הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש תחרות לבייספ קורל בארץ?

כן
תחרות ראשונה, לחוץ:sweatingbullets:😕
כל הכבוד, אל תהיה לחוץ, זה לא יעזור.
תחרות זה בדיוק כמו אימון, הסקוואט אותו סקוואט.

אם אני לא טועה, לך יש את הפריבילגיה להתאמן עם הציוד שיהיה בתחרות, זה בכלל טוב.

הייתי גם ממליץ לבקש ממישהו שיודע להיות השופט שלך, לתת לך פקודות כדי שתהיה הכי מוכן לתחרות, אפילו להתאמן עם סינגליט עד התחרות.

כל הכבוד, אל תהיה לחוץ, זה לא יעזור.
תחרות זה בדיוק כמו אימון, הסקוואט אותו סקוואט.

אם אני לא טועה, לך יש את הפריבילגיה להתאמן עם הציוד שיהיה בתחרות, זה בכלל טוב.

הייתי גם ממליץ לבקש ממישהו שיודע להיות השופט שלך, לתת לך פקודות כדי שתהיה הכי מוכן לתחרות, אפילו להתאמן עם סינגליט עד התחרות.
צודק, אני אהיה בפיטנסלנד כנראה כמה פעמים בשבוע בשבועות שלפני התחרות להתרגל לספות שם ולמונוליפט

עוד לא השגתי סינגלט וחגורה שזה פאק רציני, אבל אני צריך להזמין מSBD, המשלוח שלהם מגיע תוך יומיים ככה שזה מעולה מבחינת זמן וכנראה שבשבוע שלפני אנסה אימון או שניים עם הסינגלט לראות איך זה ולהתרגל

צודק, אני אהיה בפיטנסלנד כנראה כמה פעמים בשבוע בשבועות שלפני התחרות להתרגל לספות שם ולמונוליפט

עוד לא השגתי סינגלט וחגורה שזה פאק רציני, אבל אני צריך להזמין מSBD, המשלוח שלהם מגיע תוך יומיים ככה שזה מעולה מבחינת זמן וכנראה שבשבוע שלפני אנסה אימון או שניים עם הסינגלט לראות איך זה ולהתרגל
עם סינגליט זה לא כזה שונה, אבל מנטלית כדאי להתרגל לזה.
חגורה חדשה לא הכי נוח בדרך כלל. SBD זה פחות גרוע מאינזר, אינזר לוקח חודשים לשבור אותו. לחגורה שלי עבדתי מאוד קשה לשבור אותו, כיפפתי אותו שעות, הרתחתי מים מתחתיו שהאדים ירככו אותו, קפצתי עליו, ועם כל זה לקח כמה חודשים להתרגל. למזלך לא קנית אינזר, למרות שרק הייתי קונה אינזר.

אבל בגלל שאתה בחור רזה, תחשוב אם תצטרך לשבור אותו כדי שלא יפריע לך בצלעות הקשיחות שלה, אם היא לא קשיחה, היא לא שווה.

או שתשתמש בחגורה של חבר.

סיפור אמיתי, בתחרות הראשונה שלי, המתחרה האמיתי שלי, הכי קרוב אלי במספרים ביקש ממני להשתמש החגורה שלי כי החגורה שלו לא הרגישה טוב, השתמשנו שנינו בחגורה שלי, אחד הרגעים הכי יפים שלי. הנה אני ומי שאמור להיות האוייב שלי תומכים ומעודדים אחד את השני, ובכנות מוכנים שהשני ינצח.

בתחרות שם אוכל לארגן לך כנראה חגורת אינזר מפורקת כבר אם ממש תרצה מהמתחרים שלך, אבל עדיף לך חגורה שתוכל להתרגל אליה.

עם סינגליט זה לא כזה שונה, אבל מנטלית כדאי להתרגל לזה.
חגורה חדשה לא הכי נוח בדרך כלל. SBD זה פחות גרוע מאינזר, אינזר לוקח חודשים לשבור אותו. לחגורה שלי עבדתי מאוד קשה לשבור אותו, כיפפתי אותו שעות, הרתחתי מים מתחתיו שהאדים ירככו אותו, קפצתי עליו, ועם כל זה לקח כמה חודשים להתרגל. למזלך לא קנית אינזר, למרות שרק הייתי קונה אינזר.

אבל בגלל שאתה בחור רזה, תחשוב אם תצטרך לשבור אותו כדי שלא יפריע לך בצלעות הקשיחות שלה, אם היא לא קשיחה, היא לא שווה.

או שתשתמש בחגורה של חבר.

סיפור אמיתי, בתחרות הראשונה שלי, המתחרה האמיתי שלי, הכי קרוב אלי במספרים ביקש ממני להשתמש החגורה שלי כי החגורה שלו לא הרגישה טוב, השתמשנו שנינו בחגורה שלי, אחד הרגעים הכי יפים שלי. הנה אני ומי שאמור להיות האוייב שלי תומכים ומעודדים אחד את השני, ובכנות מוכנים שהשני ינצח.

בתחרות שם אוכל לארגן לך כנראה חגורת אינזר מפורקת כבר אם ממש תרצה מהמתחרים שלך, אבל עדיף לך חגורה שתוכל להתרגל אליה.
תודה על ההסבר 😃
החגורה של חבר שלי לא חוקית בתחרות, ממה שהבנתי היא לוחצת בגב וזו חגורת בילדינג כזאת
אנסה להשיג כמה שיותר מהר את הSBD, זה 13 ממ וזה יחסית חונק, היא מאוד קשיחה ממה שהבנתי אז כמה שיותר זמן להתרגל אליה זה יותר טוב, בינתיים אני משתמש רק לדדליפט
לכופף את החגורה בכוח ולעמוד עליה לא מזיק לה?

תודה על ההסבר 😃
החגורה של חבר שלי לא חוקית בתחרות, ממה שהבנתי היא לוחצת בגב וזו חגורת בילדינג כזאת
אנסה להשיג כמה שיותר מהר את הSBD, זה 13 ממ וזה יחסית חונק, היא מאוד קשיחה ממה שהבנתי אז כמה שיותר זמן להתרגל אליה זה יותר טוב, בינתיים אני משתמש רק לדדליפט
לכופף את החגורה בכוח ולעמוד עליה לא מזיק לה?
13 מ"מ זה ממש קשוח, במיוחד לבחור בגודל שלך.

אני לא מכיר SBD בכלל, אבל עם אינזר, זה הדרך הכי טובה.
בקושי אפשר לכופף אותה כשאתה קונה אותה.

אני מאמין שתהיה חייב לנסות לפרק אותה, אבל תשאל מישהו עם נסיון עם החגורה הזאת, ותראה איך היא מרגישה.

שוב, אם אתה תקוע, אני מגיע עם 2 מתחרים במימדים שלך עם חגורות אינזר שעבר שימוש רב, הוא מאוד נוח ותומך, אבל עם חיסרון גדול שאתה פשוט לא רגיל אליו.

מה המשקל גוף?

אני מנחש ש @kotzer כמוני 85-90.
האמת שאני בקטגוריה מתחת, שוקל 80 קילו יפים
דווקא היום התאמנתי ב-ACT ויצא לי אימון לא רע בכלל, אולי אפילו יש תקווה למשקלים נחמדים. הבנצ' ספג הכי הרבה, אבל יש סיכוי ל-PR תחרות של סקוואט ו-PR בכללי של דדליפט

תעשה לעצמך טובה אל תתקרב לחגורת SBD כחגורה ראשונה, אני אתן לך לנסות את שלי בתחרות אם תרצה, אבל זו חגורה רצינית, זה כמו קיר בטון ואני מכיר כבר מישהו ששבר איתה צלע.
לך על טיטאן 10 מ"מ כחגורה ראשונה אם אתה רוצה משהו טוב, או אפילו יותר טוב פיוניר

האמת שאני בקטגוריה מתחת, שוקל 80 קילו יפים
דווקא היום התאמנתי ב-ACT ויצא לי אימון לא רע בכלל, אולי אפילו יש תקווה למשקלים נחמדים. הבנצ' ספג הכי הרבה, אבל יש סיכוי ל-PR תחרות של סקוואט ו-PR בכללי של דדליפט

תעשה לעצמך טובה אל תתקרב לחגורת SBD כחגורה ראשונה, אני אתן לך לנסות את שלי בתחרות אם תרצה, אבל זו חגורה רצינית, זה כמו קיר בטון ואני מכיר כבר מישהו ששבר איתה צלע.
לך על טיטאן 10 מ"מ כחגורה ראשונה אם אתה רוצה משהו טוב, או אפילו יותר טוב פיוניר

פיוניר הבעיה שלוקח להם 4-8 שבועות להגיע לפי מה שכתוב ואני צריך את זה דחוף כדי להתרגל אליה גם
גם טיטאן אם אני לא טועה אותו דבר, ואין טעם לקנות RDX, מעדיף לקנות משהו איכותי שיחזיק לי לשנים

זו לא בדיוק חגורה ראשונה, אני כבר יותר מחודש עם חגורה סופר בסיסית, אבל היא לא חוקית בתחרות כי זה רחב בגב, זו כמו חגורת בילדינג כזאת היא של חבר

איך אפשר לשבור צלע מחגורה? אני יודע שזה משהו ממש קשיח ועבה אבל זה נותן אפילו יותר תמיכה, בהתחלה זה יהיה מציק אני מניח אבל אני אתרגל

זו החגורה שיש לי כרגע, היא ממש בסיסית
Weight Training Lumbar Belt - Leather

איך אפשר לשבור צלע מחגורה? אני יודע שזה משהו ממש קשיח ועבה אבל זה נותן אפילו יותר תמיכה, בהתחלה זה יהיה מציק אני מניח אבל אני אתרגל
לאדם נמוך יחסית, המרחק בין האגן לצלע קרוב יותר מאשר אצל אדם גבוה. לאדם רזה, גם אין ריפוד שומן לעזור לו. האגן חוטף סימן סגול מהחיכוך של החגורה הקשיחה בה, זה די בלתי נמנע עם חגורה חדשה. אם האזור נהיה כל כך כואב עד שזה מגביל לך את התנועה, תשכח מלעשות סקוואט עם חגורה. זה הרגשה של התעללות פסיכית, קשה גם למורעלים ביותר להתאמן עם כזה כאב.

האזור העליון של החגורה פוגעת בצלע, במיוחד בתוך הבור בסקוואט, ובמיוחד למתאמנים שחוששים להדק את החגורה כי המותן כבר כואב. הצלע נכנס מתחת לחגורה ומתרסק שם.

לכן הגנה מפני נזק לצלעות זה חגורה מהודקת היטב, בשביל להצליח להדק את החגורה היטב ללא כאב ועם תמיכה, החגורה צריכה את הצורה של הגוף שלך, זה קורה עם החגורה רכה, או שבורה לצורה שלך. חגורה רכה מידי לא נותנת תמיכה, קשה מידי לא מאפשרת הידוק טוב, ובמקום תמיכה, אתה מקבל חיכוך כואב במותן והצלעות.

לכן את החגורות הטובות, אפשר ורצוי לעקם, לקפל ולשבור לפני השימוש, וגם אז להיות סובלני לכמה חודשים עד שזה מקבל את הצורה של הגוף. אני לקחתי הפסקות מהחבורה שלי בהתחלה לכמה ימים כדי שהמותן והסימנים הסגולים יחלימו לפני שאחזור לעינוי שוב.

הייתי ממליץ לך בתחרות לנסות בחימום חגורה של מתחרה אחר שמסכים לך להשתמש בה, ותראה איך זה מבחינת תמיכה, מאשר להשתמש בחגורה חדשה.

וכמובן, שהכי טוב יהיה להשתמש בחגורה של חבר כבר עכשיו כדי להתרגל לחגורה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית