עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הרבה מאכלים בחיטוב שהם טעימים מאוד,
להגיד "מה שטעים עתיר קלוריות" באופן גורף זה פשוט לא נכון.
אני מאוד מאוד רעב, תיאבון ענקי ואוכל 1900 קלוריות ביום.
מסתדר טוב מאוד אפילו אם אני יאכל חלק מהמאכלים האלה.
רשמתי ״מה שטעים באמת״, בהקשר של הודעה עם פיצה והמבורגר. ברור שדיברתי על דברים בסטנדרט הזה, וכן דברים בסטנדרט הטעם הזה עתירי קלוריות.
בבוקר אם אני עובד, קם ב2/3 בבוקר, שותה קפה(170 מ"ל חלב 1 אחוז ללא לקטוז), 2 ביצים וגבינה בולגרית.רשמתי ״מה שטעים באמת״, בהקשר של הודעה עם פיצה והמבורגר. ברור שדיברתי על דברים בסטנדרט הזה, וכן דברים בסטנדרט הטעם הזה עתירי קלוריות.
גם סלט זה טעים, גם פירות, והם דלי קלוריות, אבל מה טעים לך מאוד? לי לפחות שוקולד פיצות שווארמה וכו׳ אלו עתירי קלוריות.
אתה טוען שהגישה הזאת אומללה, עדיין לא הבנתי מדוע
יאללה תרשום שאני גם אקבל רעיונות
Potato potatoקודם כל לא אומללה, נוראית.
שוב, טעים באיזו רמה? ברמה של המבורגרים ופיצות, כן אין ספק. אני לא מבין בכלל על מה אתה לא מסכים איתיכל מה שטעים עתיר
בבוקר אם אני עובד, קם ב2/3 בבוקר, שותה קפה(170 מ"ל חלב 1 אחוז ללא לקטוז), 2 ביצים וגבינה בולגרית.
צהריים ואחרי צהריים:
שני הארוחות ביחד זה 150 גרם שיבולת שועל, 90 גרם אבקת חלבון, 400 מ"ל חלב 3 אחוז
נשאר לי באיזור ה400-500 קל' תלוי איפה אני עובד, אם אני שורף 500-600 קלוריות או יותר תלוי באימון - אוכל המבורגר וצ'יפס
ביום יום שאני לא שורף כ"כ הרבה אני פחות מעוניין לאכול פיצה או ההמבורגר כי אני מעוניין אוכל שיותר ישביע אותי. אם אני רוצה בכיף מכניס כדור של לינדט אדום שזה בערך 70-80 קלוריות והכל טוב.
אני משתמש בmyfitnesspal אז אין לי תפריט קבוע.
אתה צריך לאכול דברים משביעים ושיהיו לך טעימים זה הכל.אצלי אני לא רואה בשום מצב איך אני יכול להכניס כמות של פיצה רגילה ולא להישאר רעב בדרגה כזאת שאני אוכל עוד דברים שיהרסו את התפריט.
למדתי לעשות פיצה עם טורטיה וגבינה 5 אחוז. פשוט אמרתי ביי ביי למאכלים שכולם אוכלים. אין ברירה זה לא טעים ברמה של 10 זה טעים ברמה של 6
אבל חייב להוריד במשקל.
אתה טועה כי אני יכול לאכול בבוקר 2 ביצים, צהריים לאכול שיבולת שועל 50-100 גרם ובערב לאכול המבורגר. בחיטוב ככה או ככה אתה מרגיל את הגוף להיות רעב טיפה ומקטין את הקיבה. בבוקר אוכל חלבון ככה שלא יהיה רעב מהר מדיי, מגיע לצהריים בסדר גמור ואוכל שיבולת שועל. סותם אותי עד הערב ויכול להתפנק על המבורגר חופשי.Potato potato
שוב, טעים באיזו רמה? ברמה של המבורגרים ופיצות, כן אין ספק. אני לא מבין בכלל על מה אתה לא מסכים איתי
“ביום שאני לא שורף 500-600 קל או יותר ..״ זאת אומרת שכדי לאפשר לעצמך את ההמבורגר וצ׳יפס ולהיות שבע - אתה שורף עוד 500-600 קל. פה קבור הכלב.
אתה טועה כי אני יכול לאכול בבוקר 2 ביצים, צהריים לאכול שיבולת שועל 50-100 גרם ובערב לאכול המבורגר
אני מאוד מאוד רעב, תיאבון ענקי
גודל הקיבה לא משפיע משמעותית על הרעב שתחווה, אלא קצב ההתרוקנות שלה.בחיטוב ככה או ככה אתה מרגיל את הגוף להיות רעב טיפה ומקטין את הקיבה
מי לעזאזל מקשיב לרוב הדיאטנים בארץ?
הדיאטה שלי מתבססת על מה שבא לי לאכול
אם בא לי גלידה אני אוכל גלידה
אם בא לי פיצה אני אוכל פיצה
אם בא לי שוקולד אני יאכל
בסופו של דבר אם נכנס לי בערכים זה לא דופק לי את החיטוב
יש גם בשופרסלאיפה מצאת בארץ? בניצת הדובדבן?
אבל בדרך כלל זה נכוןגישה נוראית.
להוריד 600 קלוריות של אוכל מלא ומשביע לטובת 600 של פיצה כנראה ישאיר אותך רעב, צריך לחשןב אם זה שווה את זה או לא
אתם ממשיכים להזכיר את הפיצה אז בואו נבהיר,
אם בשבילכם מה שטעים זה רק פיצה אז כן- צריך לוותר על קלוריות.
אני מדבר על מאכלים אחרים עם צפיפות קלורית יותר חברית.
100 גרם שיבולת משאיר אותי שבע לכמה שעות טובותבבוקר את אוכל 2 ביצים (בשבילי זה נישנוש אבל ניחא) ואז נגיד מ11 עד הערב שזה לדוגמא 8. אתה סוחב עם 50-100 גר שיבולת שועל?? איך זה מסתדר עם
גודל הקיבה לא משפיע משמעותית על הרעב שתחווה, אלא קצב ההתרוקנות שלה.
תראה אתה בעצמך כותב ״בחיטוב... אתה רעב קצת״. אז כשאתה כותב את זה
אתה מציג צד אחד של התמונה, אתה אוכל טעים מאוד וקצת רעב, אני אוכל פחות טעים, אך יותר שבע.
בחירה של כל אחד.
100 גרם שיבולת משאיר אותי שבע לכמה שעות טובות
לפעמים אני רעב בין לבין ארוחות אבל בסדר
והגוף התרגל כבר לאחר שנכנסתי לגרעון אז מכניס פחות אוכל
בבוקר ה2 ביצים משביע אותי ל11 אפילו 12 אם אני אוכל את זה ב2 או 3
ומאוד לא משנה אם משביע או לא
אגב אין לי מושג מאיפה הבאת את החארטה שאוכל משביע לא טעים? כך מה שאני בוחר לאכול טעים לי ומאוד לא משנה אם משביע או לא
לא מבין למה קשה לך לקבל את זהאם 2 ביצים משביע אותך ליותר מ8 שעות, ו100 גר שיבולת שועל משביע אותך ליותר מ8 שעות אז אתה יכול לשלב גם חבילת דונטאס בתפריט
ברור כי
אם 2 ביצים משביע אותך ליותר מ8 שעות, ו100 גר שיבולת שועל משביע אותך ליותר מ8 שעות אז אתה יכול לשלב גם חבילת דונטאס בתפריט
ברגע ששבעים מ2 ביצים ל9 שעות, אוכל ״משביע״ בהחלט יכול להיות מדהים
לא מבין למה קשה לך לקבל את זה
טענת שזה לא נכון והגישה שלי נוראית. וחזרת שוב ושוב שיש מאכלים טעימים עם צפיפות קלוריות יותר חברית שהם טעימים, אבל כל פעם מחדש אתה מתעלם מהמאכלים שעליהם אנחנו מדברים.
אם בשבילכם מה שטעים זה רק פיצה אז כן- צריך לוותר על קלוריות.
כאילו יש הרגשה שמרוב שהוא בבאסה מהחיטוב שלו הוא תוקף אותנו בגלל שאפשר לשלב דברים טעימים בחיטובאז ענית שאתה מדבר על פיצות, המבורגרים וגלידות.
אני דיברתי על מאכלים אחרים, לא מתכוון להתווכח איתך על מה יותר טעים.
לגבי פיצה / המבורגרים / גלידות נתתי תשובה.
ואתה יכול לענות יותר בסבלנות לא באתי להרביץ לך.
כאילו יש הרגשה שמרוב שהוא בבאסה מהחיטוב שלו הוא תוקף אותנו בגלל שאפשר לשלב דברים טעימים בחיטוב