הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי המאמר בנושא שומן עיקש

• פותח/ת השרשור
עד שאתה לא נתקע באיזור ה 9-12% שומן זה לא משנה
אני באזור ה 9-11 אחוז (יום ראשון בדיקה). אז אתה אומר לעשות כל מה שכתוב במאמר בשביל שאני אוכל להתקדם (כולל היוהמיבין וכל השאר)?

אני לא אומר כלום
זה תרגום של לייל
הדברים עובדים, אם אתה תקוע זה אופציה טובה + דיאוטות דלות פחמימה למינהן

• פותח/ת השרשור
אני לא אומר כלום
זה תרגום של לייל
הדברים עובדים, אם אתה תקוע זה אופציה טובה + דיאוטות דלות פחמימה למינהן

בדיוק עזבתי דיאטה דלת פחמימות (ad) ועברתי לדיאטה דלת שומן. יכול להיות שעשיתי טעות בהתחשב בזה שאני באחוז שומן יחסית נמוך?

• פותח/ת השרשור
דיאטה דלת שומן זה נורא ואיום.
אז אם אני חוזר עכשיו לדיאטה דלת פחמימות אני צריך שוב לעשות לעצמי שבועיים הסתגלות על מאזן נייטרלי או שאין צורך כי נטשתי אותה רק לשבוע וחצי?

דיאטה דלה בשומן זה לא נורא ואיום יש אנשים שאוהבים לעשות את זה ולא קורה להם שום דבר, כל עוד לא יורדים מ 10-15% מהסך הקלורי זה בסדר.

אני חשבתי ששואפים שם לכמות אפסית של שומן, נראה שטעיתי. השאלה היא האם היא דיאטה יעילה באחוזי שומן נמוכים?

לפותח האשכול, אם היית על מאזן שלילי כל הזמן הזה ואתה רוצה לחזור לדלת פחמימות אז איך שאני רואה את זה הדבר הכי היגיוני לעשות זה לחזור בהדרגה.

גנטיקה היא זו שתקבע אם זה מתאים או לא, מי שעושה דיאטה עם כמות אפסית של שומן עושה דיאטה נטולת שומן ולא דלה, דל הכוונה ל 10-15% מהסך הקלורי הכללי.

אני הולך בקרוב להתחיל את האנבוליק דיאט ואני לא הולך לחכות לגנטיקה שתקבע לי אם אני יכול להסתגל לתפריט כמעט נטול פחמימות, גם אם אני ארגיש רע בהתחלה
גנטיקה קובעת באמת הרבה אבל אפשר להילחם בשביל למקסם תוצאות לדעתי

גנטיקה היא זו שתקבע אם זה מתאים או לא, מי שעושה דיאטה עם כמות אפסית של שומן עושה דיאטה נטולת שומן ולא דלה, דל הכוונה ל 10-15% מהסך הקלורי הכללי.
אבל בגדול לאדם הממוצע מה נמצא כיותר יעיל, דל פחמימה או דל שומן? אני שואל בכנות למרות שאני משער שהתשובה היא דל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
דיאטה דלה בשומן זה לא נורא ואיום יש אנשים שאוהבים לעשות את זה ולא קורה להם שום דבר, כל עוד לא יורדים מ 10-15% מהסך הקלורי זה בסדר.

שאני כותב דלת שומן אני מתכוון לכ 50 גרם שומן ביום, 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף וכל השאר פחמימות (190 גרם פחמימות) סך הכל 2000 קלוריות. דרך אגב, נבדקתי ואני מעט יותר מ10.5 אחוז שומן.

אבל בגדול לאדם הממוצע מה נמצא כיותר יעיל, דל פחמימה או דל שומן? אני שואל בכנות למרות שאני משער שהתשובה היא דל פחמימה.
תלוי בגינטיקה (רגישות לאינסולין וכו')

שאני כותב דלת שומן אני מתכוון לכ 50 גרם שומן ביום, 2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף וכל השאר פחמימות (190 גרם פחמימות) סך הכל 2000 קלוריות. דרך אגב, נבדקתי ואני מעט יותר מ10.5 אחוז שומן.

תנסה, אם לא ילך תעלה שומן תוריד פחמימה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית