הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ירידה במסת שריר

• פותח/ת השרשור Yoti
  • פורסם בתאריך

Yoti

משתמש מתחיל
134
14
נק' מוניטין:
127
134
14
מה הולך אנשים בתקופה של הקורונה עשיתי חיטוב ואיבדתי די הרבה מהמסיביות שלי אני מרגיש קטן וזה מעצבן אותי אבל עקפתי את המשקלים שלי ברוב הדברים ואני מרים יותר האם יכול להיות שפשוט הורדתי את כל השומן המיותר שהיה?

• פותח/ת השרשור
אני נראה יותר קטן אין ספק לפני זה היה לי המון שומן אבל עם עקפתי את המשקלי עבודה הקודמים שלי זה אומר שלא איבדתי לא? זה פשוט בגלל כל השומן אז הייתי יותר גדול אבל גם שמן כזה

יכול להיות לדעתי הרבה פקטורים לעלייה במשקלי עבודה מלבד עלייה במסת שריר.
לדוגמא שיפור בטכניקה, "התרגלות" לתרגיל, או במקרה קיצון אפילו עליית דמה של משקלי עבודה כאשר "בתכלס יכלת יותר" מקודם אם אתה לא מיומן עם RPE וכו'..
אם אתה לא מתאמן מתחיל אם ירדת במשקל בצורה דרסטית אז רוב הסיכויים שגם בשריר. אבל כמו שאמרו זה ספקולציות..
שורה תחתונה אם אתה רוצה לגדול תהיה בפלוס קלורי אחרת הפוך..

• פותח/ת השרשור
אני אוכל המון ביום אני אוכל 3100 רוב האנשים יגידו שזה יותר מדי אבל איך זה הגיוני שבכמות כזאת גדולה זה רק היציב שלי לא עולה ולא יורד אני לא מאוד פעיל ולא עושה כמעט אירובי אז איך זה הגיוני

אני אוכל המון ביום אני אוכל 3100 רוב האנשים יגידו שזה יותר מדי אבל איך זה הגיוני שבכמות כזאת גדולה זה רק היציב שלי לא עולה ולא יורד אני לא מאוד פעיל ולא עושה כמעט אירובי אז איך זה הגיוני
כי אתה לא באמת אוכל 3100 יום יום.

יכול להיות שחשבת שיש לך יותר שריר כשהיית על אחוז שומן גבוהה יותר ובפועל כמעט הורדת רק שומן. אבל תן יותר פרטים וידעו לענות לך כמו שצריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית