עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין ספק שיש אנשים עם דם על הידיים, והלואי שיתנו על כך את הדין. מעסקנים חרדים עד למקבלי החלטות גם חילוניים.קשה שלא לכעוס מכמה שהמוות הזה מיותר ונובע ממחדלי בטיחות חמורים שהתריעו עליהם כבר לפני המון זמן.
פשוט נשרף הלב, אני מקווה שבשם ההרוגים סוף סוף ייעשה בקהילה הזאת חשבון נפש והפקת לקחים.
אין ספק שיש אנשים עם דם על הידיים, והלואי שיתנו על כך את הדין. מעסקנים חרדים עד למקבלי החלטות גם חילוניים.
אבל כעס הוא רגש משני, קודם כל צריך לחוות את הצער והכאב לפני שבאמת נצליח לעשות משהו.
ילדים התיתמו, נשים התאלמנו, הורים איבדו את ילדיהם, העולם של אנשים נהרס קליל, אלפי אנשים הקרקע נשמטה מתחת לרגליהם.
אני מתפלל שהקב"ה ישלח רפואה שלימה לכל החולים, ונחמה ובריאות הנפש לכל האבלים.
אני לא בטוח שזה הסיבה.זה מה שקורה שבמקום מה חשוב מנהגי האומה מתעסקים בפוליטיקה זולה, באופן מקרי משרד הבריאות ביקש להגביל את כמות האנשים בגלל הקרובה, תחשבו כמה חיי אדם יקרים היו נחסכים אם מישהו היה לוקח את עצתו ברצינות.
כבר שנים התריעו על זה שאסון כזה אפשרי, לא עשו כלום כי ״סמוך עליי הכל בסדר״ זו הגישה בארץ. זה שעד עכשיו לא היה אסון זה נס.אני לא בטוח שזה הסיבה.
סיפרו שהיה שם בערך 100 אלף אנשים, שזה כמות מטורפת, אבל בשנים קודמות היו שם גם 300 אלף. זה לא רק כמות האנשים, זה התשתיות הזוועתיות שמזמן היו טעונות שיפור, אך מלחמות כבוד וכוח כנראה מנעו מזה לקרות.
פלא שזה לא קרה עד עכשיו.
לכן גם קשה להאשים את ההתנהגות של האנשים שלא חרגה מכל שנה אחרת, לחפש מה היה שונה השנה משנים שעברו יהיה קשה, לכן הרבה יותר קל להאשים את המשטרה.
דעתי הלא מקצועית, וכמו רבים מכאן מעולם לא הייתי במירון בל"ג בעומר אז כמה זה באמת שווה, אני סבור שזה הזנחה של שנים של תיקונים ושיפורים שצריך לעשות.
הייתי בקבר רחל וקברי צדיקים ביום ההילולא שלהם, וברור שיש שם הרבה פחות אנשים, אבל מי שהיה במירון במהלך השנה יראה כמה זה לא בנוי למימדים שיש שם.
אתה לא יכול להתכחש לכך שאם היו מגבילים את כמות האנשים ככול הנראה האסון היה נמנע.אני לא בטוח שזה הסיבה.
סיפרו שהיה שם בערך 100 אלף אנשים, שזה כמות מטורפת, אבל בשנים קודמות היו שם גם 300 אלף. זה לא רק כמות האנשים, זה התשתיות הזוועתיות שמזמן היו טעונות שיפור, אך מלחמות כבוד וכוח כנראה מנעו מזה לקרות.
פלא שזה לא קרה עד עכשיו.
לכן גם קשה להאשים את ההתנהגות של האנשים שלא חרגה מכל שנה אחרת, לחפש מה היה שונה השנה משנים שעברו יהיה קשה, לכן הרבה יותר קל להאשים את המשטרה.
דעתי הלא מקצועית, וכמו רבים מכאן מעולם לא הייתי במירון בל"ג בעומר אז כמה זה באמת שווה, אני סבור שזה הזנחה של שנים של תיקונים ושיפורים שצריך לעשות.
הייתי בקבר רחל וקברי צדיקים ביום ההילולא שלהם, וברור שיש שם הרבה פחות אנשים, אבל מי שהיה במירון במהלך השנה יראה כמה זה לא בנוי למימדים שיש שם.
אני יכול לכוון את זה כמעט ורק כלפי אריה דרעי, המשטרה לא אשמה בזה, וכמובן שמי שהיה שם היה צריך להפעיל שיקול דעת ולראות את הכמות אנשים, צר לי עליהם באמת מקרה מזעזע.
כמה קל להאשים את כל העולם בפרט כשמדובר בחרדים, כשערבים עושים במדינה הזו מה שהם רוצים אף אחד לא מדבר איתם אפילו, אירועים המוניים שהתנהלו בזמן הקורונה, לינצ'ים באנשים חסרי ישע ברחובות המדינה שלנו!!!השר דרעי סיכם עם השר אוחנה: לא יהיו הגבלות בהילולת הרשב"י במירון - רדיו קול חי
למה אתה אומר שאין ממשלה? דרעי עובד קשה בשביל הבוחרים שלו.
הדם של 44 אנשים (ולצערי היד עוד נטויה) נמצא על הידיים של האיש המחליא הזה שחוק וסדר זה רק המלצה בשבילו, וגם על הידיים של אוחנה ושל כל הממשלה הזאת ששוב פעם נכנעת ללחץ של המפלגות החרדיות ומאפשרת קיום של אירועים המוניים שלעולם לא היו מתרחשים במקום אחר בצורה כזאת בלי פיקוח הולם.
אף אחד לא מאשים את החרדים הם מאשימים את ראשי הקהילה החרדית שהפעילו לחצים פוליטיים ותרמו לאסון הזה.כמה קל להאשים את כל העולם בפרט כשמדובר בחרדים, כשערבים עושים במדינה הזו מה שהם רוצים אף אחד לא מדבר איתם אפילו, אירועים המוניים שהתנהלו בזמן הקורונה, לינצ'ים באנשים חסרי ישע ברחובות המדינה שלנו!!!
אבל אליהם אף אחד לא פונה, המפכל אמר בפירוש לעזוב אותם כי הוא יודע שישחטו שם את השוטרים, אבל החרדים? החרדים לא יעשו את זה, לכן תמיד יותר קל לבוא עליהם ואליהם, אני לא אדם דתי אבל נמאס לי לראות את הפילוג, את ההפליה ואת השנאה כלפי זרם כזה או אחר.