הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תגידו איפה אפשר למצוא בארץ סירופ דיאט?

• פותח/ת השרשור zivmil
  • פורסם בתאריך

zivmil

משתמש מתחיל
106
46
נק' מוניטין:
63
106
46
היי אני רואה הרבה מתכונים ביוטיוב שיש סירופ דל קלוריות אם זה מייפל או שוקולד
יש כאלה בארץ? כמעט כולם שם ביוטיוב משתמשים בוולדן פארם אם אין ברירה אני אזמין אבל כמובן מעדיף למצוא משהו זול בארץ. תודה

יש הרבה מאכלים בחיטוב שהם טעימים מאוד,
להגיד "מה שטעים עתיר קלוריות" באופן גורף זה פשוט לא נכון.

רשמתי ״מה שטעים באמת״, בהקשר של הודעה עם פיצה והמבורגר. ברור שדיברתי על דברים בסטנדרט הזה, וכן דברים בסטנדרט הטעם הזה עתירי קלוריות.

גם סלט זה טעים, גם פירות, והם דלי קלוריות, אבל מה טעים לך מאוד? לי לפחות שוקולד פיצות שווארמה וכו׳ אלו עתירי קלוריות.
אתה טוען שהגישה הזאת אומללה, עדיין לא הבנתי מדוע
אני מאוד מאוד רעב, תיאבון ענקי ואוכל 1900 קלוריות ביום.
מסתדר טוב מאוד אפילו אם אני יאכל חלק מהמאכלים האלה.

יאללה תרשום שאני גם אקבל רעיונות

רשמתי ״מה שטעים באמת״, בהקשר של הודעה עם פיצה והמבורגר. ברור שדיברתי על דברים בסטנדרט הזה, וכן דברים בסטנדרט הטעם הזה עתירי קלוריות.

קודם כל לא אומללה, נוראית.
למה היא נוראית? כי בראש שלך כל מה שטעים עתיר,
יש כל כך הרבה אוכל טוב ולא משמין, הרי בסופו של דבר זה הכל עניין של צפיפות קלורית.

גם סלט זה טעים, גם פירות, והם דלי קלוריות, אבל מה טעים לך מאוד? לי לפחות שוקולד פיצות שווארמה וכו׳ אלו עתירי קלוריות.
אתה טוען שהגישה הזאת אומללה, עדיין לא הבנתי מדוע

יאללה תרשום שאני גם אקבל רעיונות
בבוקר אם אני עובד, קם ב2/3 בבוקר, שותה קפה(170 מ"ל חלב 1 אחוז ללא לקטוז), 2 ביצים וגבינה בולגרית.
צהריים ואחרי צהריים:
שני הארוחות ביחד זה 150 גרם שיבולת שועל, 90 גרם אבקת חלבון, 400 מ"ל חלב 3 אחוז
נשאר לי באיזור ה400-500 קל' תלוי איפה אני עובד, אם אני שורף 500-600 קלוריות או יותר תלוי באימון - אוכל המבורגר וצ'יפס
ביום יום שאני לא שורף כ"כ הרבה אני פחות מעוניין לאכול פיצה או ההמבורגר כי אני מעוניין אוכל שיותר ישביע אותי. אם אני רוצה בכיף מכניס כדור של לינדט אדום שזה בערך 70-80 קלוריות והכל טוב.
אני משתמש בmyfitnesspal אז אין לי תפריט קבוע.

• פותח/ת השרשור
אצלי אני לא רואה בשום מצב איך אני יכול להכניס כמות של פיצה רגילה ולא להישאר רעב בדרגה כזאת שאני אוכל עוד דברים שיהרסו את התפריט.
למדתי לעשות פיצה עם טורטיה וגבינה 5 אחוז. פשוט אמרתי ביי ביי למאכלים שכולם אוכלים. אין ברירה זה לא טעים ברמה של 10 זה טעים ברמה של 6
אבל חייב להוריד במשקל.

קודם כל לא אומללה, נוראית.
Potato potato

כל מה שטעים עתיר
שוב, טעים באיזו רמה? ברמה של המבורגרים ופיצות, כן אין ספק. אני לא מבין בכלל על מה אתה לא מסכים איתי
בבוקר אם אני עובד, קם ב2/3 בבוקר, שותה קפה(170 מ"ל חלב 1 אחוז ללא לקטוז), 2 ביצים וגבינה בולגרית.
צהריים ואחרי צהריים:
שני הארוחות ביחד זה 150 גרם שיבולת שועל, 90 גרם אבקת חלבון, 400 מ"ל חלב 3 אחוז
נשאר לי באיזור ה400-500 קל' תלוי איפה אני עובד, אם אני שורף 500-600 קלוריות או יותר תלוי באימון - אוכל המבורגר וצ'יפס
ביום יום שאני לא שורף כ"כ הרבה אני פחות מעוניין לאכול פיצה או ההמבורגר כי אני מעוניין אוכל שיותר ישביע אותי. אם אני רוצה בכיף מכניס כדור של לינדט אדום שזה בערך 70-80 קלוריות והכל טוב.
אני משתמש בmyfitnesspal אז אין לי תפריט קבוע.

“ביום שאני לא שורף 500-600 קל או יותר ..״ זאת אומרת שכדי לאפשר לעצמך את ההמבורגר וצ׳יפס ולהיות שבע - אתה שורף עוד 500-600 קל. פה קבור הכלב.

אצלי אני לא רואה בשום מצב איך אני יכול להכניס כמות של פיצה רגילה ולא להישאר רעב בדרגה כזאת שאני אוכל עוד דברים שיהרסו את התפריט.
למדתי לעשות פיצה עם טורטיה וגבינה 5 אחוז. פשוט אמרתי ביי ביי למאכלים שכולם אוכלים. אין ברירה זה לא טעים ברמה של 10 זה טעים ברמה של 6
אבל חייב להוריד במשקל.
אתה צריך לאכול דברים משביעים ושיהיו לך טעימים זה הכל.
אתה יכול לאכול סלייס אחד או שתיים שזה בערך 400-500 קל' תלוי בגדול וכו'(באתר של דומינוס נגיד אני יודע שרשום ערכים לכל דבר)ולא יידפק כלום, האם תשבע מזה? כנראה שלא והכל בסדר אבל אם נשאר לך מלא קלוריות לסוף יום(מעל אלף) ואתה מכניס יותר מ3 סלייסים אני חושב שאתה תשבע.
Potato potato

שוב, טעים באיזו רמה? ברמה של המבורגרים ופיצות, כן אין ספק. אני לא מבין בכלל על מה אתה לא מסכים איתי

“ביום שאני לא שורף 500-600 קל או יותר ..״ זאת אומרת שכדי לאפשר לעצמך את ההמבורגר וצ׳יפס ולהיות שבע - אתה שורף עוד 500-600 קל. פה קבור הכלב.
אתה טועה כי אני יכול לאכול בבוקר 2 ביצים, צהריים לאכול שיבולת שועל 50-100 גרם ובערב לאכול המבורגר. בחיטוב ככה או ככה אתה מרגיל את הגוף להיות רעב טיפה ומקטין את הקיבה. בבוקר אוכל חלבון ככה שלא יהיה רעב מהר מדיי, מגיע לצהריים בסדר גמור ואוכל שיבולת שועל. סותם אותי עד הערב ויכול להתפנק על המבורגר חופשי.

אתה טועה כי אני יכול לאכול בבוקר 2 ביצים, צהריים לאכול שיבולת שועל 50-100 גרם ובערב לאכול המבורגר

בבוקר את אוכל 2 ביצים (בשבילי זה נישנוש אבל ניחא) ואז נגיד מ11 עד הערב שזה לדוגמא 8. אתה סוחב עם 50-100 גר שיבולת שועל?? איך זה מסתדר עם
אני מאוד מאוד רעב, תיאבון ענקי

בחיטוב ככה או ככה אתה מרגיל את הגוף להיות רעב טיפה ומקטין את הקיבה
גודל הקיבה לא משפיע משמעותית על הרעב שתחווה, אלא קצב ההתרוקנות שלה.

תראה אתה בעצמך כותב ״בחיטוב... אתה רעב קצת״. אז כשאתה כותב את זה
מי לעזאזל מקשיב לרוב הדיאטנים בארץ?
הדיאטה שלי מתבססת על מה שבא לי לאכול
אם בא לי גלידה אני אוכל גלידה
אם בא לי פיצה אני אוכל פיצה
אם בא לי שוקולד אני יאכל
בסופו של דבר אם נכנס לי בערכים זה לא דופק לי את החיטוב

אתה מציג צד אחד של התמונה, אתה אוכל טעים מאוד וקצת רעב, אני אוכל פחות טעים, אך יותר שבע.
בחירה של כל אחד.

איפה מצאת בארץ? בניצת הדובדבן?
יש גם בשופרסל
גישה נוראית.
אבל בדרך כלל זה נכון
להוריד 600 קלוריות של אוכל מלא ומשביע לטובת 600 של פיצה כנראה ישאיר אותך רעב, צריך לחשןב אם זה שווה את זה או לא
לי אישית אין צרכים מספיק חזקים שגורמים לי להעדיף לאכול משהו פחות משביע לטובת הטעם, מה גם שאני אוהב מאוד כל מה שאני אוכל ביומיום ככה שאני לא סובל מהאכילה בשביל תחושת שובע

להוריד 600 קלוריות של אוכל מלא ומשביע לטובת 600 של פיצה כנראה ישאיר אותך רעב, צריך לחשןב אם זה שווה את זה או לא

אתם ממשיכים להזכיר את הפיצה אז בואו נבהיר,
אם בשבילכם מה שטעים זה רק פיצה אז כן- צריך לוותר על קלוריות.

אני מדבר על מאכלים אחרים עם צפיפות קלורית יותר חברית.

אתם ממשיכים להזכיר את הפיצה אז בואו נבהיר,

אני מדבר על מאכלים אחרים עם צפיפות קלורית יותר חברית.

בפעם המי יודע כמה, כל הדיון נוצר והיה סביב מאכלים שהם פיצות המבורגרים גלידות וכו׳ שאותם הגדרתי ״כטעימים באמת״ ואמרתי שכדי לשלב אותם בתפריט צריך להיות רעב.

טענת שזה לא נכון והגישה שלי נוראית. וחזרת שוב ושוב שיש מאכלים טעימים עם צפיפות קלוריות יותר חברית שהם טעימים, אבל כל פעם מחדש אתה מתעלם מהמאכלים שעליהם אנחנו מדברים.

A379DA49-0343-4345-8EB4-6FA57F17C728.png

בבוקר את אוכל 2 ביצים (בשבילי זה נישנוש אבל ניחא) ואז נגיד מ11 עד הערב שזה לדוגמא 8. אתה סוחב עם 50-100 גר שיבולת שועל?? איך זה מסתדר עם

גודל הקיבה לא משפיע משמעותית על הרעב שתחווה, אלא קצב ההתרוקנות שלה.

תראה אתה בעצמך כותב ״בחיטוב... אתה רעב קצת״. אז כשאתה כותב את זה

אתה מציג צד אחד של התמונה, אתה אוכל טעים מאוד וקצת רעב, אני אוכל פחות טעים, אך יותר שבע.
בחירה של כל אחד.
100 גרם שיבולת משאיר אותי שבע לכמה שעות טובות
לפעמים אני רעב בין לבין ארוחות אבל בסדר
והגוף התרגל כבר לאחר שנכנסתי לגרעון אז מכניס פחות אוכל
בבוקר ה2 ביצים משביע אותי ל11 אפילו 12 אם אני אוכל את זה ב2 או 3
אגב אין לי מושג מאיפה הבאת את החארטה שאוכל משביע לא טעים? כך מה שאני בוחר לאכול טעים לי ומאוד לא משנה אם משביע או לא

100 גרם שיבולת משאיר אותי שבע לכמה שעות טובות
לפעמים אני רעב בין לבין ארוחות אבל בסדר
והגוף התרגל כבר לאחר שנכנסתי לגרעון אז מכניס פחות אוכל
בבוקר ה2 ביצים משביע אותי ל11 אפילו 12 אם אני אוכל את זה ב2 או 3

אם 2 ביצים משביע אותך ליותר מ8 שעות, ו100 גר שיבולת שועל משביע אותך ליותר מ8 שעות אז אתה יכול לשלב גם חבילת דונטאס בתפריט

ומאוד לא משנה אם משביע או לא

ברור כי
אם 2 ביצים משביע אותך ליותר מ8 שעות, ו100 גר שיבולת שועל משביע אותך ליותר מ8 שעות אז אתה יכול לשלב גם חבילת דונטאס בתפריט

אגב אין לי מושג מאיפה הבאת את החארטה שאוכל משביע לא טעים? כך מה שאני בוחר לאכול טעים לי ומאוד לא משנה אם משביע או לא

ברגע ששבעים מ2 ביצים ל9 שעות, אוכל ״משביע״ בהחלט יכול להיות מדהים

ברור כי

ברגע ששבעים מ2 ביצים ל9 שעות, אוכל ״משביע״ בהחלט יכול להיות מדהים
לא מבין למה קשה לך לקבל את זה
אני ניסיתי את העניין הזה שלאכול רק חלבון בבוקר וזה ישביע אותי ליותר זמן בזכות אלחנן @elchonon וזה עובד מעולה.
אוכל משביע - שיבולת שועל, תפוח אדמה, בטטה וכו' אין צריך לפרט כי אתה יודע.

לא מבין למה קשה לך לקבל את זה

כי אתה טוען שאפשר לשלב דברים טעימים ובמקביל להיות שבע, בעוד אתה שבע מכלום וחצי - אז מה הטענה פה? בכל אופן אני שמח שאתה שמח עם התזונה שלך ומסתדר לך מעולה, בהצלחה! [אבל רק שתדע שלרוב האנשים תיאבון פי כמה משלך, אז ייתכן וה ''טיפים'' שתיתן להם יהיו פחות יעילים]

דת, בריאות וזוגיות הם 3 דברים שרק מי שעוסק בהם מבין איך למרות ההקרבה, זה שווה ומשתלם.

איך לעזאזל אדם חי חיים מוגבלים ברצון, וטוען שזה מה שהוא רוצה ומיסב לו אושר?

חיטוב זה הרעבה של הגוף כדי שיצטרך להשתמש במאגרי השומן שלו. הגוף יתן התראה שהוא רעב לפני שהוא מתחיל לרוקן מאגרים. אל תצפה לאכול כמו שמן ולהיות רזה.

מה שכן, יש דרכים שמקילים על הרעב, אבל בדרך כלל לא לגמרי מעלימים. כולנו שמענו עליהם, חלק ביטלנו בלי מחשבה, וחלק היו נשמעים מגוכחים.
להוריד פחמימה, לשתות יותר מים, לאכול מזון נמוך קלורית, לא לנשנש, לוותר על קבוצת מזון שהוכיחה לנו בעבר שאנו מאבדים שליטה בפניהם, לא לאכול מאוחר בלילה, לצמצם את חלון האוכל לכמה שעות, ועוד הרבה...

אבל הטיפ שאני הכי אוהב זה, "שזה בסדר להיות רעב", "שזה בסדר לא לאכול מאכל מסוים", ועוד יותר חשוב "שלא קרה כלום אם מעדת (אכלת יותר מידי קלוריות, עלית בק"ג)".

זה מסתדר עם ההשקפה הדתית שלי, ועם מה שהרב וולבה זצ"ל כתב בספרו "עלי שור".
וגם עם מה שנראה לי הסתכלות בריאה פיזית ונפשית.

דחיית סיפוקים לדעתי זה חלק מאוד גדול בלהיות דתי (אם לא "ה"הגדרה). מותר לתרגל על אוכל, ואפילו מומלץ. יש עוד הרבה להאריך, אבל אלו עיקרי הדברים לדעתי.

טענת שזה לא נכון והגישה שלי נוראית. וחזרת שוב ושוב שיש מאכלים טעימים עם צפיפות קלוריות יותר חברית שהם טעימים, אבל כל פעם מחדש אתה מתעלם מהמאכלים שעליהם אנחנו מדברים.

אז ענית שאתה מדבר על פיצות, המבורגרים וגלידות.

אני דיברתי על מאכלים אחרים, לא מתכוון להתווכח איתך על מה יותר טעים.

לגבי פיצה / המבורגרים / גלידות נתתי תשובה.

ואתה יכול לענות יותר בסבלנות לא באתי להרביץ לך.

אז ענית שאתה מדבר על פיצות, המבורגרים וגלידות.

אני דיברתי על מאכלים אחרים, לא מתכוון להתווכח איתך על מה יותר טעים.

לגבי פיצה / המבורגרים / גלידות נתתי תשובה.

ואתה יכול לענות יותר בסבלנות לא באתי להרביץ לך.
כאילו יש הרגשה שמרוב שהוא בבאסה מהחיטוב שלו הוא תוקף אותנו בגלל שאפשר לשלב דברים טעימים בחיטוב

דיאטה אין פירושה להיות בגירעון קלורי, או בכלל משהו לגבי המאזן הקלורי.
מכל מקום, בהיבט הכספי זה אינדיבידואלי, אז טחינת מים.

נקודה אחרת למחשבה:
אם אני בדיאטת הרזייה אני כנראה אצרוך פחות אוכל, משמע אני אקנה פחות אוכל = אחסוך יותר כסף.
אם אני בדיאטת השמנה אני כנראה אצרוך יותר אוכל ולכן אקנה יותר אוכל = אוציא יותר כסף.
אז מה יקר יותר, לעלות או לרדת במשקל?

כנראה שהלוגיקה לא מסתכמת בזה.
קיימת חשיבות מהותית לאורח חיינו, הגישה כלפי אוכל ואיך לא - הטעם האישי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית