עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבודו יכול גם להתאמן A בוקר B צהריים C ערב . השאלה מה התועלת .
מה המטרה שלך ? מה הרקע אימונים ? תוכנית כזאת אמורה להיות למתאמן קצת מתקדם , לפי השאלות לא עושה רושם שאתה שם או שאולי לא התנסחת נכון .
יש לך כלוב בבית ספה ומוט ? כמה המשוקלות שלך ?
כמה אתה שוקל מה הגובה ?
אתה יכול לבנות תוכנית ביתית אם יותר נוח לך בבית במידה ויש מוט ספה ומשקולות אבל אני לא חושב אחרי התיאור שרשמת פה שיש סיבה לעשות ABC .
הבנתי סבבה אחי תודהאם תדע את האחוז שומן תוכיל להוריד את זה מהמשקל שלך ואז מה שישאר זה המשקל גוף ללא שומן .
וקצת סיבכת את העניינים , אני חושב שכדאי לך להתחיל עם תוכנית FBW אם יש אפשרות לחדר כושר כמובן שזה עדיף , תאכל עם פלוס קלורי לא גבוהה במיוחד אם אתה חושש מעלייה מיותר של מסה , תתחיל מ300 פלוס בערך . תקפיד על כמות חלבון לפחות 1.7 פר משקל גוף . תתאמן טוב עם דגש על עלייה כל כמה זמן במשקלים/חזרות/סטים אם יש לך קושי בגלל הציוד שאתה מתאמן בבית תנסה אולי להוריד את זמני ההפסקות .
והכי חושב הייתי ממליץ לך לקחת זמן לשבת ולקרוא מאמרים בנושא אני חושב שאם יהיה לך יותר ידע יהיה לך יותר קל להבין מה אתה רוצה ואיך להגיע לשם .
אם תדע את האחוז שומן תוכיל להוריד את זה מהמשקל שלך ואז מה שישאר זה המשקל גוף ללא שומן .
ברור שום דבר לא מדוייק אבל תודה על החידוד.מחדד,
אם תיקח את המ.ג שלך ותחסיר ממנו את מסת השומן תקבל את מסת הגוף הרזה. (עור, שרירים, עצמות, איברים פנימיים וכו')
וגם זה לא מדוייק.
לא יכול צריך מספר מסוים של פרסום הודעות.לך למאמן מקצועי
דבר איתי בפרטי אני יכתוב לך תוכנית