הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תגידו איפה אפשר למצוא בארץ סירופ דיאט?

• פותח/ת השרשור zivmil
  • פורסם בתאריך

zivmil

משתמש מתחיל
106
46
נק' מוניטין:
63
106
46
היי אני רואה הרבה מתכונים ביוטיוב שיש סירופ דל קלוריות אם זה מייפל או שוקולד
יש כאלה בארץ? כמעט כולם שם ביוטיוב משתמשים בוולדן פארם אם אין ברירה אני אזמין אבל כמובן מעדיף למצוא משהו זול בארץ. תודה

יש בMyProtein אבל המרקם שלהם פחות מומלץ לדעתי, את הרטבים של walden farms אתה יכול לקנות דרך iherb בזול, שים לב שיש שם משלוח חינם רק מ60 דולר ועד משקל מסויים, הרטבים האלו באים בבקבוקי זכוכית כבדים אז אתה יכול להזמין בקבוק או שניים ודברים נוספים כמו חטיפי חלבון וכו׳ כדי להגיע למשלוח חינם ולא לחרוג מהמשקל של ההזמנה

• פותח/ת השרשור
OMG מה זה בשביל לעשות דיאטה צריך להיות מפוצץ בכסף בארץ. על כמה בקבוקים של 300 מ"ל יוצא לי יותר מ 200 שקל.
הזוי שאין משהו דומה בארץ כל סירופ שאני רואה זה ימבה קלוריות

OMG מה זה בשביל לעשות דיאטה צריך להיות מפוצץ בכסף בארץ. על כמה בקבוקים של 300 מ"ל יוצא לי יותר מ 200 שקל.
הזוי שאין משהו דומה בארץ כל סירופ שאני רואה זה ימבה קלוריות
מה קשור דיאטה לכסף?
אתה לא חייב סירופ דל קלוריות או רטבים דל קלוריות בישביל לעשות חיטוב. תאכל מה שבא לך כל עוד זה נכנס לך בערכים

• פותח/ת השרשור
מה קשור דיאטה לכסף?
אתה לא חייב סירופ דל קלוריות או רטבים דל קלוריות בישביל לעשות חיטוב. תאכל מה שבא לך כל עוד זה נכנס לך בערכים

בתיאוריה לא חייב סירופ ואפשר לעשות דיאטה על קוטג' , כף אורז ושתי פרוסות לחם כמו שרושמים 99 אחוז מהדיאטנים בארץ.
אבל בא לי משהו לגוון וביוטיוב מליון מתכונים מגניבים עם הרבה מוצרי דיאט שלא זמינים לצערי ולהזמין אותם עולה הרבה כסף.
אבל ננסה להשיג את Skinny Sauce!

בתיאוריה לא חייב סירופ ואפשר לעשות דיאטה על קוטג' , כף אורז ושתי פרוסות לחם כמו שרושמים 99 אחוז מהדיאטנים בארץ.
אבל בא לי משהו לגוון וביוטיוב מליון מתכונים מגניבים עם הרבה מוצרי דיאט שלא זמינים לצערי ולהזמין אותם עולה הרבה כסף.
אבל ננסה להשיג את Skinny Sauce!
מי לעזאזל מקשיב לרוב הדיאטנים בארץ?
הדיאטה שלי מתבססת על מה שבא לי לאכול
אם בא לי גלידה אני אוכל גלידה
אם בא לי פיצה אני אוכל פיצה
אם בא לי שוקולד אני יאכל
בסופו של דבר אם נכנס לי בערכים זה לא דופק לי את החיטוב

הרטבים של וולדן פארמס באמת יוצאים נורא יקרים ולא משתלם להזמין. אני יכול להציע 2 פתרונות:
1. להזמין את הרטבים של מיפרוטאין - הם הרבה יותר זולים והטעמים מייפל, באטרסקוץ' ופירות יער מעולים.
2. תזמין xhanthan gum מiherb, תזמין flavdrops ממייפרוטאין או שתקנה תמציות טעם בארץ או iherb ותכין בעצמך באופן הבא:

קצת התעסקות אבל יוצא הרבה יותר זול ואתה יכול לשחק עם הטעמים של הflavdrops.

מי לעזאזל מקשיב לרוב הדיאטנים בארץ?
הדיאטה שלי מתבססת על מה שבא לי לאכול
אם בא לי גלידה אני אוכל גלידה
אם בא לי פיצה אני אוכל פיצה
אם בא לי שוקולד אני יאכל
בסופו של דבר אם נכנס לי בערכים זה לא דופק לי את החיטוב

אם באלי גלידה אני אחלום על גלידה אמיתית או אוכל ואשאר רעב כמה שעות.
אם בא לי פיצה אני אחלום על פיצה אמיתית או אוכל ואשאר רעב.
אם בא לי שוקולד אני אחלום על שוקולד אמיתי או אוכל ואשאר רעב.
בסופו של דבר אם זה טעים באמת, אני אצטרך להיות רעב הרבה זמן כדי שזה ייכנס לי בערכים.

לכן וולדן פארמס pb2 וכו כל כך משמעותיים. ואני גם כמו פותח האשכול מבואס על הקטע הזה. וכן יש קשר ישיר בין סכום הכסף שאני משקיע בדיאטה לבין ההצלחה שלה.

גישה נוראית

אני בכלל לא רואה את זה כגישה נוראית, יש הרבה דברים להנות מהם בחיים. אז בשבילי אוכל זה לא יהיה הנאה, אלא משהו ״סביר״. לא מבין מה כל כך נורא.

בדרכ אני אוכל מה שיגידו ״״שדיאטנים פח״״ נותנים בתפריט, אבל אלו משביעים אותי בקצת קלוריות.

אני בכלל לא רואה את זה כגישה נוראית, יש הרבה דברים להנות מהם בחיים. אז בשבילי אוכל זה לא יהיה הנאה, אלא משהו ״סביר״. לא מבין מה כל כך נורא.

בדרכ אני אוכל מה שיגידו ״״שדיאטנים פח״״ נותנים בתפריט, אבל אלו משביעים אותי בקצת קלוריות.

יש הרבה מאכלים בחיטוב שהם טעימים מאוד,
להגיד "מה שטעים עתיר קלוריות" באופן גורף זה פשוט לא נכון.

אם באלי גלידה אני אחלום על גלידה אמיתית או אוכל ואשאר רעב כמה שעות.
אם בא לי פיצה אני אחלום על פיצה אמיתית או אוכל ואשאר רעב.
אם בא לי שוקולד אני אחלום על שוקולד אמיתי או אוכל ואשאר רעב.
בסופו של דבר אם זה טעים באמת, אני אצטרך להיות רעב הרבה זמן כדי שזה ייכנס לי בערכים.

לכן וולדן פארמס pb2 וכו כל כך משמעותיים. ואני גם כמו פותח האשכול מבואס על הקטע הזה. וכן יש קשר ישיר בין סכום הכסף שאני משקיע בדיאטה לבין ההצלחה שלה.
עזוב אחי, אתה הופך תזונה לדיכאון.
מקווה שתתבגר ותלמד להפוך את התזונה ליותר כיף.
אני אישית למדתי אחרי כמה שנים של טעויות
אני לא בוחר לאכול פיצה ודברים כאלה כי זה סתם מבזבז לי קלוריות שיוכלו ללכת לי על דברים שישביעו אותי(בחיטוב)
במסה אם חסר לי אלף קלוריות ואין לי כוח לאכול הרבה, אוכל 3 סלייסים של פיצה או 4 וזה לא הורס לי כלום.

עזוב אחי, אתה הופך תזונה לדיכאון.
מקווה שתתבגר ותלמד להפוך את התזונה ליותר כיף.
אני אישית למדתי אחרי כמה שנים של טעויות

נסה לרשום תפריט תזונה ליום אחד, לאדם שבאמת רעב מאוד עם תיאבון גדול. הוא צריך 1700 קל
(נסה להגיע ל60+ גר שומן)

נסה לרשום תפריט תזונה ליום אחד, לאדם שבאמת רעב מאוד עם תיאבון גדול. הוא צריך 1700 קל
(נסה להגיע ל60+ גר שומן)
אני מאוד מאוד רעב, תיאבון ענקי ואוכל 1900 קלוריות ביום.
מסתדר טוב מאוד אפילו אם אני יאכל חלק מהמאכלים האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית