני סוגי טסט שאנשים משיגים אבל בכללי לא מוכרים בעולם.
ניסיתי את שניהם וחושד מהם שהאיכות לא טובה, מרגיש שיש ריכוז גבוה של מים מאשר שמן וגם הרגשה כללית בגוף שלא משפיע.
האם יש דרך לבדוק את זה?
מה שם החברות שאתה לוקח? תמונות?

• פותח/ת השרשור
ראית פעם איך נראה מים שמעורבבים עם שמן... חחחח
אין סיכוי.

בדיקות מעבדה לא תעשה כיו שרשם הבחור מעלי מן הסתם.

בבדיקות דם לא תוכל לגלות עם יש לך בגוף 500 טסט שבועי או 300 .... אז זה גם ירד מהפרק.

אין לך מה לעשות יותר מידי. אלא פשוט להמשיך ולראות מה יהיה, מקסים תעלה מינון.
בד"כ לא מזייפים טסט אננט.

חוץ מזה תתייעץ עם אלו שלוקחים אותו, לא עם המוכרים אלא אם המשתמשים.
ככך תקבל חוות דעת אובייקטיבית פחות או יותר.

ואם כבר בא לך לחשוב מחוץ לקופסה תנסה ללכת לבתי מרקחת ולקנות רפואי , תנסה לשחד את הרוקח - מרכז אמריקה אחרי הכל.

אגב תנסה לחקור ברשת על החומרים שמוכרים לך בטוח יש ביקורות

תאמין לי שלא צריך לשחד פה בשביל לקנות טסט, לא צריך מרשם פשוט הולכים וקונים הבעיה שאין במלאי טסט כבר הרבה זמן לכן לא משאיר לי ברירה לקנות מה שזמין פה ומה שזמין זה רק שתי חברות וזהו.
מה שם החברות שאתה לוקח? תמונות?

emience labs

קבצים מצורפים

• download.jpg
    download.jpg
    KB 6 · צפיות: 44
תאמין לי שלא צריך לשחד פה בשביל לקנות טסט, לא צריך מרשם פשוט הולכים וקונים הבעיה שאין במלאי טסט כבר הרבה זמן לכן לא משאיר לי ברירה לקנות מה שזמין פה ומה שזמין זה רק שתי חברות וזהו.

emience labs
לפי ניסוח השאלה..."יותר מים משמן" לא בטוח שאתה מבין גדול בתחום...
מה המינון שאתה לוקח?
לאיזה מטרות?
כמה זמן אתה לוקח ומה אתה מצפה להרגיש?
האם התנסית בעבר עם ברנד אחר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית