נק' מוניטין:
54
- 113
- 19
ואם כן מה הקיטריונים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עכשיו שחזרת לארץ הקודש (שם בצד את זה שאתה בא איתנו לשיפודים ),חושב להתחרות פה?כרגע התחרויות רק מתחילות לחזור בכל התחומים, יכול להיות שגם זה יגיע בקרוב
כן, מגיע לתחרות בפיטנסלנד בסוף מאי.עכשיו שחזרת לארץ הקודש (שם בצד את זה שאתה בא איתנו לשיפודים ),חושב להתחרות פה?
יאללהכן, מגיע לתחרות בפיטנסלנד בסוף מאי.
אני מתכנן להתחרות, אבל גם אם קורה ולא אני אגיע לתחרות
מי זה המאמן שלך?יאללה
אקפוץ אינשאללה
לא מתחרה,אבל בטח המאמן שלי ישלח כמה מתחרים לשם
מה ה1rm האחרונים שמדדת?אני בטוח לא אהיה במיטבי, אפילו רחוק מזה, אבל לפחות מקווה לתוצאה תחרותית כלשהי
יבגני שפיראמי זה המאמן שלך
בקטנה, גם אני לא משהואני בטוח לא אהיה במיטבי
פעם אחרונה שמדדתי היה לפני הקורונה, זה לא רלוונטי. אני כרגע בהתקדמות לינארית פשוטה מאודמה ה1rm האחרונים שמדדת?
אז בטוח הוא יביא חבר'ה רצינייםיבגני שפירא
אז אין מה לדבר על המספרים של פעם ..פעם אחרונה שמדדתי היה לפני הקורונה, זה לא רלוונטי. אני כרגע בהתקדמות לינארית פשוטה מאוד
איזה יופי, כנראה שיהיה שם מפגש של הרבה מחברי הפורום.כן, מגיע לתחרות בפיטנסלנד בסוף מאי.
אני מתכנן להתחרות, אבל גם אם קורה ולא אני אגיע לתחרות
למה אתה לא מתחרה אם אפשר לשאול?איזה יופי, כנראה שיהיה שם מפגש של הרבה מחברי הפורום.
אני גם מקווה להיות שם, אבל לא מתחרה.
אני בחיטוב, ולמרות שזה לעצמו לא הסיבה, אני גם חייב לטוס לכמה ימים שישבש אותי לגמרי. והאמת, שאולי ברגיל הייתי עושה קצת יותר מאמץ, אבל התחרות בערב שבת, ואני צריך את הגמישות לבטל אולי ברגע האחרון אם לא יתאפשר לי להגיע או שאצטרך לעזוב מוקדם.למה אתה לא מתחרה אם אפשר לשאול?
ונראלי באמת כל הפורום הולך להגיע לשם
צמד המילים האלו מספיקות בשביל להפחיד אותי.אני בחיטוב
אני אביא סלרי, כדי שיהיה לכם מזון עם ערך קלורי שלילי. כדי שלא אסבול לבד.צמד המילים האלו מספיקות בשביל להפחיד אותי.
לפחות תביא לנו פופקורן שנראה את המתחרים....
מישהו אחד פחות שינצח אותי 😆אני בחיטוב, ולמרות שזה לעצמו לא הסיבה, אני גם חייב לטוס לכמה ימים שישבש אותי לגמרי. והאמת, שאולי ברגיל הייתי עושה קצת יותר מאמץ, אבל התחרות בערב שבת, ואני צריך את הגמישות לבטל אולי ברגע האחרון אם לא יתאפשר לי להגיע או שאצטרך לעזוב מוקדם.
וזה די מגוכח, כי ברגע האחרון הסכמתי לקחת איתי כמה מתחרים בעז"ה, אז מסתבר שאגיע ואשאר עד סוף ההרמות שלהם.
אבל פשוט אין לי ראש להתחרות כרגע.
קיצר,זה הפוטבולאני בחיטוב, ולמרות שזה לעצמו לא הסיבה, אני גם חייב לטוס לכמה ימים שישבש אותי לגמרי. והאמת, שאולי ברגיל הייתי עושה קצת יותר מאמץ, אבל התחרות בערב שבת, ואני צריך את הגמישות לבטל אולי ברגע האחרון אם לא יתאפשר לי להגיע או שאצטרך לעזוב מוקדם.
וזה די מגוכח, כי ברגע האחרון הסכמתי לקחת איתי כמה מתחרים בעז"ה, אז מסתבר שאגיע ואשאר עד סוף ההרמות שלהם.
אבל פשוט אין לי ראש להתחרות כרגע.
וואי יהיה ממש מגניב, נראה כאילו כל הליפטרים, או הרוב המוחלט יבואומי זה המאמן שלך?
אני בטוח לא אהיה במיטבי, אפילו רחוק מזה, אבל לפחות מקווה לתוצאה תחרותית כלשהי
אתה גם מתחרה? או רק מגיע?וואי יהיה ממש מגניב, נראה כאילו כל הליפטרים, או הרוב המוחלט יבואו
מה המשקל גוף?
כןאתה גם מתחרה? או רק מגיע?
אני מנחש ש @kotzer כמוני 85-90.