הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איש מקצוע שמסביר על כושר

• פותח/ת השרשור
בדרך ל60 קג סקוואט תצטרך ללמוד מעט מאוד, בדרך ל100 תצטרך קצת יותר, בדרך ל140 תצטרך ממש להתחיל להתעניין, בדרך ל180 תצטרך כבר ממש להבין דברים מעט יותר מורכבים, בדרך ל220 כבר תיהיה מקצוען וקריאה ולמידה יהיה חלק משגרת היום יום שלך.

*לכל כלל יש יוצאים מן הכלל.
*אנשי פיתוח הגוף תקבילו את זה למדדים שיותר מתאימים לכם.

בקיצור הניסיון הפרקטי מתחת למוט הוא קריטי. אלא אם כן אתה משלם למאמן ופשוט עושה מה שרשום בלי להבין למה זה עובד וזה לא.
לא הבנתי את הקשר של כל מה שכתבת לנושא . ובכלל מה קשור סקוואט לכל דבר ?
פיתוח גוף וכושר לא מתחיל ונגמר בסקוואט להפך הוא אפילו יכול להתקיים ללא סקוואט בכלל .

לא הבנתי את הקשר של כל מה שכתבת לנושא . ובכלל מה קשור סקוואט לכל דבר ?
פיתוח גוף וכושר לא מתחיל ונגמר בסקוואט להפך הוא אפילו יכול להתקיים ללא סקוואט בכלל .

זו הייתה דוגמא לצורך המחשה. הדרך ל220 חזה בכבלים גם עוברת שם.

הכוונה היא שבתור מתחיל קשה להבין דברים מסויימים, ורק כשהם נוגעים אלייך וקריטיים להתקדמות פתאום ההיגיון נופל, וככה זה ככל שאתה מתקדם. אתה קורא ולומד ומחפש את הדרך להתקדם.

סתם שאלה -- אתה מבין שאתה נמצא בענף שיש לו קהל גדול ואתה בעצמך לא מצליח להביא מישהו 1 שעושה סרטונים או מסביר בצורה טובה איך להתקדם בענף הזה ?
אולי תיהיה הראשון שירים את הכפפה .. ? במקרה שיצא לפועל אל תשכח מי הגה את הרעיון אחריזה אשלח לך את המספר חשבון אם תרצה להעביר לי את המעשר מההצלחה .

הבאתי לך 3 😉

אני מקווה שארחיב מספיק את הידע שלי כדי להיות באמת איזשהו פקטור משמעותי בענף.

לא אעלה שום סרטון עד שאדע מספיק, זה לא תחום ש״אלמד תוך כדי תנועה״ בליווי הפצת ברו-סיינס.

ברור שסרטוני יוטיוב לא יקנו את הידע הנדרש בתחום ל200 קג סקווט.

@OA
למה שלא תפתח ערוץ ותדבר על הדברים שאתה כן בטוח בעצמך? המתאמן המתחיל-ממוצע, רוצה בסה״כ להראות יפה, לא להיות בודיבילדר, לא להיות פוורליפטר. אלו, בדרך כלל כבר קוראים ספרים ורואים סרטונים הרבה יותר מעמיקים.

אני לא חושב שיגיע רגע שתגיד ״זהו, אני כבר מוכן בטוח.״ פשוט תלך על זה
(כמובן אם זה כיוון שמעניין אותך, ובאלך, פשוט החשש שתטעה מישהו לא אמור להיות שונה מהחשש פה בתגובה בפורום..)

אני חייב להגיד שחוויתי את תחום הספורט מהרבה ענפים , לא אפרט שNLR לא יקלל אותי ולא ארחיב בנושא : P די לחכימא ברמיזא .
וזה פשוט מדהים שיש ענפים שפשוט לא רוצים להיות טובים , לא מנסים להיות טובים , פשוט מסתפקים ברמה חובבנית מינוס גם ככה הציבור שומע ורואה ולא מרגישים צורך בכלל להשתפר .
תרחיב חביבי
כי עד כה רק זרקת רמזים..

אם מתבייש,יש פרטי גם

ברור שסרטוני יוטיוב לא יקנו את הידע הנדרש בתחום ל200 קג סקווט.

@OA
למה שלא תפתח ערוץ ותדבר על הדברים שאתה כן בטוח בעצמך? המתאמן המתחיל-ממוצע, רוצה בסה״כ להראות יפה, לא להיות בודיבילדר, לא להיות פוורליפטר. אלו, בדרך כלל כבר קוראים ספרים ורואים סרטונים הרבה יותר מעמיקים.

אני לא חושב שיגיע רגע שתגיד ״זהו, אני כבר מוכן בטוח.״ פשוט תלך על זה
(כמובן אם זה כיוון שמעניין אותך, ובאלך, פשוט החשש שתטעה מישהו לא אמור להיות שונה מהחשש פה בתגובה בפורום..)

ברמת העיקרון אתה צודק אבל צריך לזכור שבסופו של דבר לאורך זמן מה שיחזיק אותך בטופ זה מוניטין ומקצועיות.

יש כל כך הרבה ערוצי יוטיוב של מאמנים דמיקולו ולמתאמן המתחיל המון פעמים קשה להבדיל בין דעה מקצועית לברו-סיינס.
לרוב הוא יבחר בכותרת של ״התרגיל שיגדיל לכם את הידיים״ או ״איך להיפטר מהשומן הבטני״ על פני
״5 עקרונות בסיס לניהול עומסים נכון״.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ברמת העיקרון אתה צודק אבל צריך לזכור שבסופו של דבר לאורך זמן מה שיחזיק אותך בטופ זה מוניטין ומקצועיות.

יש כל כך הרבה ערוצי יוטיב של מאמנים דמיקולו ולמתאמן המתחיל המון פעמים קשה להבדיל בין דעה מקצועית לברו-סיינס.
לרוב הוא יבחר בכותרת של ״התרגיל שיגדיל לכם את הידיים״ או ״איך להיפטר מהשומן הבטני״ על פני
״5 עקרונות בסיס לניהול עומסים נכון״.
זה כבר עניין של שיווק ופירסום - אולי כדאי בהתחלה אם צילמת כל התהליך שלך שנה שעברה לפני התחרות , או השנה תצלם ולעלות את זה שכמה שיותר אנשים יראו ויתחברו ואחרי שיש לך כבר אנשים שצופים יהיה יותר קל להכניס להם תכנים שהם כבר בטוח יראו כי הם רואים קבוע .

זה כבר עניין של שיווק ופירסום - אולי כדאי בהתחלה אם צילמת כל התהליך שלך שנה שעברה לפני התחרות , או השנה תצלם ולעלות את זה שכמה שיותר אנשים יראו ויתחברו ואחרי שיש לך כבר אנשים שצופים יהיה יותר קל להכניס להם תכנים שהם כבר בטוח יראו כי הם רואים קבוע .

אדרבא, אנשים צופים בבחור שיראה הכי מפותח והכי חטוב. כשתראה טוב יותר מהחברה של
״5 טיפים להבליט את הפיק בבייספ״ בהחלט יצפו בך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית