הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Redmi Note 10 Pro VS Galaxy A72

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום ,

צריך לרכוש סלולרי חדש..
מתלבט בין שני המכשירים הנ"ל :
Xiaomi Redmi Note 10 Pro - Full phone specifications (gsmarena.com)
Samsung Galaxy A72 - Full phone specifications (gsmarena.com)
בגדול השיאומי עולה בכל הפרמטרים על הסמסונג..

שימושים עיקריים במכשיר : האזנה למוזיקה , טלגרם/ווטסאפ , WAZE , גריינדר 🙄 ...
מעולם לא היה לי מכשיר או מוצר של שיאומי ויש לי קצת חשש לרכוש מוצר שלהם.. 😕
למרות שבארץ נותנים על המכשיר Xiaomi Redmi Note 10 Pro שנתיים אחריות ע"י היבואן הרשמי.

אשמח להמלצות / דיס-המלצות!
תודה מראש.

היה לי note 9

חודשיים רק צרות

כל הזמן קרסו אפליקציות ספציפית וויז.

לא עלו בלי התקנה מחדש וכו'

קיצר סמסונג.

לדעתי

כמו שכתבת השיואמי לוקח את סמסונג מבחינת מפרט, בדרך כלל העלות-מה שאתה מקבל מאוד גבוהה אצלם.
לא יצא לי להיות עם סדרת הredmi אני עם mi 9 שנתיים ומשהו ומאוד מרוצה, חוץ ממסך שנשבר לא הייתה לי שום תקלה איתו.
אם אתה מחליט ללכת על סמסונג תשקול אולי ללכת על a52 5g אולי מצלמה קצת חלשה יותר אבל שאר הדברים שווים או יותר מa72 הרגיל.

יש לי רדמי נוט 5 כבר 3 שנים, עכשיו אמנם הוא קצת מקרטע אבל בשביל ה 570 שקל ששילמתי עליו זה מעל ומעבר מבחינתי. לפני זה היה לי 3 במשך שנה ומשהו שהיה אחלה עד שחווה נפילה ונשבר המסך, סה"כ לשימושים כמו שלך שיאומי לדעתי זה אחלה דבר, לא יקר ועושה את העבודה יופי.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות!!
תכלס הייתי הולך על השיאומי , אבל החששות בסוף יובילו אותי אל סמסונג למרות המפרט הפחות מרשים..

תודה על התגובות!!
תכלס הייתי הולך על השיאומי , אבל החששות בסוף יובילו אותי אל סמסונג למרות המפרט הפחות מרשים..
חבל
יש יותר טובים
לדוג׳
397FCD86-9CEE-40E2-951A-32DEED89C5F6.jpeg

היה לי Redmi note 3 pro במשך 4 שנים ועבד מושלם, וכרגע אני שנה עם MI 9T Pro וגם מרוצה מאוד. החסרון היחיד של שיאומי לפי דעתי הוא המצלמה (והשמות הארוכים שלהם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית