הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי שמחפש רמקולים למחשב

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
אחרי תקופה עם AudioEngine A2 שזה דבר הכי חרא וביזבוז של $180 אבל זה מה שכולם הציעו לי בפורומים השונים, התכזבתי מאוד בגלל חוסר בבאס (אלו רק 2 רמקולים), בקיצור מצאתי דיל רצח לזוג חדש, מי שרוצה לקנות אותם בארץ ומחפש רמקולים אלו ה-רמקולים

Logtiech Z-2300

http://www.amazon.com/gp/product/B0002SQ2P2?tag=bountii-20&m=ATVPDKIKX0DER

בקיצור הם הולכים עכשיו ב $93 אחרי REBATE, אני לא מסוגל לעלות יותר מ 30% ווליום פשוט מטורף, הבאס בכלל מטורף כל החלונות רועדים, בין הסטים הכי טובים של 2.1 שאפשר למצוא היום למחשב ואין על זה ויכוח בכלל במחיר הזה בכלל שחיטה, הם בד"כ נמכרים ב $140 בארץ ב ZAP המחיר הכי נמוך זה 1000 ש"ח (חבל)
http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=970118-0914&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=&lang=HE

בכל מקרה, אחרי CREATIVE 5200 INSPIRE 5.1 בארץ, אני יכול לומר שמצאתי תחליף ראוי בהחלט, עוד חלק למכון כושר הביתי שנבנה בתהליכים 😃

משה אם אני מזמין מאמזון כמה מכס/מע"מ יחייבו אותי בערך ?

• פותח/ת השרשור
תבדוק אם הם עושים משלוחים לארץ כי יש פריטים שכן ויש פריטים שלא, זה תלוי..
בגדול אתה תשלם 33% ( 16% מע"מ + 17% מכס)

רן אמזון לא יעשו לך משלוח של דברים כאלה לארץ.
לפי המדיניות שלהם הם שולחים לארץ רק ספרים CD DVD BLU RAY למינהם ולא שום דבר אחר חוץ מזה.

תתחדש.
נעזוב את זה שזה סט חבל"ז, הוא פשוט אוברקיל למשתמש הרגיל. אם אתה אודיופיל עדיף שתקנה אוזניות ומגבר איכותי.

• פותח/ת השרשור
אוזניות זה סתם מעצבן, לא סובל שיש לי משהו על האוזניים כל היום כשאני ליד המחשב אם כבר שעה - שעתיים ביום אבל אני על המחשב דיי הרבה (לימודים, עבודה וכו') וזה סתם מעצבן.
מה גם יש סכנה לאוזניים...

אוזניות זה סתם מעצבן, לא סובל שיש לי משהו על האוזניים כל היום כשאני ליד המחשב אם כבר שעה - שעתיים ביום אבל אני על המחשב דיי הרבה (לימודים, עבודה וכו') וזה סתם מעצבן.
מה גם יש סכנה לאוזניים...

גם יש סכנה לאוזניים עם בוקסות רגילות, זה הכל תלוי בסופו של דבר בעוצמת הסאונד
מה שכן אני מסכים שלא נוח להיות תמיד עם אוזניות

As-21:
אמזון לא שולחים כלום לישראל

בדיוק, אתה לא אודיופיל, לא חשובה לך איכות הסאונד עד כדי כך. אין לך את הרצון והיכולת לנצל לגמרי מערכת שכזו - אבל בגלל המחיר המצויין, הרווחת אחלה דיל לאחלה מערכת.
אם היית גר בארץ, היית יכול להסתפק בסטריאו ב150-200 ש"ח שהיו עונים על צרכיך ואף יותר.

GRR - הוא צודק, אמאזון שולחים לארץ ספרים, דיסקים, ולאחרונה גם כל מני צעצועים קטנים (במחירי משלוח גבוהים בצורה מגוכחת).

• פותח/ת השרשור
מה פתאום בארץ היו לי רמקוליים ב 700 שקל ולאבא שלי קניתי רמקולים ב 200 ש"ח ואפשר היה בבירור לשמוע את ההבדל, כנראה שלעולם לא התנסת ברמקולים מהרמה הזו + כרטיס קול חזק (יש לי CREATIVE X-FI פלטניום פאטאלטי 7.1 בארץ הוא עולה 1000 שקל השגתי אותו כאן בחאווה עצבנית ב $50)
בקשר לאוזניות, מעל 100db האוזניים שלך נפגעות בצורה דרסטית, כל מה שקרוב לכך גם כן, ברמקולים בשטח או חלל "פתוח" כמו חדר לדוגמה ה db יורד בצורה גורפת מה שמשאיר את איכות הסאונד + עוד כמה שנים טובות להקשיב לסביבה

בדיוק, אתה לא אודיופיל, לא חשובה לך איכות הסאונד עד כדי כך. אין לך את הרצון והיכולת לנצל לגמרי מערכת שכזו - אבל בגלל המחיר המצויין, הרווחת אחלה דיל לאחלה מערכת.
אם היית גר בארץ, היית יכול להסתפק בסטריאו ב150-200 ש"ח שהיו עונים על צרכיך ואף יותר.

GRR - הוא צודק, אמאזון שולחים לארץ ספרים, דיסקים, ולאחרונה גם כל מני צעצועים קטנים (במחירי משלוח גבוהים בצורה מגוכחת).

יש הבדל עצום מסאונד
השאלה אם אתה צריך את זה

כי את רוב הסרטים אני בכלל רואה עם הלפ-טופ במיטה עם אוזניות

• פותח/ת השרשור
לראות סרטים בלפטופ זה כמו לרדת לזונה אחרי יום טניס

• פותח/ת השרשור
לא נשמע טוב

בכל מקרה, אני רואה סרטים בסטרימינג מהראוטר בפלזמה בסלון (מוריד למחשב שלי ורואה את זה ב HTPC שמחובר לפלזמה בקומה למטה)

• פותח/ת השרשור
איפה שאני גר רוב הבתים הם פרטיים ואין כמעט בתים מרובי קומות (דירות כמו בארץ), בתי קומות אפשר למצוא הרבה בחוף המזרחי (ניו יורק וכו')

• פותח/ת השרשור
החיים רגילים, לכל בן אדם כאן יש 2 רגליים ו 2 ידיים, יש לנו יום ולילה ואנחנו נוסעים במכוניות ולא בחלליות, אנשים חושבים שאם הם באים לארצות הברית הם יתחילו לראות חייזרים מעופפים ובנות שימצצו להם איך שהם ירדו מהמטוס, צאו מהסרט זה אותו דבר בדיוק רק שאיכות החיים מעט שונה, בתים יותר גדולים, מכוניות יותר גדולות וחדשות, אנשים יותר מתורבתים, חנויות יותר גדולות, מחירים יותר זולים ובגדול זה הכל, דרך החיים היא אותה דרך וצריך לעבוד קשה כדי לסלול לך את המסלול להצלחה ואין פה קיצורי דרך, אפשר לומר שאפילו יותר קשה לי בגלל שכל הלימודים הם באנגלית ולוקח פשוט יותר זמן לעבד את החומר. מי שהחלום שלו לעבור לגור בארה"ב אין לו מושג בכלל מהחיים שלו וכל אלו שבכו כשעזבתי את הארץ ואמרו "ואיי כמה אני רוצה איזה כיף לך, הלוואי עלי" - אין להם מושג בשיט מה זה לעבור למדינה אחרת בלי משפחה כמעט (ההורים שלי בארץ) בלי שום עבר, בלי אנשים שאתה מכיר, סביבה שונה לגמרי, חברים וכו' - בשבילהם רק לראות את הולוויד ומה שהם ראו בטלויזיה שהכל יפה ונוצץ ונחמד ותמיד שומעים "אמריקה, אמריקה" אותם אנשים היו עפים לארץ בטיל אחרי חצי שנה כאן, יש מלא שגרים פה כמה שנים וחוזרים לארץ ואני מכיר המון שעשו את זה, זה ממש לא פשוט ודורש המון כוח רצון + סבלנות + קרקע טובה (מבחינה פיננסית בעיקר

החיים רגילים, לכל בן אדם כאן יש 2 רגליים ו 2 ידיים, יש לנו יום ולילה ואנחנו נוסעים במכוניות ולא בחלליות, אנשים חושבים שאם הם באים לארצות הברית הם יתחילו לראות חייזרים מעופפים ובנות שימצצו להם איך שהם ירדו מהמטוס, צאו מהסרט זה אותו דבר בדיוק רק שאיכות החיים מעט שונה, בתים יותר גדולים, מכוניות יותר גדולות וחדשות, אנשים יותר מתורבתים, חנויות יותר גדולות, מחירים יותר זולים ובגדול זה הכל, דרך החיים היא אותה דרך וצריך לעבוד קשה כדי לסלול לך את המסלול להצלחה ואין פה קיצורי דרך, אפשר לומר שאפילו יותר קשה לי בגלל שכל הלימודים הם באנגלית ולוקח פשוט יותר זמן לעבד את החומר. מי שהחלום שלו לעבור לגור בארה"ב אין לו מושג בכלל מהחיים שלו וכל אלו שבכו כשעזבתי את הארץ ואמרו "ואיי כמה אני רוצה איזה כיף לך, הלוואי עלי" - אין להם מושג בשיט מה זה לעבור למדינה אחרת בלי משפחה כמעט (ההורים שלי בארץ) בלי שום עבר, בלי אנשים שאתה מכיר, סביבה שונה לגמרי, חברים וכו' - בשבילהם רק לראות את הולוויד ומה שהם ראו בטלויזיה שהכל יפה ונוצץ ונחמד ותמיד שומעים "אמריקה, אמריקה" אותם אנשים היו עפים לארץ בטיל אחרי חצי שנה כאן, יש מלא שגרים פה כמה שנים וחוזרים לארץ ואני מכיר המון שעשו את זה, זה ממש לא פשוט ודורש המון כוח רצון + סבלנות + קרקע טובה (מבחינה פיננסית בעיקר

מה אתה מקשקש? אני מצפה שימצצו לי בזמן הטיסה.

גם אתה עברת כי חשבת ככה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית