הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איש מקצוע שמסביר על כושר

דברים1

משתמש קבוע
1,819
746
נק' מוניטין:
1,255
1,819
746
יש איזה מישהו שאתה שומעים הסברים שלו על כושר גופני / תרגילים / תוכניות אימונים / תזונה , מסה , חיטוב , אחוזי שומן וכל מה שקשור לפיתוח גוף ?
אני מתכוון לאדם שמסביר בעברית / כל שפה אחרת אבל עם תרגום .

אם כן תרשמו מי - אשמח לשמוע גם כן , יש לא מעט ישראלים שמסבירים ועושה רושם שלמרות שהם בנו גוף יפה או אפילו זכו בתארים בישראל לא הידע שלהם זה מה שהוביל אותם לשם .

לא רוצה לרשום שמות שלא יהיה לשון הרע ולכן אני מבקש שתרשמו רק את מי שטוב ולא את מי שלא טוב (שוב פעם שלא יהיה לשון הרע!) על הדרך מי שיכול ללחוץ על אלחנן ואור שיעשו סירטונים שהם מסבירים בעצמם זה יהיה מצויין .

תודה

TEAM EVB, FIT IL, LBS
אלו אולי המקורות הכי קרובים לאמינים שיש היום בעברית.

בכל מקרה כל הדברים שאתה רוצה ללמוד עליהם הם כל כך עמוקים שגם סרט של 3 שעות לא יכסה.

העניין הוא לדלות מידע מכל מקור אמין ולאט לאט לפתח ידע, אין סרטון שיסכם לך את כל מה שאתה מחפש.

• פותח/ת השרשור
לא מחפש סרטון אחד , אבל מחפש שאם אני לומד משהו שזה יהיה מאדם שיודע מה הוא אומר ומלמד ולא מישהו שמעלה משהו שהוא בעצמו בספק לגביו .

לאחרונה נחשפתי ללא מעט אנשים שאומרים שהעיקר בפיתוח שריר (לא כוח) זה לא שיהיה משקל אפילו אפשר עם משקל נמוך אבל העיקר למשוך כמה שיותר זמן במהלך התרגיל הכוונה בכיווץ . אז חשבתי אולי כדאי לפני ששומע וקורא לבדוק את מי לשמוע ומימי לקרוא : P

אין כמעט מקורות ידע טובים וזמינים בעברית
יש איזה מישהו שאתה שומעים הסברים שלו על כושר גופני / תרגילים / תוכניות אימונים / תזונה , מסה , חיטוב , אחוזי שומן וכל מה שקשור לפיתוח גוף ?
יש לא מעט ערוצי יוטיוב של חברה מוערכים ומקצועים מאוד שמעלים סרטונים לפי נושאים או אפילו הרצאות שלמות, כולם באנגלית

לאחרונה נחשפתי ללא מעט אנשים שאומרים שהעיקר בפיתוח שריר (לא כוח) זה לא שיהיה משקל אפילו אפשר עם משקל נמוך אבל העיקר למשוך כמה שיותר זמן במהלך התרגיל הכוונה בכיווץ . אז חשבתי אולי כדאי לפני ששומע וקורא לבדוק את מי לשמוע ומימי לקרוא : P

לפחות אתה יודע ממי צריך להתעלם.

TUT זה בין הדברים האחרונים לשים עליהם דגש (אם כי קיימת חשיבות מסויימת)

אני מתכוון לאדם שמסביר בעברית / כל שפה אחרת אבל עם תרגום .

אם כן תרשמו מי - אשמח לשמוע גם כן , יש לא מעט ישראלים שמסבירים ועושה רושם שלמרות שהם בנו גוף יפה או אפילו זכו בתארים בישראל לא הידע שלהם זה מה שהוביל אותם לשם .

לא רוצה לרשום שמות שלא יהיה לשון הרע ולכן אני מבקש שתרשמו רק את מי שטוב ולא את מי שלא טוב (שוב פעם שלא יהיה לשון הרע!) על הדרך מי שיכול ללחוץ על אלחנן ואור שיעשו סירטונים שהם מסבירים בעצמם זה יהיה מצויין .

תודה

Mike isratel
מסביר כל אספקט שאתה צריך לדעת בצורה ברורה.
בעיקרון ההסבר הוא באנגלית, אבל זה לא אמור להרתיע אותך. אוצר במילים בתחום הוא מוגבל..

בעברית בקושי יש מקורות טובים.

בעברית גם אם תמצא מישהו שמסביר טוב הוא כנראה גם לא יכנס עמוק כלכך... ממליץ לך לשמוע פודקאסטים ובעיקר את Mark bell power project, בנוסף תחפש ביוטיוב Sten Efferding ואתה די מסודר

• פותח/ת השרשור
לפחות אתה יודע ממי צריך להתעלם.

TUT זה בין הדברים האחרונים לשים עליהם דגש (אם כי קיימת חשיבות מסויימת)
סתם שאלה -- אתה מבין שאתה נמצא בענף שיש לו קהל גדול ואתה בעצמך לא מצליח להביא מישהו 1 שעושה סרטונים או מסביר בצורה טובה איך להתקדם בענף הזה ?
אולי תיהיה הראשון שירים את הכפפה .. ? במקרה שיצא לפועל אל תשכח מי הגה את הרעיון אחריזה אשלח לך את המספר חשבון אם תרצה להעביר לי את המעשר מההצלחה .

סתם שאלה -- אתה מבין שאתה נמצא בענף שיש לו קהל גדול ואתה בעצמך לא מצליח להביא מישהו 1 שעושה סרטונים או מסביר בצורה טובה איך להתקדם בענף הזה ?
זה לא שאין, יש בשפע פשוט או שהתוכן שלהם בינוני או חרטטנים
המתאמן הממוצע לא ידע לעשות את ההפרדה בין סרטון איכותי ללא איכותי

בכל מקרה ממליץ לך ללמוד אנגלית, מכיר אנשים שלמדו שפה בגיל 40 ו50 אף פעם לא מאוחר

• פותח/ת השרשור
זה לא שאין, יש בשפע פשוט או שהתוכן שלהם בינוני או חרטטנים
המתאמן הממוצע לא ידע לעשות את ההפרדה בין סרטון איכותי ללא איכותי

בכל מקרה ממליץ לך ללמוד אנגלית, מכיר אנשים שלמדו שפה בגיל 40 ו50 אף פעם לא מאוחר
אני עדיין חושב שאם הזמן בעיקר ששנה הבאה הוא אמור לקחת מקום 1 זה יעשה לו רק טוב וגם למי שיצפה בסירטונים .

יש לי כלכך הרבה דברים ללמוד שיעשו לי טוב שאני לא יודע מה להתחיל , האבסורד שלמדתי בילדות אנגלית טיילתי בחו"ל , אבל כלכך הרבה שנים לא למדתי ואני לא יוצא מהארץ(גם לא לאילת) אז לא רואה כלכך טעם להשקיע בזה שיש לי בהרבה דברים אחרים להשקיע .
אבל אין ספק אנגלית זה דבר חשוב ובכלל שפות מפתח ותורם .

אולי תיהיה הראשון שירים את הכפפה .. ? במקרה שיצא לפועל אל תשכח מי הגה את הרעיון אחריזה אשלח לך את המספר חשבון אם תרצה להעביר לי את המעשר מההצלחה .

אף אחד

אף אחד לא מצליח להעביר את התוכן או את הסודות וכל החרא הזה בצורה מספקת. יש כל כך כל כך הרבה עומק לכל נושא ששום סרטון, שום סמינר לא יחסו. הכל זה קצה הקרחון.

הבעיה שאנשים חושבים שלראות סרטון על נושא X הופך אותם למוסמכים לדבר על אותו נושא, או חושבים שיש להם הבנה יישומית של התוכן של הנושא. שזה פשוט לא נכון.

אתה רוצה ללמוד מידע איכותי על כושר, אימוני התנגדות וכל הכיף הזה? תיישם, ותלמד תוך כדי. תסתכל על התוכנית אימונים שלך, שאל את עצמך למה אתה עושה כל דבר ודבר בתכנית שלך, אם אין למה אז למה אתה עושה את זה?

עם ההבנה הבסיסית הזו אתה תצטרך ללמוד כדי ליישם בהצלחה עקרונות אימונים בתכנית שלך, לא מסרטון או לעקוב אחרי פאקר ביוטוב או באינסטה אלא ממחקר, ספרים, ונסיון של אחרים טובים יותר ומצליחים יותר.

אם אתה רוצה ללמוד משהו ברמה הבסיסית של כושר יש ספר ישן בשם הפיזיולוגיה של המאמץ - לא הכל עדכני אבל אם תלמד ממנו ולא סתם סמן עליו V ותגיד קראת אתה תצא חכם יותר. וזה יתן לך את הcontext שיחבר את הנקודות בין מה שX אומר למה שתאכלס צריך לבצע.

משם, אולי תעשה סמינרים, אבל הרמת ידע בארץ היא ממש ברצפה בהקשר של ספורט, ואתה תמיד תגיע למקום של - חייב ללמוד אנגלית.

אף אחד

אף אחד לא מצליח להעביר את התוכן או את הסודות וכל החרא הזה בצורה מספקת. יש כל כך כל כך הרבה עומק לכל נושא ששום סרטון, שום סמינר לא יחסו. הכל זה קצה הקרחון.

הבעיה שאנשים חושבים שלראות סרטון על נושא X הופך אותם למוסמכים לדבר על אותו נושא, או חושבים שיש להם הבנה יישומית של התוכן של הנושא. שזה פשוט לא נכון.

אתה רוצה ללמוד מידע איכותי על כושר, אימוני התנגדות וכל הכיף הזה? תיישם, ותלמד תוך כדי. תסתכל על התוכנית אימונים שלך, שאל את עצמך למה אתה עושה כל דבר ודבר בתכנית שלך, אם אין למה אז למה אתה עושה את זה?

עם ההבנה הבסיסית הזו אתה תצטרך ללמוד כדי ליישם בהצלחה עקרונות אימונים בתכנית שלך, לא מסרטון או לעקוב אחרי פאקר ביוטוב או באינסטה אלא ממחקר, ספרים, ונסיון של אחרים טובים יותר ומצליחים יותר.

אם אתה רוצה ללמוד משהו ברמה הבסיסית של כושר יש ספר ישן בשם הפיזיולוגיה של המאמץ - לא הכל עדכני אבל אם תלמד ממנו ולא סתם סמן עליו V ותגיד קראת אתה תצא חכם יותר. וזה יתן לך את הcontext שיחבר את הנקודות בין מה שX אומר למה שתאכלס צריך לבצע.

משם, אולי תעשה סמינרים, אבל הרמת ידע בארץ היא ממש ברצפה בהקשר של ספורט, ואתה תמיד תגיע למקום של - חייב ללמוד אנגלית.
יש כמה פאקרים ביוטיוב שעם מספיק זמן צפייה אפשר להבין את עיקרי הדברים ומשם להתקדם

יש כמה פאקרים ביוטיוב שעם מספיק זמן צפייה אפשר להבין את עיקרי הדברים ומשם להתקדם
אפילו אם תקח אנשים כמו mike isratel

תשווה את רמת העומק שאליה הוא נכנס בספרים שלו, וסמינרים ומה שהוא מציג בסרטונים שלו. וזה שמיים וארץ

יש גבול לכמה אתה יכול לחפור על נושאים ללא להפוך למשעמם, או ללא לנגיש לאוכלוסייה הכללית. ואין מה לעשות כתוצאה מכך איכות המידע נפגעת. אפילו שהיא נכונה היא עדיין חלקית.

תשווה את רמת העומק שאליה הוא נכנס בספרים שלו, וסמינרים ומה שהוא מציג בסרטונים שלו. וזה שמיים וארץ
בלי לקרוא את הספרים אני מבין שאין ספק
פשוט לדעתי המתאמן הלא מקצועי לא חייב לעבור את כל הדברים האלו, לרמות האלה הסרטונים עושים עבודה דיי טובה, בעיקר שאתה לוקח כמה מקורות טובים ומשלב, מקדיש להם זמן ואפילו צופה ומסמן לעצמך נקודות חשובות כמו בהרצאה

בלי לקרוא את הספרים אני מבין שאין ספק
פשוט לדעתי המתאמן הלא מקצועי לא חייב לעבור את כל הדברים האלו, לרמות האלה הסרטונים עושים עבודה דיי טובה, בעיקר שאתה לוקח כמה מקורות טובים ומשלב, מקדיש להם זמן ואפילו צופה ומסמן לעצמך נקודות חשובות כמו בהרצאה
בסופו של יום מבחן התוצאה קובע. ופה נסיון בא לידי ביטוי

הבעיה שאנשים מסתפקים בלהיות ממוצע ומתרצים לעצמם שהם פשוט לא מוכשרים גנטית, ואין מה לעשות לעולם לא יעברו 140 קילו. ניסו הכל

שהבעיה בפועל היא חוסר בידע.

הבעיה שאנשים מסתפקים בלהיות ממוצע
לא חייב לשאוף להיות הכי טובים בכל תחום וגם אף פעם לא נהיה, מי שרוצה לעבור לרמה הבאה אתה צודק לגמרי סרטון של מייק ישראטל או ג'ף ניפארד לא ינתו מספיק ידע

• פותח/ת השרשור
אף אחד

אני חייב להגיד שחוויתי את תחום הספורט מהרבה ענפים , לא אפרט שNLR לא יקלל אותי ולא ארחיב בנושא : P די לחכימא ברמיזא .
וזה פשוט מדהים שיש ענפים שפשוט לא רוצים להיות טובים , לא מנסים להיות טובים , פשוט מסתפקים ברמה חובבנית מינוס גם ככה הציבור שומע ורואה ולא מרגישים צורך בכלל להשתפר .

בדרך ל60 קג סקוואט תצטרך ללמוד מעט מאוד, בדרך ל100 תצטרך קצת יותר, בדרך ל140 תצטרך ממש להתחיל להתעניין, בדרך ל180 תצטרך כבר ממש להבין דברים מעט יותר מורכבים, בדרך ל220 כבר תיהיה מקצוען וקריאה ולמידה יהיה חלק משגרת היום יום שלך.

*לכל כלל יש יוצאים מן הכלל.
*אנשי פיתוח הגוף תקבילו את זה למדדים שיותר מתאימים לכם.

בקיצור הניסיון הפרקטי מתחת למוט הוא קריטי. אלא אם כן אתה משלם למאמן ופשוט עושה מה שרשום בלי להבין למה זה עובד וזה לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית