הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש תחרות לבייספ קורל בארץ?

עכשיו שחזרת לארץ הקודש (שם בצד את זה שאתה בא איתנו לשיפודים ),חושב להתחרות פה?
כן, מגיע לתחרות בפיטנסלנד בסוף מאי.
אני מתכנן להתחרות, אבל גם אם קורה ולא אני אגיע לתחרות

יאללה
אקפוץ אינשאללה
לא מתחרה,אבל בטח המאמן שלי ישלח כמה מתחרים לשם
מי זה המאמן שלך?
אני בטוח לא אהיה במיטבי, אפילו רחוק מזה, אבל לפחות מקווה לתוצאה תחרותית כלשהי

כן, מגיע לתחרות בפיטנסלנד בסוף מאי.
אני מתכנן להתחרות, אבל גם אם קורה ולא אני אגיע לתחרות
איזה יופי, כנראה שיהיה שם מפגש של הרבה מחברי הפורום.

אני גם מקווה להיות שם, אבל לא מתחרה.

למה אתה לא מתחרה אם אפשר לשאול?

ונראלי באמת כל הפורום הולך להגיע לשם
אני בחיטוב, ולמרות שזה לעצמו לא הסיבה, אני גם חייב לטוס לכמה ימים שישבש אותי לגמרי. והאמת, שאולי ברגיל הייתי עושה קצת יותר מאמץ, אבל התחרות בערב שבת, ואני צריך את הגמישות לבטל אולי ברגע האחרון אם לא יתאפשר לי להגיע או שאצטרך לעזוב מוקדם.

וזה די מגוכח, כי ברגע האחרון הסכמתי לקחת איתי כמה מתחרים בעז"ה, אז מסתבר שאגיע ואשאר עד סוף ההרמות שלהם.

אבל פשוט אין לי ראש להתחרות כרגע.

צמד המילים האלו מספיקות בשביל להפחיד אותי.
לפחות תביא לנו פופקורן שנראה את המתחרים....
אני אביא סלרי, כדי שיהיה לכם מזון עם ערך קלורי שלילי. כדי שלא אסבול לבד.

אני בחיטוב, ולמרות שזה לעצמו לא הסיבה, אני גם חייב לטוס לכמה ימים שישבש אותי לגמרי. והאמת, שאולי ברגיל הייתי עושה קצת יותר מאמץ, אבל התחרות בערב שבת, ואני צריך את הגמישות לבטל אולי ברגע האחרון אם לא יתאפשר לי להגיע או שאצטרך לעזוב מוקדם.

וזה די מגוכח, כי ברגע האחרון הסכמתי לקחת איתי כמה מתחרים בעז"ה, אז מסתבר שאגיע ואשאר עד סוף ההרמות שלהם.

מישהו אחד פחות שינצח אותי 😆

קיצר,זה הפוטבול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית