הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן בשימוש ראשון

omer3020

משתמש מתחיל
103
4
נק' מוניטין:
4
103
4
שלום חבר'ה,
אני שוקל להשתמש בקל בשימוש ראשון,
עברתי גם על על אשכולות של שאלות שהיו פה וגם על האשכול הנעוץ ומספר אתרים וסרטונים.

יש לי מספרים שאלות לפני תחילת שימוש.
1. יש גישות שונות עבור חברות, מה המומלצת ביותר עם כמה שפחות תופעות לוואי?

2. האם לרוב כל תופעות הלוואי שרשומות באמת מתרחשות או שהן כמו כל תרופה? (חרדה, רעידות וכו')

3. האם שימוש חד פעמי בקלן ע"מ להיפתר משומן עיקש עלול לפגוע בגוף בעתיד הרחוק?

4. דברים מיוחדים שלא כתובים ששווה לדעת ?

תודה רבה!!

ועכשיו ברצינות? 😃
וברצינות, אל תבנה על קלן כפתרון קסם ל"שומן עיקש"
זה סך הכל תוספת לדיאטה ולאירובי, זה לא מחליף אותם. אל תשכח
יש גישות שונות עבור חברות, מה המומלצת ביותר עם כמה שפחות תופעות לוואי?
זה אותו חומר..אותה אבקה . אין סיבה שיהיה הבדל בתופעות לוואי
האם לרוב כל תופעות הלוואי שרשומות באמת מתרחשות או שהן כמו כל תרופה? (חרדה, רעידות וכו')
קלן זה אגוניסט אדרנרגי, הוא מפעיל תגובת דחק ולחץ בגוף בדומה לאדרנלין.
דומה לתחושה שיש במצבי פחד וחרדה.

לגיטימי שתרגיש דפיקות לב,רעידות וכו

• פותח/ת השרשור
וברצינות, אל תבנה על קלן כפתרון קסם ל"שומן עיקש"
זה סך הכל תוספת לדיאטה ולאירובי, זה לא מחליף אותם. אל תשכח
ברור.. אני יודע .. אני בגירעון קלורי כבר איזור החודשיים ונמצא באחוזי שומן נמוכים.. מזה הרבה זמן יש לי שומן עיקש בבטן תחתונה ולכן אני רוצה לבצע חיטוב איכותי ושימור שלו

האם יש פגיעה בטווח הרחוק בגמר שימוש?
אי אפשר לדעת, זה תרופה לאסתמה בסוסים.
לא נחקר יותר מדי על בני אדם.

על הנייר אני מאמין שלא,אבל אני כמובן לא גורם רפואי מוסמך ואני לא ממליץ על שום דבר.
וחברה מומלצת בכל זאת?
אולי יגיבו בהמשך לגבי זה

שלום חבר'ה,
אני שוקל להשתמש בקל בשימוש ראשון,
עברתי גם על על אשכולות של שאלות שהיו פה וגם על האשכול הנעוץ ומספר אתרים וסרטונים.

יש לי מספרים שאלות לפני תחילת שימוש.
1. יש גישות שונות עבור חברות, מה המומלצת ביותר עם כמה שפחות תופעות לוואי?

2. האם לרוב כל תופעות הלוואי שרשומות באמת מתרחשות או שהן כמו כל תרופה? (חרדה, רעידות וכו')

3. האם שימוש חד פעמי בקלן ע"מ להיפתר משומן עיקש עלול לפגוע בגוף בעתיד הרחוק?

4. דברים מיוחדים שלא כתובים ששווה לדעת ?

תודה רבה!!

1. ברחבי הרשת ממליצים להתחיל עם 40 מק״ג, אני הייתי אומר אפילו להתחיל מ 20 מק״ג ולראות במשך כמה ימים איך אתה מגיב לחומר.

2. בת הזוג שלי השתמשה בקלן, תופעות הלוואי שהיו לה הן רעידות (נשלטות), חום מוגבר, מעט לחץ על הראש.

3. לא בוצעו מחקרים על בני אדם וקלן היות וזה חומר שלא נועד לצריכה של אנשים, לפחות לא מחקרים ששמעתי עליהם. לגביי ״שומן עיקש״ לא הייתי בונה על זה יותר מידי. בנוסף אם אתה בא״ש נמוכים כמו שאתה טוען כנראה שאין לך שומן כזה וזה סתם נדמה לך.

4. תתחיל ממק״ג נמוך ותבנה כלפיי מעלה, אם יש תופעות לוואי חמורות להפסיק, אם אתה עובר שבועיים שימוש תתארגן על קטוטיפן - זה נושא שנוי במחלוקות דרך אגב, יש כאלו שאומרים שאפשר בלי ויש כאלו שאומרים הפוך.

שום דבר מהנכתב אינו המלצה 😉

נערך לאחרונה:
1. ברחבי הרשת ממליצים להתחיל עם 40 מ״ג, אני הייתי אומר אפילו להתחיל מ 20 מ״ג ולראות במשך כמה ימים איך אתה מגיב לחומר.

2. בת הזוג שלי השתמשה בקלן, תופעות הלוואי שהיו לה הן רעידות (נשלטות), חום מוגבר, מעט לחץ על הראש.

3. לא בוצעו מחקרים על בני אדם וקלן היות וזה חומר שלא נועד לצריכה של אנשים, לפחות לא מחקרים ששמעתי עליהם. לגביי ״שומן עיקש״ לא הייתי בונה על זה יותר מידי. בנוסף אם אתה בא״ש נמוכים כמו שאתה טוען כנראה שאין לך שומן עיקש וזה סתם נדמה לך.

4. תתחיל ממ״ג נמוך ותבנה כלפיי מעלה, אם יש תופעות לוואי חמורות להפסיק, אם אתה עובר שבועיים שימוש תתארגן על קטוטיפן - זה נושא שנוי במחלוקות דרך אגב, יש כאלו שאומרים שאפשר בלי ויש כאלו שאומרים הפוך.

שום דבר מהנכתב אינו המלצה 😉

אני אוהב את הגישה שלך בעניין המינונים
לדעתי אאמץ אותה ואעזוב את הגישה של כמה שיותר יותר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית