הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ימי ציט ואירובי בחיטוב

• פותח/ת השרשור avixup
  • פורסם בתאריך

avixup

משתמש מתחיל
92
7
נק' מוניטין:
7
92
7
שלום חברים.
שתי שאלות על מנת לא לפתוח עוד נושא.
שאלה 1: אני צורך 2200 קלוריות(קבוע ולא משתנה בין אם מתאמן לבין אם משחק כדורגל לבין אם יושב בבית ולא עושה כלום) מתאמן 4 פעמים בשבוע AB ופעם בשבוע עושה אירובי(בדר"כ כדורגל שכולל בערך 6 אלף צעדים - 8 אלף צעדים)
לגבי ציט דייס, מה הכמות הקלוריותש אני יכול להרשות לעצמי לאכול בימים כאלה?(בדרך כלל זה יהיה יום לפני/יום אחרי האימון אירובי הגדול שאו שאני רץ ועושה הליכה שעה או שאני משחק כדורגל) - כמה אני יכול להרשות לעצמי לאכול ביום כזה כדי לא לחנוק את החיטוב? רוצה שזה יקרה פעם בשבועיים לא יותר מזה.
2. לגבי אירובי כמו שאמרתי אני עושה פעם בשבוע, מכיר את העובדה שעדיף להפריד את זה מימי האימוני כוח כדי לא לפגוע בגיינס וזה מה שאני מבצע כרגע. השאלה שלי, האם יש דרך יותר נכונה לבצע אירובי מבלי לפגוע בעלייה במסת השריר והירידה בשומן ככל האפשר?
תודה מראש

שאלה 1: אני צורך 2200 קלוריות(קבוע ולא משתנה בין אם מתאמן לבין אם משחק כדורגל לבין אם יושב בבית ולא עושה כלום) מתאמן 4 פעמים בשבוע AB ופעם בשבוע עושה אירובי(בדר"כ כדורגל שכולל בערך 6 אלף צעדים - 8 אלף צעדים)
לגבי ציט דייס, מה הכמות הקלוריותש אני יכול להרשות לעצמי לאכול בימים כאלה?(בדרך כלל זה יהיה יום לפני/יום אחרי האימון אירובי הגדול שאו שאני רץ ועושה הליכה שעה או שאני משחק כדורגל) - כמה אני יכול להרשות לעצמי לאכול ביום כזה כדי לא לחנוק את החיטוב? רוצה שזה יקרה פעם בשבועיים לא יותר מזה.
לעשות ימים של אכילה לא מבוקרת מבוקר עד ערב זה מתכון אידיאלי לפתח יחסים לא טובים עם אוכל/הפרעות אכילה. תחליף ארוחה אחת באותו היום מהתפריט שלך בארוחה מחוץ לתפריט שלך. ארוחות הגיוניות יהיו באזור ה 1,500-2,000 קלוריות. לא הייתי סופר באותו היום את הארוחה הזו, אבל גם לא הייתי אוכל בכוח רק כי "מותר לי היום".

2. לגבי אירובי כמו שאמרתי אני עושה פעם בשבוע, מכיר את העובדה שעדיף להפריד את זה מימי האימוני כוח כדי לא לפגוע בגיינס וזה מה שאני מבצע כרגע. השאלה שלי, האם יש דרך יותר נכונה לבצע אירובי מבלי לפגוע בעלייה במסת השריר והירידה בשומן ככל האפשר?
ירידה בשומן ועלייה במסה בפני עצמה אינה אפקטיבית בטווח זמן נתון ולכן כדאי להפריד את התקופות אחת מהשנייה. לתזמון האירובי, כל עוד לא מבוצע בנפחים גבוהים (שעות בשבוע), אין כל כך חשיבות לתזמון שלו כל עוד לא מבוצע ממש לפני אימון הכוח (אפשר לאחר אימון הכוח, בימים נפרדים, בוקר/ערב וכדומה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית