הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית abc

• פותח/ת השרשור theyrd
  • פורסם בתאריך

theyrd

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אני יכול לעשות abxcabx?
X מנוחה
A חזה ואחורי
B גב וקדמי
C כתפיים ורגליים

וצריך עזרה לגבי התוכנית עצמה.

כבודו יכול גם להתאמן A בוקר B צהריים C ערב . השאלה מה התועלת .

מה המטרה שלך ? מה הרקע אימונים ? תוכנית כזאת אמורה להיות למתאמן קצת מתקדם , לפי השאלות לא עושה רושם שאתה שם או שאולי לא התנסחת נכון .

• פותח/ת השרשור
כבודו יכול גם להתאמן A בוקר B צהריים C ערב . השאלה מה התועלת .

מה המטרה שלך ? מה הרקע אימונים ? תוכנית כזאת אמורה להיות למתאמן קצת מתקדם , לפי השאלות לא עושה רושם שאתה שם או שאולי לא התנסחת נכון .

1. אני מתאמן בבית עם משקולות ומוט.
2. עשיתי לפני התוכנית הרבה אימוני גוף והייתי תקופה במכון של ab אבל הזנחתי אותה( מתאמן בבית).
3. המטרה שלי היא מסה אך לא להשמין כמו מגעיל אלא סבבה.
4.אוכל מה שבאלי אך לא משתגע עם האוכל.

זהו בעיקרון.

יש לך כלוב בבית ספה ומוט ? כמה המשוקלות שלך ?
כמה אתה שוקל מה הגובה ?
אתה יכול לבנות תוכנית ביתית אם יותר נוח לך בבית במידה ויש מוט ספה ומשקולות אבל אני לא חושב אחרי התיאור שרשמת פה שיש סיבה לעשות ABC .

• פותח/ת השרשור
יש לך כלוב בבית ספה ומוט ? כמה המשוקלות שלך ?
כמה אתה שוקל מה הגובה ?
אתה יכול לבנות תוכנית ביתית אם יותר נוח לך בבית במידה ויש מוט ספה ומשקולות אבל אני לא חושב אחרי התיאור שרשמת פה שיש סיבה לעשות ABC .

גובה 173 בערך משקל נע באיזור ה70.
מה הכוונה לכלוב?
ויש מוט ומשקולות של מוטות קצרים לא כמו בחדר כושר.
משקולות אני יכול עד 20 גג.מוט עד 27(לא להרים)
ודבר נוסף איך אני בודק כמה מסה מתוך המשקל יש לי?
.

אם תדע את האחוז שומן תוכיל להוריד את זה מהמשקל שלך ואז מה שישאר זה המשקל גוף ללא שומן .

וקצת סיבכת את העניינים , אני חושב שכדאי לך להתחיל עם תוכנית FBW אם יש אפשרות לחדר כושר כמובן שזה עדיף , תאכל עם פלוס קלורי לא גבוהה במיוחד אם אתה חושש מעלייה מיותר של מסה , תתחיל מ300 פלוס בערך . תקפיד על כמות חלבון לפחות 1.7 פר משקל גוף . תתאמן טוב עם דגש על עלייה כל כמה זמן במשקלים/חזרות/סטים אם יש לך קושי בגלל הציוד שאתה מתאמן בבית תנסה אולי להוריד את זמני ההפסקות .

והכי חושב הייתי ממליץ לך לקחת זמן לשבת ולקרוא מאמרים בנושא אני חושב שאם יהיה לך יותר ידע יהיה לך יותר קל להבין מה אתה רוצה ואיך להגיע לשם .

• פותח/ת השרשור
אם תדע את האחוז שומן תוכיל להוריד את זה מהמשקל שלך ואז מה שישאר זה המשקל גוף ללא שומן .

וקצת סיבכת את העניינים , אני חושב שכדאי לך להתחיל עם תוכנית FBW אם יש אפשרות לחדר כושר כמובן שזה עדיף , תאכל עם פלוס קלורי לא גבוהה במיוחד אם אתה חושש מעלייה מיותר של מסה , תתחיל מ300 פלוס בערך . תקפיד על כמות חלבון לפחות 1.7 פר משקל גוף . תתאמן טוב עם דגש על עלייה כל כמה זמן במשקלים/חזרות/סטים אם יש לך קושי בגלל הציוד שאתה מתאמן בבית תנסה אולי להוריד את זמני ההפסקות .

והכי חושב הייתי ממליץ לך לקחת זמן לשבת ולקרוא מאמרים בנושא אני חושב שאם יהיה לך יותר ידע יהיה לך יותר קל להבין מה אתה רוצה ואיך להגיע לשם .
הבנתי סבבה אחי תודה

מחדד,

אם תיקח את המ.ג שלך ותחסיר ממנו את מסת השומן תקבל את מסת הגוף הרזה. (עור, שרירים, עצמות, איברים פנימיים וכו')

וגם זה לא מדוייק.

• פותח/ת השרשור
מחדד,

אם תיקח את המ.ג שלך ותחסיר ממנו את מסת השומן תקבל את מסת הגוף הרזה. (עור, שרירים, עצמות, איברים פנימיים וכו')

וגם זה לא מדוייק.
ברור שום דבר לא מדוייק אבל תודה על החידוד.

• פותח/ת השרשור
לך למאמן מקצועי

דבר איתי בפרטי אני יכתוב לך תוכנית
לא יכול צריך מספר מסוים של פרסום הודעות.
בכל מקרה אין לי אפשרות ללכת למאמן מקצועי בגלל שאני עובד.
ויש לי תוכנית שבניתי לעצמי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית