הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלש וארוך או חזק וקצר

Allāh The Great

משתמש פעיל
704
850
נק' מוניטין:
866
704
850
רציתי להעלות פה לדיון את השאלה,
מה יעיל יותר ומה טוב יותר מבחינתכם ? סייקל במינונים גבוהים יחסית לתקופה קצרה (8-12 שבועות לדוגמא) או הרצה של סייקל ארוך (16-25 שבועות) אבל במינונים נמוכים.

אשמח לשמוע גם על התאוששות של אנשים פה אחרי סשנים ארוכים.

כשאני מדבר על מינונים גבוהים הכוונה שלי 500 צפונה,
כשאני מדבר על מינונים נמוכים אז הכוונה שלי בסביבות העד 300-350.

נערך לאחרונה:
בגדול כן ...
500 אפילו 650 טסט + משהו
3-4 חודש.

אם אתה רוצה להראות כמו בודיבילדר
ויש לך מטרה להיות גדול חזק וחטוב

מה אתה חושב שתעשה סייקל וחצי בשנה ותהיה מקום 3 במר ישראל ???

תעשה אפילו בלאסט אנד קרוז כמה שאתה יכול

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בגדול כן ...
500 אפילו 650 טסט + משהו
3-4 חודש.

אם אתה רוצה להראות כמו בודיבילדר
ויש לך מטרה להיות גדול חזק וחטוב

מה אתה חושב שתעשה סייקל וחצי בשנה ותהיה מקום 3 במר ישראל ???

תעשה אפילו בלאסט אנד קרוז כמה שאתה יכול

טוב כנראה לא הייתי מדוייק מספיק,
לא רוצה להיות מר ישראל ולא מר באר שבע... מתאמן כמו 99 אחוז מהחבר׳ה פה להנאתי. עשיתי כמה וכמה סייקלים בחיי והייתי על מינונים מכל הסוגים בעקבות המלצות מכל מיני אנשים.

לאחרונה נחשפתי לטיעון מבחור מאוד רציני שאומר שגם על 300 טסט 200 ננדרולון לאורך זמן אגיע לתוצאות מצויינות ולא אצטרך להרוס לעצמי את שגרת היום יום עם תופעות לוואי שמגיעות עם 600-700 טסט. עצבים חום חוסר סבלנות עודף אסטרוגן , שימוש בתרופות כדי להשתלט על כל הבלאגן הזה , וכו וכו.

רצה של סייקל ארוך (16-25 שבועות) אבל במינונים נמוכים.
באופן אישי , הפעם הבאה שלי הולכת להיות 250 טסט \ 100 ננדרולון \100-200 מסטרון לאיזה חצי שנה.
אני ממש ממש לא מצליח להבין איך ולמה ממליצים לטירונים להתחיל מ500 טסט.

100 ננדרולון לשימון מפרקים,יצירת נוזל סינוביאלי בברך,וריפוי ואיחוי רקמות רכות.
100-200 מסטרון להפחתה של הSHBG, מה שאוטומטית מעלה את הטסט החופשי בדם + היכולות האנטי אסטרוגניות שלו שמחליפות לחלוטין AI עבורי.
ו250 טסט שהולך לספק את הסחורה מעל ומעבר..

99% מהאנשים פה לא אוכלים ולא מתאמנים ברמה שמצריכה מהם כמויות גבוהות של חומרים בדם. זה הפך להיות פשוט בדיחה , ומן מקום לברוח אליו בשביל לקצר הליכים על חשבון בריאות הגוף והנפש.

• פותח/ת השרשור
באופן אישי , הפעם הבאה שלי הולכת להיות 250 טסט \ 100 ננדרולון \100-200 מסטרון לאיזה חצי שנה.

100-200 מסטרון להפחתה של הSHBG, מה שאוטומטית מעלה את הטסט החופשי בדם + היכולות האנטי אסטרוגניות שלו שמחליפות לחלוטין AI עבורי.

99% מהאנשים פה לא אוכלים ולא מתאמנים ברמה שמצריכה מהם כמויות גבוהות של חומרים בדם. זה הפך להיות פשוט בדיחה , ומן מקום לברוח אליו בשביל לקצר הליכים על חשבון בריאות הגוף והנפש.

250 טסט מספיק ובוא נגיד אתה לא בחור קטן לפי מה שהשמועות אומרות?

• פותח/ת השרשור
אני קטן במקומות הנכונים..

די נו , לא צריך להסתיר את העובדה ששירתנו ביחד בסוריה

זה שהיינו נערות ליווי של בכירים בדעאש כסיפור כיסוי לא אומר שאפשר לספר לכולם פה ששירתנו ביחד ... אופס

250 טסט מספיק ובוא נגיד אתה לא בחור קטן לפי מה שהשמועות אומרות?
אז תעשה סייקל של 250 טסט בשבוע עם 100 דקה ברקע למשך חצי שנה ותן עדכון איך היה בעוד חצי שנה

תתחיל שיהיה בשעה טובה ותעדכן איך היה

אז לדעתך 250 מספיק? אין צורך ב500?
הרבה טוענים שזה הnoobie go to cycle
ומה עומד מאחורי זה?
אתה מכניס כמויות טסט שהגוף במילא לא יכול לנצל אותם,אז הוא ממיר לאסטרוגן.
בשביל למנוע את ההמרה לאסטרוגן אתה מכניס תרופות נוספות לגוף בסגנון AI.
אז מה עשינו פה בסופו של דבר?
לטעמי יש אלטרנטיבות עדיפות

אני היום עם 400 דקה + טסט 700 בערך
משהו כמו חודשיים.
ואין תופעות לוואי נוראיות כמו שכולם מתארים..... אבל מה אני אגיד קטונתי מלדבר יש פה המון מומחים שיחלקו עלי ויגידו שסייקל צריך להיות בנוי מ250 טסט בשבוע
@Allāh The Great

הרבה יותר מלארי ווילס למשל ,
באמת קשה לי להבין את הצורך במינונים האלה,כי גם חצי מזה היה נותן לך מאזן חנקתי וסינטוז חלבון יעיל ביותר.
מה שאני בא להגיד זה שאנחנו לא ברמה שאנחנו באמת מנצלים את מה ש700 טסט יכול לתת לנו. ככה ש300-400 ייתן את אותם התוצאות בדיוק.
אבל שיהיה בהצלחה ולבריאות , רק אולי שווה לבדוק את החומרים אם אתה לא מרגיש תופעות לוואי מ700 טסט בשבוע

• פותח/ת השרשור
משהו כמו חודשיים.
ואין תופעות לוואי נוראיות כמו שכולם מתארים..... אבל מה אני אגיד קטונתי מלדבר יש פה המון מומחים שיחלקו עלי ויגידו שסייקל צריך להיות בנוי מ250 טסט בשבוע
@Allāh The Great

איזה ברנד?
יצא לי להיות על 750 טסט והעצבים היו בלתי נסבלים, נפילות סוכר, חום וכו

איזה ברנד?
יצא לי להיות על 750 טסט והעצבים היו בלתי נסבלים, נפילות סוכר, חום וכו
דקה ביו בלק
טסט מדיטק נכנס לפני שלוש שבועות
לפני כן היה רפואי
הכל עובד.
חם טיפה
יותר ארגיסיה
אבל בסדר זה סייקל.
אני בסייקל קטלני אבל לא הולך מכות עם אנשים ברחוב ונרדם טוב בלילה אחרי 2-3 ג'וינטים
הרבה יותר מלארי ווילס למשל ,
באמת קשה לי להבין את הצורך במינונים האלה,כי גם חצי מזה היה נותן לך מאזן חנקתי וסינטוז חלבון יעיל ביותר.
מה שאני בא להגיד זה שאנחנו לא ברמה שאנחנו באמת מנצלים את מה ש700 טסט יכול לתת לנו. ככה ש300-400 ייתן את אותם התוצאות בדיוק.
אבל שיהיה בהצלחה ולבריאות , רק אולי שווה לבדוק את החומרים אם אתה לא מרגיש תופעות לוואי מ700 טסט בשבוע
אחי תזרום על 250 טסט בשבוע כמו שציינת. תוסיף 100 דקה. 100 מסטרון...
הכל טוב...
תשתף איך היה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית